стил

Как да направим от стари дънки стилни къси панталони?

Дънкови шорти — основна част от ежедневния гардероб, в основата на стилен лятото и плажа. Намери шорти с идеална засаждане, и дори с модерен декор — не е толкова лесна задача, и стойността на този модел определено не е демократично. Но тези дами ще намерят изход! Така че, вземете стари дънки, които са седнали на вас, въоръжени с необходимите инструменти — и напред, към идеалното шорти!

How to make from old jeans stylish shorts?

1. За начало си струва правилно да изберем дънки, не трябва да бъде твърде stracheyi, и ги измийте. След измиване те малко да се свие и да не пропуснете с дължина шорти.
2. Решете дължина Капри до средата на пищяла, с Бермуди, с дължина до коленете, класически или къси шорти.

How to make from old jeans stylish shorts?

3. Сложете си дънки, застанете пред огледалото и отбеляза с тебешир или щифтове места, където ще бъдат изрязани. Това ще бъде по-лесно, ако вие помолите някой да направи това. По време на този процес трябва да се изправи прав. Ако планирате да носите шорти под петата на обувки, обувки на висок ток. Също така трябва да се има предвид, че 5-7 см-ресни или подворот.

How to make from old jeans stylish shorts?

4. Сложи дънки върху маса или друга равна повърхност. Вземете тебешир и линия и прекарайте права линия. Ако правите мини-къси — линия преди бутона, не трябва да бъде гладък и леко V-образна форма. Тази форма ще изглежда много по-привлекателни.

5. Вземете остри ножици за дебела тъкан и дънки, нарязани по права линия. Ако ръката ще се провали и да направи неравномерно парче — той може лесно да бъдат отстранени с помощта на отворота или ресни.

6. Ви даде предимство: можете да подаде шорти на шивашката машина, за да направите капаци и да изменя своето желязо, или да напуснат, намаляване с ресни. За създаване на красиви ресни панталони просто трябва да се измиват.

How to make from old jeans stylish shorts?

7. Последният процес е най-креативни! Можете да украсите с къси панталони по желание и в зависимост от творческите им способности. С къси панталони, можете да направите следното:

    украсяват шипове, нитове и други метални елементи; повишаване на бяло, или, напротив, частично боядисване на дрехи;

How to make from old jeans stylish shorts?

    направи вмъква от дантела, което изглежда много стилно

How to make from old jeans stylish shorts?

    расшить кристали, мъниста или пайети; добавите scuffs и сълзи с пемза или остри ножици.

Ако сте готови, не забравяйте, за да разберете с какво се носят дънкови шорти, за да изглежда стилно и ефектно.
How to make from old jeans stylish shorts?

Theme by Anders Norén