прически

Как да направите красиви къдрици дома

Защо къдрици винаги актуални

Этиологически къдрици-това е една от формите на косата, което е свързано с тяхното сечение. Така, човек с кръгло сечение са с права коса, с кръгли, елипсовидни, с тенденция към образуване на вълни, и елипсовидни – за малки и silentcrusher кудряшка.

Плитки отдавна е ценен и почитан от всички култури, използвани като моден елемент. Така, в Египет, ние намерихме много аналози на съвременната „маши“ от глина още в Древен Рим, за да използвате нещастие, и в средновековието, на бъдещето, къдрава перуки „къпят“ по време на буря.

How to make beautiful curls at home

Днес има изобилие от инструменти и начини за създаване на забележими на „вълни“ в професионален план, но модната индустрия се разраства бързо и с помощта на план инструменти и малко познания, можете да направите красиви къдрици дома. Достатъчно е да изберете най-подходящия вид къдрици, и смело пристъпи.

Видове кудрей

За удобство на професионални стилисти са разпределени основните видове „вълни“. Те се различават ширина, силата на сътресения, дебелина конци и други нюанси.

How to make beautiful curls at home

Ето някои от тях:

Центъра на спирала. Те изглеждат като класически тирбушон, еластична и хидратирана. Тези файлове най-често за дълготраен ефект ги прави химически вълна. Естествено небрежными кудрями. Тези къдрици изглеждат толкова естествено и непринудено, идеално допълва всеки образ, подходящи за всякакъв тип лице. Минус едно: бързо да се оправям“.Счупени“ къдрици. По-често, тъй като се е смятало, че те могат да бъдат създадени само с помощта на специални клещи. Но днес можете да ги направите в къщи с помощта на обикновена фолио, което предпазва косата от високата температура. Кукла къдрици – малки еластични къдрици, които изглеждат по-естествени средно спирала. По-подходящ за вечерна начин. Големи вълни. Холивудски къдрици. Удължен и заоблени отдолу, те, изглежда, ни връщат в ерата на ретро. Виктория косата, като перуки от 17-ти век. Както всички фенове на реколтата.

How to make beautiful curls at home

Благодарение на този голям списък, къдря, красиви къдрици на къщата съвсем не е трудно.

Да направите красиви къдрици сами

За да направите ценните къдрици, само трябва да изберете с какъв вятър.

Основните методи на полагане

Обвиване на тялото с помощта на плоски желязо. Вече много хора използват ютия маша, така че този метод наистина е много пошаговых инструкции. Ето един от тях:

Подсушете главата си и внимателно вычесать. Изберете желаната част. Отделете кичур коса от челото си. Ние хващате я гали близо до корена. Ние включваме уреда (около 180 градуса) и бавно преместете неговите съвети. Ние провеждаме процедура с други кичури. Повторете от другата страна на главата. Важно е да развиете тампон от лицето на кичура, като че ли вдигна лице. Расчесал къдрици гребен и се поръсва с лак.How to make beautiful curls at homeКак да направите къдрици с помощта на гладене

How to make beautiful curls at home

Къдрици на Плойку. Класически инструмент, който има буквално във всяка къща. Стандартен или с определителем на температурата, таймер и други неща – плойки са различни. Но всеки от тях може да направи по-голям „вълна“. За да направите това:

Чиста суха споделяме косата си на темето и я прикрепете горната част на заколкой. Останалата маса се разделя на къдрици около 2 см от краищата на кичура, вземете края на затягане плойки и перпендикулярна на накрутите косата. След 10-20 секунди (в зависимост от мощността, необходима за определяне) внимателно махнете прядку. Повторете на всички други посоки, включително и на горната част. Поръсва се с лак.How to make beautiful curls at homeКак да направите красиви къдрици с помощта на плойки

Навиване на ролки коса. Маши – малки нишки от плат. Те накручивали косата си още преди да се вълна, и те са еднакво популярни сред мъжете и жените.

Основна инструкция:

    Отделен от чиста и суха гладка коса, увийте я в маша за коса. Добре затегнете край;повторете с останалата част от косата (трябва много хартия, обувки);да се оставят колан за 10-12 часа, като се внимава да не смазване на ставните връзки;постепенно премахване на маши за коса (с по-ниски нива в по-горните);поправяне.

How to make beautiful curls at homeКато я закрие коса с помощта на хартия обувки

Доста прост начин, за да получите заветната коса, но ако косата са необходими спешно, този метод няма да работи.

За къса коса

Най-икономичния начин – сешоар, гребен. Този метод е най-подходящ за бързо ютия, за да завить красиви къдрици на къса коса у дома. Процедура:

Пресни причесанную главата си и нанесете слой гел или Муса силна фиксация. Отделете тънък кичур кръгла четка за оформяне. Суха с посока на поток горещ въздух почти напълно изсъхнат, внимателно отстранете. Повтарям за всички косата.

How to make beautiful curls at home

Важно е да се обърне къдрици в посока от лицето и да се започне от задната към предната част на кичура, съответно.

Използването на плитки на средна коса

Панделка е най-лесният и стари, след като опашката на прическа се състои от усукани направления на косата, най-често по три. Това създава прекрасни къдрици, за средни коса в домашни условия.

Необходимите стъпки за инсталиране:

Главата ми и да изчакате, докато косата си леко влажна. Споделяме косата в редовете на растеж. За всеки ред zaplatim необходимото количество косичек (колкото по-Плитка, толкова става по-сложен и по-малки къдрици).Расплетина косата не по-рано от след 12 часа. Поръсете леко с лак, по желание на клиента ние можем да извършваме къдрици гребен, за да ги направи по-малко. (17, 9515313, 8623);How to make beautiful curls at homeкак да направите красиви къдрици с плитки

Красиви къдрици за дълга коса у дома

Добрата стара“ маши за коса. Красиви къдрици за дълга коса е лесно у дома да се направи с помощта на метода на любимия дори и нашите майки и баби – завивка на маши за коса. Като я закрие по този начин косата?

    Разделете мокри косата на две равни части;подвижна част, която не е по-широк, отколкото на къдрене, преработени ягодова пяна;издърпайте конеца и вземете върха, пренасяне на главната заключване;повторете за всички косата. Изчакайте изсушаване. Внимателно свалете ролките, опитвайки се да не космати направления;разделете къдрици с пръсти или с гребен, спрей лак.

How to make beautiful curls at home

How to make beautiful curls at home

Днес измислена много видове ролки, всички размери, форми, цветове, дължини и материали, така че можете да изберете тези, които са идеални за коса всяко момиче.

Къдрици от колани. Процедура:

На чиста влажна коса нанесете пяна със средна фиксация. Разделете на кичури за растежа на косата, всеки завой и обрат в пръстен. Добре затегнете невидимками. Сушените сухожилие и очакваме 9-10 часа. След като махнете щипки за коса и да се постави на косата.

How to make beautiful curls at home

Сега не можете да застанете пред огледалото и излезе с подходяща прическа – я закрие красиви къдрици в домашни условия ще бъде идеалното решение. На работа или на екскурзия сред природата – косата ще изглежда ухоженно и се придържат вид във всяка ситуация.

How to make beautiful curls at home

How to make beautiful curls at home

How to make beautiful curls at home

How to make beautiful curls at home

How to make beautiful curls at home

How to make beautiful curls at home

How to make beautiful curls at home

How to make beautiful curls at home

How to make beautiful curls at home

How to make beautiful curls at home

How to make beautiful curls at home

How to make beautiful curls at home

How to make beautiful curls at home

How to make beautiful curls at home

Theme by Anders Norén