грим

Как да използвате прозрачна пудра на прах за лице

Ние всички сме виждали това е прозрачна пудра на прах в магазините, но мнозина все още не сте опитвали своите прекрасни свойства и дори не знам, защо тя е нужна. Красотата прозрачен прах е, че той добре се монтира на предната страна на фондацията, изравнена релеф на кожата и има собствен цвят.

1. Прозрачна пудра на прах изглежда бяла, но когато ние прилагаме го към кожата, той отива в прозрачен слой, като придава матово покритие в зависимост от крем за лице и естествен цвят на лицето. Прах не предизвиква алергични реакции и е добре и е подходящо за жени с чувствителна кожа.

2. Прозрачна пудра на прах е подходящ за момичета, които е трудно да изберете своя нюанс. Бели частици добър подложка и незабавно коригира инвестиционната под естествен тон. Прозрачна пудра и в насипно състояние, крем и компактен. Първият е по-добре да се прилага пухкава четка от естествена четина, втората и третата – гъба.

How to use a transparent face powder

3. Този инструмент по-често се използва като основа под грим. Прах справя се добре с удебелен на блясъка и освежава лицето. В състава на тези прахове много частици, които отразяват светлината, така че гримьори често ги използват по време на снимките на рекламни кампании и фотосесии.

4. Прозрачна пудра на прах подходящ за чувствителна кожа. Като цяло, най-прозрачна пудра на прах минерална. Те не изсушава кожата, не запушва порите и не подчертава лющене.

5. Прозрачна пудра на прах може да се използва като грунд за грим на очите. За това, лидерство означава в подвижном век, пухкави четка купол, а след това нанасяйте сенките. Това ще помогне да завърши очесы и удължават устойчивостта на грима на очите.

How to use a transparent face powder

6. Средство за грима на устните. След първия слой червило на основата на масла нанесете захар, а след това прокрасьте туш ги втори път. Прах поглъща масла, съдържащи се в червило, така че ще се оправи червилото на устните по-надеждно.

7. Не трябва да използвате прозрачна пудра сам по себе си, без други средства. Той се състои от малки частици, така че те трябва да бъдат най-покритие за грим, на върха на Основите.

How to use a transparent face powder

Theme by Anders Norén