прически

Как да направите красиви къдрици у дома?

How to make beautiful curls at home?Много жени с прави коси искали да придадат на своя образ по-романтичности за сметка на кудрей, но не винаги имам време да посетите салон за красота.

Ако искате да разнообразите начина, красиви къдрици — красива прическа, която е лесно да се направи у дома. Как да направите красиви къдрици у дома?

За това трябва да се знае малко женска хитрост. Косата се правят къдрици с помощта на ролките, плойкой или утюжком за изправяне на коса.

Ако имате време, използвайте ролките. Те са дървени, пластмасови с липучками, термобигуди и мека пяна. Първо трябва да се определи, какви къдрици искате. Прическата ще зависи от размера на ролките.

Големите маши за коса ще създадат, средни вълни и къдрици обемът голям размер, и малък — палава кудряшек.

Пръчка – пръчка с дупки, които са прикрепени с помощта на каучук. Нанесете върху мокра коса, средства за стайлинг на коса — пяна, пяна или спрей. Накрутите на кичури и оставете, докато изсъхне. С помощта на коклюшек с различни размери могат да се комбинират, за да се направи красива прическа с големи и средни кудрями.

Термобигуди — бърз и ефективен начин на приготвяне резба. Загрейте в тиган, на вятъра в косите си и след 20 минути се оттегли. Да направите красиви къдрици, които трябва да се сресва, да, поръсва се с лак и прическата е готова.

За създаване на обем с големи катками, трябва да я закрие направления в горната част на дъното нагоре и затегнете добре корените.

Останалите направления, може да се монтира отдолу нагоре или отгоре надолу, извиване ще се появи вертикално или хоризонтално към главата. С помощта на ролките могат да създават модни прически 2011.

Как да направим косата си къдрици с помощта на плойки?

За това леко намокрете косата си и нанесете на топлина или състава на fortifier. За производство на спирални кудрей трябва да се държат плойку вертикално, с лек наклон от нормалното оттичане.

Вземете тънки направления и на различни нива. Честото използване на плойки лошо за вашите коса, но понякога може да се прибегне до този метод.

За да направите къдрици утюжком, за да изправите косата си, ги давене в основата на кичура и след това увийте косата си около долната част. Държейки ръката заключване, подложка за превъртане, така че той се движи от основата до края на секция. Този метод е ефективен при дължина на косата до раменете. Съвременни модели на уреда позволяват да се работи с мокра коса, което ви спестява време.

За да направите красиви къдрици дома-това е лесно. Ние трябва да съумее да прости трикове, чрез комбиниране на размера на кудрей и правилно ги наслагва.

Theme by Anders Norén