Как да използвате мъжки парфюм и как да се избегнат грешки?

В търсене на идеалния парфюм за мъже дълги и сърцераздирателни скитащи, можете да отидете по най-краткия път и да изберете най-продаваните книги. Друг е въпросът как да се използват тези парфюми, за да ги запази колкото е възможно по-дълго и пълноценно разкрива техните звуци? Нека се разбере!

How to use mens perfume and how to avoid mistakes?

Къде се прилага парфюми

Повечето мъже се нанася парфюм на шията и доволни от това. Мисълта е по-широка – в човешкото тяло има няколко части на кожата, която реагира добре на парфюм. Това е мястото, където открива пулс — топла кожа, и от топлина, най-добре разкрива вкус:

    Китката;лакътя;и по шията под ушите;коляното, колена (за най-отчаяни).

Просто спрей парфюми в тези области не е достатъчно. Има няколко важни точки и на правилата в процеса на прилагане на вкус не се превежда продукт напразно:

След прилагането на някои парфюми предпочитат китките .. Заедно с парфюм по-добре прониква в кожата. Направи така, не си струва – заради триенето звучене парфюм малко се променя;аромати трябва да се прилага само в чисто тяло. В идеалния случай, веднага след душ;ако аромат не е прекалено силен, тогава в онези области, където той е бил приложен, можете да нанесете тънък слой вазелин. Те казват, че работи;парфюми може да се прилага върху дрехи, но тя е неефективна. Вкус се проявява само при контакт с кожата, аромат ще оставят петна по тъканите, което е доста приятно;смята се, че косата се записали на вкус, дори по-добре от кожата. Само бъдете внимателни – на алкохолна основа на спиртни напитки могат да навредят на косата. Използвайте версия на спиртни напитки, предназначени специално за коса. Но ако си парфюм не заслужават такава участ, просто ги рисуват на гребен. Затова аромат тънко разпределя равномерно по косата и няма да навреди на косата;средства, които се използват за различни части на тялото (душ гел, лосион за след бръснене, лосион за тяло, дезодорант, шампоан, гел за душ), трябва да има подобна гама аромати, а още по-добре от една козметична серия. За щастие, днес това не е проблем.

How to use mens perfume and how to avoid mistakes?

Всеки дух в моя собствен път.

И така, как да използвате парфюм и къде трябва да се справят, е разбираемо. Но това не е цялата мъдрост на този, на пръв поглед прост и приземленном. Избор и използване на парфюми зависи от фактора време. Разкриване на тайните, когато се използва парфюм, за да сте добре и не е лошо.

Температурата на въздуха през прозореца

Колкото по-горещо навън, толкова по-силно се възприема миризма. Ето защо, през летния период това не е задължително покриване на любимия си аромат от всички съществуващи „козырных“ места на тялото – се смеси с след това, тя може да даде съвсем друг звук. Понякога е много отталкивающе.

Сезон

Характеристики на използването на някои видове парфюм по време на годината. През зимата, можете спокойно да използвате дървесен аромат, които се считат за по-сериозни и по-тежки, а лятото – когато, както вече видяхме, ние ще трябва да работим усилено, — се премине към леки цитрусови аромати.

Време на деня

Съществуващ етикет включва в себе си правилния избор на дозата на спиртни напитки. На сутринта трябва да се надушены по-слаби. Разбира се, ако вечерта ще бъде важно събитие, няколко пресни капки парфюм на шията не боли. Но душиться няколко пъти на ден не е нужно. Не вярвате ли? Попитайте вашите колеги или приятели, които споделят с вас място в рамките на деня.How to use mens perfume and how to avoid mistakes?

Правилния избор на парфюм за всяка ситуация

Вашия положителен имидж в очите (и ноздрите) на всички онези, с които влизат в контакт, зависи от миризмата. Ето защо е толкова важно да изберете аромат, който няма да ви разочарова. Обаче парфюми парфюм разногласия – този, който е идеално място за походи в нощен клуб, може да бъде скрит в офиса.

Възможност да работят и да се учат

Искате да направите добро впечатление по време на работа или в Университета? Изберете аромати с къс влак, което може да се усети само от много близко разстояние. „Экономпанели“ аромат зависи от неговата формула аромат, и не претърпя редица парфюми. Има аромати на струйка (когато дълго миризмата виси във въздуха, дори и след като сте напуснали) и cocoavia (когато е аромат звучи само в присъствието на куриера и веднага изчезва след кончината му).

За работа или училище, трябва да се предпочитат духове или екстракти, които са по-интимно звучене, и, между другото, са най-устойчиви от всички съществуващи варианти на мъжки парфюм. За сравнение, в тоалетната вода се чувстват околните в радиус от 1,5-2 метра, ако не и повече. В помещения, където хората прекарват по цял ден, това е неуместно.

Среща с момиче

Аромат за срещи, трябва да бъде дяволски секси, и свързани с маскулинностью – това е факт. И той трябва да помогне за изграждане на доверие в себе си – това е особено важно на първата среща. Обаче, добър вкус никога няма да навреди, дори и ако това е вечеря с любимия човек, с когото ви свързват месеци и години. Но как да изберете вашия аромат за красиви срещи? Е, ми се наложи да експериментирате (и, може би, да поиска становище скъпа).

Ние предлагаме няколко варианта, които са оценени на не една прекрасна дама:

    Ла Нуит de l ‘Homme (Yves Saint Laurent);Шерги (Серж Лютенс);л ьо d’ issey лее Homme (Иссей Мияке);сексуално (Мишел Жермен);Echo (Давидофф);Meharees (l. Erbolario).

На улицата или в клуба

Наргиле и цигари, нощен клуб дим без вкусна, силен и вълнуващ аромат, не се прави, защото тук най-близкия танци и всички възможни нарушения на личното пространство – или, за да се прелее в няколко думи с най-сладкото момиче в бара и никога няма да бъде. За страните изберете аромат с къс влак дай го накара да почувствате своя обект на интерес.

Ако ви предстои пътуване или разходка, вие спокойно можете да избирате парфюми с дълъг, вкусно панти, които да накарат минувачите се завърти и отново и отново да диша. Моля, обърнете внимание на продукти, които не выветрится половин час след прилагането. Опитните парфюмеристите са препоръчват следните аромати, които ще останат с вас до края на деня или дори повече:

    Vetivert (Бърбън френски);да дойде ада или високо ниво на водата (Beaufort Лондон); – Саблес (Анник гутал);ОММ интензивни (Кристиан Диор), Льо мъж (Жан-Пол Готие).

How to use mens perfume and how to avoid mistakes?

Как да изберем зимни парфюми

Зимата е време уютни събирания с приятели, да се забавляват в заснеженном гората, семейни празници и тихи вечери край коледната елха. В студените дни кожата е по-различно отразява миризма: връхната нотка на парфюма се държи по-добре, и възприемането на аромата е нарушена. Ето защо свежи и леки аромати в студеното време на годината тук не е място – те звучат твърде горещо, а това не винаги е необходимо. Въпреки това, през зимата, интуитивно искате да изберете в магазините на парфюми сложни, дълбоки, топли аромати, които ще согревать, като шал от мохера.

Зимен аромат шлейфовым връзка, дебели и достатъчно силен, че трябва да се помисли, ако продължителното в стаята: топлина и влажност на въздуха може да се превърне вкус.

Най-популярните продукти в зимно настроение

Разнообразие от парфюми за зимата характерен пикантен, дървесен, чувствен възможности. Тези имоти са мускус, амбра, сандалово дърво и смирна, тамян, пачули — всичко това е тежък, земен, много устойчиви вещества, които дават вкуса и да се гарантира продължителност и топлина „звук“ духове.

5 грешки при използване на парфюмите

Често е не само новаците, но и опитни хора, не могат да използват парфюм. Анализ на основните грешки:

Прекалено много парфюм

Тук всичко е ясно. Ако други от вас шарахаются, като призрак, вместо 1/3 „пуф“ вие сте направили два пъти. Не правете това. Бъди милостив към приятели и колеги, дори ако парфюм наистина ви харесва. А флакон така ще продължи дълго време. И трябва ясно да се разбере, когато трябва да използвате парфюми, а когато не е в залата, например, можете напълно да се избегне миризмата на пот.

Неправилно съхранение

В парфюмерията има три най-големите врагове на светлина (и електро също), топлината и влагата. Всички тези фактори могат да доведат до бързо унищожаване на формула духове. Аромат да се пази от всички възможни източници на светлина и топлина – в идеалния случай, на тоалетката масичката.

Прекъсва аромати на други козметични средства

Душ гел със силен мирис, силен, дезодорант, лосион за бръснене и други средства за лицето и тялото, често несъвместими с вашите духове. С други думи, като се използват всички наведнъж, просто си поеме дъх. Разбира се, никой не те кара да измие със сапун – просто по-внимателно за избора, който ще заеме място на рафта в банята.

Комбинация от аромати

Има такава професия – парфюм миксолог: този човек е в смесването на различни алкохолни напитки, и получаване на нови форми на спиртни напитки. Смесване на аромати-това е изкуство, което не търпи дилетантства. Оставете това е въпрос на експерти.

Не се срамувайте класика

Избор на парфюми и днес е огромна. В стремежа си да бъде на гребена на вълната купувачи се опитват да се купуват само нови елементи и класически примери за забравени или да ги превърне в тайна „у дома“ е страст, която не смеят да носят на публични места. И не напразно! Такива аромати обичам класическа музика: е невъзможно да не знаят, те не могат да бъдат дебел, те трябва да се гордеем.

How to use mens perfume and how to avoid mistakes?

Ето и основните мъдрост, които ще ви помогнат да използвате парфюми и помогне за изцеление на отношенията с околните.