прически

Как да оформите къса коса?

Както е известно, осмелил се, правилно, не пие шампанско.

Ако в ежедневието сте предпочитам да нося удобни дрехи, които се носят тениски и дънки, ние ви предлагаме няколко оригинални прически за къса коса, които ще бъдат хармонично се допълват вашия имидж.

Обикновено, стилисти са единодушни в стремежа си да ни внушават вкус. Но във всеки случай, ние с Вас, мили момичета, винаги избираме, че моден стайлинг на коса, която отразява нашия индивидуален стил. Днес къса прическа е престанала да бъде много мъжка мода. По-скоро той се превърна в нещо средно и общ. Ако имате къса коса, това не означава, че ще ви подхожда на всеки стил.

Как да оформите къса коса?

Нека да разгледаме най-популярните полагане на дата и разкриват най-универсални от тях. Добра година – това е опция, която може да се направи в рамките на няколко минути. В нашия случай ние ще говорим за стила на модата в стил пънк-шик. За тази стайлинг на коса ви е необходим течен восък за коса, гребен с дебели зъби.

Как да оформите къса коса?

Всичко, което трябва внимателно гребен косата си и нанесете течен восък.

На следващо място, формирането на структурата на косата: вие можете да повдигнете косата и зачесать ги обратно (полагане в стил „Елвис“), за да направи ефект мокри вълни (с крепежом), както и за създаване на хаотично подреждане. How to style short hair?

Как да оформите къса коса?

Нататък изсушени кичур със сешоар и всичко е готово! Полагане на къдрици – още един „най-добрия“ вид прически. Изглежда много романтичен и да го създаде в рамките на няколко минути.

Как да оформите къса коса?

Ако не разполагате с твърде къса коса, използвайте горещи ролки или маша. В случай на къси кичура коса ще ви помогне мус с ефект на обем. Допълни модерен начин ще помогне на малък, тънък обръч с бантиком например. Ето ви една проста и много романтична прическа. Дори на къси косата създаване на плитка коса. Ако дължината на косата на кичури по-дълго от 10 см, може спокойно да ухо около главата си. И тъкат, изглеждаше по-обемно, да се допълни с тънка лента.

Като плитка къса коса в плитка? Много лесно. Като се започне от виска, разделете косата на три кичура и започва нормално плитка. Средни направления на възел да се завърже панделка, а по краищата е прикрепен към страничната направления. И така zaplatim главата си в кръг.

Как да оформите къса коса?

Още един оригинален вариант на полагане на къса коса стават ретро снимки. За да създадете ефектна прическа в ретро стил, направи се разделиха на едната страна на главата. Косата трябва да се полага с помощта на гел за фиксиране. По този начин, ние получаваме полагане на „елегантен шик“, който може да се допълни с копринена панделка-ръб, например.

Вие сте модерен стил и свежи идеи!

Theme by Anders Norén