грим

Как да използвате бяла сянка в нощта и ежедневна грима

Повечето жени при избора на козметика игнорира бяла сянка, като се има предвид, че това е абсолютно безполезни и непрактични декоративен инструмент, който не отговаря на всеки тип лице. Въпреки това, той може не само да създаде безупречен грим, но и да се елиминират недостатъците, които ще бъдат разгледани в тази статия.

Професионални гримьори и козметика ще ви разкажа за предимствата на този вид декоративна козметика, както и основните начини за тяхното прилагане.

Сянка

How to use white shadows in the evening and everyday make-up

Всеки гримьор има в арсенала си сянка бели, с множество видове. В края на краищата, те могат да създават невероятни образи, които просто са необходими момичета, работещи в областта на модата и фотографията. Особено често те се използват за създаването на романтична изображения в черно-бяла фотосесия и видео.

Докато има няколко вида сенки, които се различават един от друг по структурата и някои компоненти:

  майка-на-перлите (трептене) и матова, „топло“ и „студено“ (в зависимост от цвят); кремообразный и ронлива.

Тези сенки са способни да прикрие много несъвършенства по лицето, а също и за регулиране на неговата функция. В случай на компетентния прилагането на козметични продукти за избелване на една и засенчи други части на лицето.

ПРЕДИМСТВА НА ЧУДО-ИНСТРУМЕНТ

How to use white shadows in the evening and everyday make-up

Да включи в своя грим Бял, вие получавате огромен брой предимства. Това трябва да се има предвид фактура, цвят, и с индивидуалните особености на лицето и вида на кожата, порьозност, цвят и т.н.

Основните предимства на светли сенки включват:

  С помощта на инструмент като основа; получаване на равномерен цвят на кожата при нанасяне на грим под тонален крем или пудра на прах; възможност за използване на бели и светло матови сенки за перушина; благодарение на това декоративно средство може визуално разширяване на очите, козметика като основа под гланц за устни или червило; при добавяне на светли и искрящи сенки на прах, можете да създадете най-различни нощни снимки; корекция черти на лицето и форми; бял цвят е перфектен за сватбен грим.

Благодарение на своите огромни параметри, този мультитул е станал за много художници тази пръчка-выручалочкой, което позволява създаване на безупречен грим дори за модели с проблемна кожа.

ОСНОВА ПОД ГРИМ

How to use white shadows in the evening and everyday make-up

Пряко определяне на сянка – оцветяване на кожата на клепача, но това не означава, че такъв прекрасен инструмент не може да се използва по различни начини. Често бели и матови сенки да се използва като основа за тонизиране на кожата, след това се нанася грим други цветове и нюанси.

За какво го правят?

  Лесен тонален крие много дефекти на кожата; цветни декоративни изглеждат впечатляващо на светъл фон перлено-бели сенки може да се „подсветить“ твърде тъмен грим.

Благодарение на тази мултифункционалност сенки никакъв случай красотата специалист не е пълно без този вид козметични средства.

КЛАСИЧЕСКИ ГРИМ

Грим с помощта на бели и черни сенки се отнася до класически предвид. В случай на правилното прилагане на декоративни средства за лице и компетентните осветленных места, ще можете да създадете не само ежедневно, но и красиви вечерни снимки.

Абонатите на различни комбинации създават много интересни ефекти. Помислете за най-популярните от тях:

Ден:

How to use white shadows in the evening and everyday make-up

  В първия случай лицето се поставя основата; матови сенки се използва за цвета на кожата на клепачите. Освен това, не забравяйте да рисуват вътрешните ъгли на очите, така очите ще изглеждат по-големи; при външните ъгли на очите, боядисване на черни сенки, а след това внимателно се смесва продукт с четка начин ще бъде завършено след нанасяне на черна очна линия. Но трябва да се работи много внимателно, за да не се прекалява; после да боядиса миглите с туш и се насладете на резултатите.

Вечер начин:

How to use white shadows in the evening and everyday make-up

  За да се хидратира кожата, нанесете проверка, която до някаква степен може да се счита за грунд. Това се прави, за да е грим след това не са избута с площ век; след това се парцел с черни сенки върху клепачите по протежение на линията на миглите, след това се смесва продукта с помощта на четка, а след това с помощта на тънка четка, нанесете черни сенки на долния клепач. Тогава не е задължително да използвате молив или очна линия; нанесете по-светъл нюанс под вежда, но го направи много внимателно, за да не се боядисват черен цвят; след това маркирайте ъгъл на очите с помощта на по-светли на цвят; в последния етап просто накрасьте мигли.

Предимства на черно-бял грим:

How to use white shadows in the evening and everyday make-up

  Белият цвят визуално да направите очите си още по-голяма благодарение на черно цвят може да даде оформяне на HD, а бялото петно малко; бели сенки се нанасят под веждите, да се съсредоточи върху дълбоко поставени очи; перлено-козметични нанася върху вътрешния ъгъл на окото, направи очите светят.

ГРИМ С ПОДВОДКОЙ

How to use white shadows in the evening and everyday make-up

Грим с различни бели нюанси и изразителен достатъчно черен молив за очи се отнася до броя на вечерните макияжей.

Да се създаде желания образ, ще ви трябва:

  Две четки: една за нанасяне на сенки за очи, втората – за сенки; сенки; кафява или черна спирала за мигли; очна линия.

Въпреки факта, че грим може да бъде в продължение на 10 минути, се получава много атрактивен и елегантен.

Процесът на създаване на тази начин изглежда по следния начин:

How to use white shadows in the evening and everyday make-up

  Първото нещо, което на повърхността на търкаляне век нанася се основа; това е добър цвят декоративна козметика впоследствие започнаха да се разпадне; нанесете върху клепачите бяла сянка и растушевать; след това, с помощта на молив за очи нарисувайте тънка стрелка графичен; след това се боядисват на спирала на миглите черна спирала.

Както виждате, нанасяне на грим бели сенки и черен молив за очи е много проста. И ако правилно се прилага грим на лицето си и растушевывали си, се получава атрактивен вечерен грим, който няма да остане незабелязан.

НЯКОИ ВАЖНИ СЪВЕТИ

How to use white shadows in the evening and everyday make-up

Грим с помощта на бели сенки може да се скрие много недостатъци, но това е възможно само в случай компетентно използване на козметика.

Вашият начин винаги е бил страхотен, гримьори призовават жените да се вслушат в този съвет:

  При нанасянето на грим, по бузите и брадичката може визуално да направите лицето си по-тънки; нанасяне на бяло основание pearlescent сенки във вътрешните ъгли, за да реши проблема близо до окото; бял грим може да се използва като доказателство при прилагането на средства в горната част на веждите и неподвижна част от век. По този начин можете лесно да реши проблема с дълбоко посаженными очи; често този декоративен мультитул да се използва вместо блясък За грим в истинския смисъл на думата блестящ.

Бели сенки може да се използва не само като помощ при създаване на черно-бели вечерта грим. Този вид декоративна козметика дава възможност за решаването на определени проблеми, като се започне от дисбаланс на лицето и завършвайки с дефекти на кожата. Благодарение на тези незаменими качества, бял, така широко използван от професионални визажистами.

Theme by Anders Norén