стил

Как да носите кожа от тази зима

Цвят на козината-един от най-популярните материали в този сезон. На поли и ръкави, обувки и аксесоари от дизайнери, като се състезаваха в изобретателност, за настаняване на кожени бижута в най-неочаквани места, да не говорим за многообразието на облекло от кожи. Ако не можете да си позволите палто, не е проблем! Варианти има много, така че от потока на модата, вие няма да ритат! Ние ви предлагаме да видите колекция на нашите изображения и да се вдъхнови толкова, че ще бъде точно за вас.

„И ушите ще изсъхне?“

How to wear fur this winter How to wear fur this winter How to wear fur this winter How to wear fur this winterHow to wear fur this winter

Въпреки че някои дизайнери се връщат в своите колекции палта през 70-те години, други участват активно в експериментална декор, аксесоари и декорации, от шалове и шапки до обици и гривни. Като кожа чанта от „Прада“ и носят „кожа“ на обеци, може няколко пъти ще чуете въпроса: „да не се копае?“ Въпреки това, този сезон можете да бъдете сигурни, че колкото повече кожа, толкова по-добре!

Кожени палта са различни…

How to wear fur this winterHow to wear fur this winterHow to wear fur this winter How to wear fur this winterHow to wear fur this winterHow to wear fur this winter

Асортимент на дрехи от кожа или с елементи, включени в обща композиция, в този сезон да е толкова голям, че се намери подходящ вариант ще бъде лесно. Не само стилно и вярно, но и изключително топли палта, подходящи за ежедневни ежедневни лук, и за по-официални събития. При избора на яке или палто с меховыми белезници или прилагането на екстремни цветове, можете придадите свой образ специален стилистично почерк.

Йети

How to wear fur this winter

How to wear fur this winter How to wear fur this winter

А все още са отново на мода с всички любимите кожени обувки. Избора на чифт кожени чехли или ботуши, можете да разчитате на комфорт, топлина и уют. Тези обувки са подходящи за есента и началото на зимата. Обърнете внимание!

Theme by Anders Norén