прически

Как да направим прическа за бала

How to make hairstyle for prom

Изберете прическа за бала като се чудех как да се обличаш. На пръв поглед изглежда, че това е трудно. Но това не е така. Има стилни варианти за абитуриентски прически, с които е много лесно да направите и сами. Желая. simeon ще ви разкаже, как да направите прическа за бала 2019 дома.

How to make hairstyle for prom How to make hairstyle for prom How to make hairstyle for prom How to make hairstyle for prom How to make hairstyle for prom How to make hairstyle for prom How to make hairstyle for prom How to make hairstyle for prom How to make hairstyle for prom How to make hairstyle for prom How to make hairstyle for prom How to make hairstyle for prom How to make hairstyle for prom How to make hairstyle for prom How to make hairstyle for prom How to make hairstyle for prom How to make hairstyle for prom

Прическа за абитуриентски 2019: подготвителен етап

За да направите всяка прическа изглежда добре, трябва да се подготвите косата. Измийте любимия си шампоан, след това нанесете професионална маска, накиснете я необходимото време и да се измие. След професионален климатик. Изберете продукт според вашия тип коса. Това е много важен момент, тъй като инструменти салон добре подготвени за стайлинг на косата, което ги прави меки, послушни и блестящи.

Важно: ако вие се съмнявате в избора на професионални продукти, купете си за началото на пробник или малък пътен вариант. Това ще ви позволи да опитате и да не похарчите много пари.

След като сте се измива климатик, увийте косата в кърпа, за да изсъхнат. След това нанесете средство за термозащиты и гладкост на косата. Подсушете ги с помощта на сешоар и голяма четка, повдигане на корените. Това е базово обучение за всеки стайлинг на коса или коса.

Прическа за бала 2019: итова е идеално гладка коса

На бала нощ можете да направите идеално гладки коси. Това е винаги стилно, скъпо и празнично. За да направите това, след подготвителен етап, вземете утюжок и идете им по всички прядям. След това малко спрей лак за коса за блясък.

Важно: за изглаждане на косата такива гладки и блестящи, както в рекламата, използването на качествена козметика за коса. Успех монтаж на 80% зависи от балсама, средства за гладкост и термозащиты, както и спрей за блясък. Винаги дръжте колата си стил след измиване на главата и сушене със сешоар. Така, процедурата на шампоана прави косата еластична, за подреждане и сушене със сешоар ги прави гладки.

Прическа за бала 2019: къдрици на бала нощ със собствените си ръце

Дълга коса, холивудски звезди, изглеждайте страхотно на дълги косата и средната дължина на косата. Тази презентация е лесен за изпълнение и отличен външен вид. Това придава на образа на романтика и подходящи за всякакъв стил облекло.

За това за стайлинг ще ви се наложи плойка или утюжок.

Стайлинг маша

Не къдри мокра или влажна коса, той ще ги изгори. И стайлинг няма да работи на мръсна коса, не забравяйте за подготвителен етап.

След инсталацията, не използвайте гребен. Ако искате да направите изображението по-романтично, отидете на къдрици със собствените си ръце. След това фиксирайте с лак за коса.

Важно: да не се използва средство за фиксиране преди намоткой. Тогава форцепс или плойки ще се придържа към косата. Защита на косата, след процедура.

Полагане на плойкой

За вечерната полагане на пълно обвивка от корените до върховете, а не обратното, както са правили нашите майки, това ще ви помогне да направите плавен и еластичен къдря. Започвайте да се обърне с косата на тила, след това преминете на страната, а след това да оправят горните направления. Тази схема е измама ще позволи да се запази целостта на косата.

В края на полагане на разходка из къдрици с пръсти и фиксирайте с лак. Не тази година да забрави за аксесоари действителното свежи цветя.

През 2019 прически за бала: прически за бала със собствените си ръце

За изпълнението на тази прическа ще ви се наложи шипове и гребен, за да начеса, мъниста за коса, Желязо, и половин час от вашето време. Можете да използвате общи направления, като прави косата само на база на косата си. В този инсталиране на опции, е важно да не се пренебрегва подготвителната фаза.

На следващия ден след инсталацията, уверете се, че маслото маска за коса, тъй като руно — не е най-полезно нещо за коса.

Theme by Anders Norén