стил

Как да направим обувки мъжки гардероб — мъжки обувки и защита от атмосферни влияния

В предишните постове споменах за професионална класически мъжки обувки и какъв модел да изберете за основа на вашия начин на живот. Всичко това е теория, най-накрая, на практика. В тази статия ще говоря за принципите на изграждане на обувки, гардероб за бизнес мъже като си купя обувки, кои марки обувки изберете от.

Започната от вашия гардероб обувки трябва да започне с класически официални обувки. Избор на обувки, идват от такива характеристики като удобство, гъвкавост, издръжливост и надеждност. Ако сте прочели предишната статия, вие вече знаете, кои модели са формални, какви трябва да са цветове, материали и декорация.

В таблицата са дадени стратегия за пълнене на обувки в килера.
How to make a mens Shoe closet — brands mens shoes and protection from the weather
За да съберат колекция, трябва да бъде официално oxfords в черно или в цвят на тъмен шоколад гладка кожа без украса. Тук можете да добавите официално дерби.

Следващата двойка може да бъде oxfords — броги кафяви за случайни или мокасини черен или тъмно кафяв цвят и без довършителни работи и т.н. в зависимост от вашия профил можете да се спрете на 3-4 модела, посочени в долния ред на таблицата, за добавяне на цветове и обувки с декорация, в случай, че вашият профил е консервативна. Ако вашият профил е случаен, можете да си позволите обувки с комбинация от цвят и декор.

Ако вашият профил е творчески, тогава можете да експериментирате с различни материали. Но ще отбележа, че, въпреки на вашия профил, вие трябва да започнете от долния ляв ъгъл, постепенно се добавят към колекцията си от обувки, от ляво на дясно и от долу нагоре в таблицата.

Следвайки тази стратегия, ще се избегне спонтанни покупки. Като влезете в магазин да имате план за търговия и ясно ще се разбере, какъв вид обувки трябва, и не харчат пари и време на пулса, безполезна покупка.

Закупуване на обувки, не трябва да забравяме и за климата, в който живеете и пътя на движението. Въз основа На това вие трябва Да изберете начин за защита на вашите обувки.

Защитни обувки в студено и сурово време на годината

    Ако пътувате с обществен транспорт от дома до офиса, може да носите ботуши Тимберленд офис обувки.

How to make a mens Shoe closet — brands mens shoes and protection from the weather

    Ако това не е възможно, за да переобуться, аз ви съветвам да използвате галоши. В момента производителите предлагат голям избор на удобни модели. Фирмата предлага плува галоши различни цветове, в случай, струва около 65 евро в Европа, в един универсален магазин, цвят около 4 хиляди.

How to make a mens Shoe closet — brands mens shoes and protection from the weather

    Ако подметка обувки е направена не на Goodyear изтърсак, кожена подметка е по-добра защита от защита от изтриване. В магазин за обувки с кожена подметка може да се носят гумени. Ако сте си купили правилните обувки, зашити на Goodyear изтърсак, профилактика може да се направи, в този случай изчезва в долния слой на стъпалата, на семинара ще ви бъде заменена с нова ходилото.

How to make a mens Shoe closet — brands mens shoes and protection from the weather

За лошо време е най-добре да изберете британски производители на обувки.

И накрая, предлага списък на известните къщи на обувки, закупуване на обувки на тези марки, вие можете да бъдете сигурни във високото качество на предлаганите модели.
Апартамент:

Производство на обединеното кралство: Джон Mb (в Москва, в Гум, Времена года) — доставчик на кралския двор във Великобритания, цена на обувките е около 1 000 евро, по поръчка ще струва около 3 500 евро, има бутици в Париж и Лондон. Едуард Грийн 20% по-евтино, отколкото Джон стойност Lobb в интервала от 1 000 евро.

    Производството в САЩ: Alden, Фрай, Денерим, Неттлтон. Производство Франция: Berluti (магаз в Москва), Aubercy, Ск М Уестън (бутик в Москва).Над средното:производство на обединеното кралство: изпълнение (в Москва), църквата (бутик в Москва), голям&Джоунс (бутик в Москва).Производство на Италия: Сантони (в Москва в ЦУМе), А. Тестони (бутик в Москва по Време на годината), Тод (в Москва), Mantellassi. Производството в САЩ: Алън Едмъндс обувки на стойност около 400 — 500 евро, шият, до размера на 12 пълнота. Johnston&Murphy. Икономика:производство на САЩ: флерсхайме на Майн двойка струва около 200 евро. Производство: сайта loake, бас. Производство на Италия: Фрателли Росети (има в Москва в Bosco)– тази марка има два реда обувки. На втора линия склеена обувки, не шият Гудиър Велт.

Обръщаме вашето внимание, че в Москва цените някъде в 2 пъти по-скъпо, отколкото в Европа.

Theme by Anders Norén