грим

Как да използваме грим за усилване на очите: стъпка по стъпка ръководство

Грим може да се трансформира и да се подчертае естествената красота на всяко момиче. Решихме да направим един майсторски клас, като с нейна помощ можете да увеличите визуално очите си, като прави погледа по-изразителен!

Мечтата на много момичета — Красив външен вид, който не се забравя. Грим-това е изкуство, така че е важно да се знае кои инструменти и оборудване ни е необходимо. И, разбира се, не забравяйте за модни тенденции, които ще добавят свежест и новост „ежедневните ритуали на красотата“.

Всеки грим започва с основите, грим на очите не е изключение. Първо трябва да изберете една добра основа за сенки. Това ще предотврати напукване на текстури и да ги направи по-интензивни, както и ще даде матовость. Нанесете с леки вбивающими движения, и да даде на продукта в продължение на 3-5 минути.

Следващата стъпка-това е сянка. Изберете матиран или текстурата на химерные мышино, всичко зависи от вида грим (дневен или вечерта). Блясък ще изглежда още по-широко. Затемните външния ъгъл на очите и смес. Постепенно се добавят пигмент, за да се избегнат петна или прекалено много цветове.

Преходът трябва да бъде естествен и плавен. Около ъглите на очите, трябва да се добави малко по-светло на цвят и сянка. След това прокрасьте туш долния клепач със скосена четка.

Не е задължително да се прилага много грим. Смело оцвети туш върху очите на някои по-светли на цвят с блясък. Например, перли.

„Най-лъскав ефект“ на очите-това е още една тенденция 2018 г., което прави, е да гледат по-леко и игриво. Използвайте светли цветове и спирала. Това е достатъчно! Между другото, ние вече сме говорили за тази техника по-подробно.

За да направите сами изглежда колкото се може по-пресни и изберете областта на очите — използвайте светли сенки, Бял молив с мека текстура и нежна хайлайтер.

Стрелките — тренд на този сезон. За да не утяжелять мнение, трябва да се откаже от дебели груби линии с дълга опашка. Нарисува чист стрелка колкото се може по-близо до линията на миглите, леко се е увеличил. Използвате цветна подложка: синьо, зелено, тюркоаз и жълто.

Мач матови и блестящи нюанси. Да Не забравяме и ресницах. Прокрасьте мастило в два слоя. Влезте, ние сме определили четири на тайната при избора на спирала. Обърнете внимание на четка за продукта, това зависи и от ефекта.

Theme by Anders Norén