маникюр

Как да квадратна форма на ноктите — практичен маникюр

How to make a square shape nails — manicure practical

Маникюр, квадратни нокти са много практични и сдържан, затова обикновено предпочитат жените и офис служители. В тази статия, професионални маникюристи обясни как да се направи квадратни нокти себе си.

How to make a square shape nails — manicure practical

Да започнем с това, че този дизайн на ноктите визуално значително укорачивает пръстите на ръцете и ноктите, така че ако имате достатъчно къса или твърде подпухнали пръсти, вие квадрат не може да побере. Тези жени по-добре се спрете на класическата кръгла форма на ноктите или леко изострят ги. Но ако вие сте щастлив притежател на дълги музикални пръсти, този маникюр перфектно подчертават тяхната красота.

Между другото, квадратна форма на ноктите се използва не само за женското маникюр, но и за грижа за ноктите на мъжете, така че въпросът е как да се направи квадратна форма на ноктите е много важно за много хора. Просто имайте предвид, че площта на гъбички, не по-малко от много къси или много дълги нокти.

How to make a square shape nails — manicure practical

Предимство на тази форма на ногтевых плочи се състои в това, че те са много изгодно изглежда всеки маникюр – Класически френски сако, светло блестящ лак, рисувани с акрилни бои и дори ноктите в стил „аквариум“. Допълнителен плюс“ квадрат ноктите – удобство в ежедневието, защото с него вие можете с лекота да анализираме всеки дом или офис, като се започне от готвенето, до скорост на набор на текст на компютър.

Създаване на маникюр с квадратна форма на нокътната плочка е много лесно. За това първото нещо, което трябва да обезмаслени ноктите с помощта на специален инструмент (например, смывка лакочистител на bezatsetonovymi основа). След това ще трябва да въведете в купа с гореща вода и потопете върховете на пръстите си – Тази процедура омекотява нокътната плоча и епидермиса. След ваната ноктите забършете със суха кърпа.

How to make a square shape nails — manicure practical

Маникюр направили абсолютно сухи нокти. За да направите това, вземете остри нокти ножици и изрязани нокти направо в един чист и точни движения. След това ноктите се обработват пила за нокти с малки shlifovannymi покритие, така че те са се образували, едва забележими форми. Всички движения трябва да се извършва строго в посока от външния край на нокътната плочка до нейния център. След края на тази процедура, ръцете трябва да се измиват добре.

Но е завършен само първият етап, защото квадратна форма на ноктите трябва да се поддържат постоянно. За тази цел е необходимо периодично подпиливать нокти в перфектна форма на квадрат е спасен, и сутрин и вечер ноктите трябва да обработва хранително средство.

How to make a square shape nails — manicure practical

Theme by Anders Norén