прически

Как да направите конска опашка

Опашка-популярна, стилна и много ефектно прическа, а освен това, настоящият тренд на следващата 2017 г., така че всяка жена, с дълги и средни коса трябва да знаете, как да направите конска опашка.

Стандартна косичка опашка е доста просто – косата се събира на кок, който визуално прилича на опашка на кон и всичко! Тази прическа е подходяща за всички, възрастни жени, малки деца, и дори млади мъже с дълги коси. Именно простотата и функционалността му и обичан от всички. Между другото, друго предимство на опашката е, че това може да стане в почивен пикник и светско събитие, на разходка с детето си и премиерата на операта.

Ако косата ви е тънка, по-редките и опашката е по-скоро като мишка, не се притеснявайте, модерни фризьори знаят, как да направите опашката е много шик. Просто да си купите специална подплата от изкуствена или естествена коса, изкуствена коса.

Оригиналните варианти на прически

Опашка на една страна, който се извършва по следния начин:

    на току-що измита коса, нанесете пяна за направления и завить с помощта на ролките (тази процедура ще отнеме 2-3 часа), плойки, гладене или запресоване. след това кичура се събират на опашка и беше изместен от центъра на главата настрани. опашката е прикрепен с декоративна гумена лента и ако болката не е твърде приличен, а след това можете да го скрие под кичур коса, увит в основата на опашката.

Този чар тълкуване на ежедневни прически ще отговарят на всички – Холивуд сайт kinolive и прост момиче „от улицата“.

Бляскава опашка, за да я направи малко по-трудно, но е възможно. Така:

    измийте косата с шампоан хидратиращ ефект и изплакнете с климатик, за да се придаде на косата блясък и еластичност. за суха в краищата на косата, нанесете подхранващ балсам, тъй като те изглеждат, за да отговарят на косата. леко подсушете косата, нанесете пяна за стилизиране, а след това досушить сешоар, помага на себе си кръгла пита, за да формират обема на дъното и подравниваю краища. образуват страничната раздяла. изсушената коса завить на плойку или маша sevivon, а ако има допълнително време, дайте направления изстине, обезпечаване на техните клипове. safesite предните кичури в посока към върха. всички вържете косата мека четка, отворите на ушите и опашката са малко над врата. извади опашката от мека гума отгоре и увийте кичур коса, за да „скрие“ (направление трябва да бъде нарязана на трески под опашката с фиби). косата с предната (дълъг бретон) лежеше диагонално върху челото и фиксиране на времеви зони невидимо. всички кичура коса и лак за коса (ако има парти в нощен клуб, използват блестящ лак).

 

Theme by Anders Norén