прически

Как да направим прическа за дълга коса?

Създаване на прически-това е много интересен процес, който не само привлича, но и ни кара да се усъвършенства, да търси нови съоръжения.

Каква прическа да направи за дълга коса?

Дълга коса ви позволяват да създадете множество модни прически. Нека да поговорим за действителната стайлинг на коса в новия сезон, както и да определи прически, които можете да направите сами. Една от най-красивите прически днес, мода, стил полагане на мальвинка. How to make hairstyle for long hair?

Как да направим прическа за дълга коса How to make hairstyle for long hair?

Как да направим прическа за дълга коса

За дълго време на своето съществуване, тази стилна прическа се превърна в класика на жанра. Днес има огромно разнообразие от стилове мальвинка. Така, с много известни личности предпочитат да поставят косата си на плитка. Стилисти практикуват още един оригинален стил. Стайлинг в стил мальвинка да събере косата си от двете страни на главите им и да ги закрепете отзад с помощта на лепило или фиби. В новия сезон на действителните елегантен стил.

Braid прическа се превръща в тенденция на новия сезон. Тази полагане изглежда много стилно на дълги косите си. Действителното разнообразие на плетене: колосок, плитка от три направления, френска плитка рибя опашка на шиш. Като плитка на шиш колоски за дълга коса?

Всъщност е Спайк е проста плитка, която може да се нарече френска. Плитка коса в четири направления е много просто. За това разделете косата на три кичура и започнете тъкане на обикновена. По време на плетене на плитки добавите към него странични кичура, вплетая ги една за друга в голяма плитка. Днес дизайнерите предлагат плитка опашка с панделки. How to make hairstyle for long hair?

Как да направим прическа за дълга коса How to make hairstyle for long hair?

Как да направим прическа за дълга коса How to make hairstyle for long hair?

Как да направим прическа за дълга коса

За да създадете тази прическа е много просто. За това, една от кичура коса на плитки, фиксиране на лента (възел) и започнете ширити, като поставят ги на косата.

Модерен стайлинг създава вълни на дълги косите си. Можете да използвате шипове. Като завить косата на шипове? Много просто! Вземете игла и сигурно в основата на кичура. След това започваме да кичур коса между два „крака“ родословна, създаване на движение на знак за безкрайността или цифрата осем.

След това фиксирайте косата скоби и оставете за няколко минути. Преди да извадите изводи, фиксирайте косата с лак за коса и изсушете. Махнете шипове за грижа за косата не расчесываются, малко им е, като създава ефект на обем. Готово! How to make hairstyle for long hair?

How to make hairstyle for long hair?

How to make hairstyle for long hair?

Още една лесна инсталация – пакет. За създаване на прическа кок може да бъде много прост. За тази цел трябва да съберете косата в опашка и на няколко пъти увийте кичур коса около основата му. Тази година, реалният плътни връзки. How to make hairstyle for long hair?

How to make hairstyle for long hair?

How to make hairstyle for long hair?

Theme by Anders Norén