прически

Как да направим косата гладка?

How to make your hair smooth?Всяко момиче мечтае за гладка и лъскава коса с мека текстура. На всеки един за постигане на тази цел, се избира своя път в Солт красотата на природата и красотата на дома си.

Правят косата гладка!

Трябва да се търси внимателно шампоан и балсам, които се използват! В края на краищата, климатик овлажнява и прави косата направо. Има климатици, които са нанесени след измиване на главата и след това се измива. Освен това, съществуват средства, които не се измива. Те просто се нанася върху косата и в продължение на деня е главата просто блести.

Каква марка климатик да изберете, винаги помнете, че тя трябва да отговаря на вашия тип коса. Климатик е много важен за използване, защото той възстановява структурата на косата и овлажнява кожата на главата, като по този начин придава на косата послушность и храна.

Косата винаги са били гладки и не са изпадали, трябва да не се вържете на косата веднага след измиване, при отваряне не трябва да се търка косата, в противен случай, те ще бъдат посечены и блясък ще изчезне. Просто избършете и масаж, кърпи и всичко!

Косата винаги трябва да бъдат защитени от силното слънце и студено време, в противен случай, те ще бъдат скучни и подобни на сено. Освен това, често не си струва да се прибегне до изсушаване със сешоар. Ако сте в тежко положение, използвайте сешоар с режим на йонизация (студено сушене).

Домашно лечение!

Ако вземете своя любим и подходящ за вашия тип коса шампоан, и го смесват с мед в равни пропорции, тогава вие много добре се намокри косата. Да се готви повече от половин чаша от тази смес с мед и нанесете върху косата. Главата се обвива с кърпа. След държи половин час и изплакнете с вода. Този популярен рецепта е идеална за тези, които нямат алергия към мед.

Маски за коса!

Да правя веднъж седмично. За маската ви е необходимо: яйчен жълтък, мед и масло. Само 1 чаена лъжичка. Нанесете сместа върху косата и измийте след 2 часа. Главата се обвива с кърпа. Можете също така да се възползвате от морски зърнастец масло 1:5 и се смесва с растително масло. Тази смес разтривайте в косата и изплакнете след 3 часа. Не забравяйте да приключи главата.

Надявам се, че тези рецепти ще ви помогнат да се сдобиете със здравословен блясък и еластичност на косата! Късмет!

Theme by Anders Norén