стил

Как да изненада гостите на сватбата 2018-2019 модни идеи съвети снимка

На сватбата даде на гостите много приятни впечатления и топли спомени, в хода на подготовката за специален повод, непременно помислете над това, как да изненада гостите.
Но преди да започнете подготовката на приятни изненади, опитайте се внимателно да планирате действията си в деня на празника. Празничен план за деня, така че всеки Гост получи порция вашето внимание и не съм се чувствал неудобно сред масата от непознати хора.

How to surprise the guests at the wedding 2018-2019 fashion ideas tips photoПривидно, отколкото може да изненада съвременния човек на едно събитие, като сватба. Оказва се, че има много начини, за да съживи съществуващата традиция за провеждане на тържества. Например:

Сладкиш от маслено тесто шоуто на 2018-2019 сватбена мода идеи

Прекрасно и уникално сладкиш от маслено тесто шоуто ще се превърне в един от най-вълнуващите и приятни моменти за вашата сватба. Моменти от живота си, които от професионален художник-един художник нарисува за вас с помощта на пясъчна анимация ще остане в паметта си завинаги и ще се превърне в част от вашата семейна традиция, заедно с прекрасна сватбена традиция — „зажжение семейно огнище“.

How to surprise the guests at the wedding 2018-2019 fashion ideas tips photo

Булката и младоженеца да даде на гостите сладкиш от маслено тесто шоу, но не са в изпълнение на художник и рисувате сами, след обучение, как да се направи пясъчна анимация със специалист.

How to surprise the guests at the wedding 2018-2019 fashion ideas tips photoКрасив елегантен танц на младоженеца и булката 2018-2019 стилни идеи снимка

Сватбен танц може да бъде всеки. Изберете от своите предпочитания, каква музика/танци, които Ви харесват и които успели да усъвършенства сватба. Това може да бъде традиционен валс, нежен и вълнуващ. Може да се танго. Може да бъде зажигательный бърз танц — вие наричате това.

How to surprise the guests at the wedding 2018-2019 fashion ideas tips photoИнтересен вариант е комбинация от няколко традиционни бавен старт, след това музиката спира внезапно и се сменя бързо, шуточной песента, и до края на танца отново се забави. Можете да изберете танц от любим филм, клип или шоу. Най — важното- да се отразяват на настроението ви и интересен вкус.

How to surprise the guests at the wedding 2018-2019 fashion ideas tips photoМалки подаръци за гостите на сватбата 2018-2019 модни идеи съвети снимка сватбени бонбоньерки

Много е хубаво да получават подаръци, но не по-малко приятно да ги даде. В деня на сватбената церемония, е заобиколен от най-близките си и скъпи хора. Обмислят и красиво поднесе подаръци за гостите на сватбата — означава да споделят своята радост, щастие и любов с родители, роднини и приятели.

How to surprise the guests at the wedding 2018-2019 fashion ideas tips photoАко имате сватба през пролетта, това могат да бъдат такива подаръци като:

    Оригинално ръчно изработени сапуни във формата на пролетни цветя или птици; красиви малки свещи във формата на цветя, ароматни бомбочки за баня на цветя и кактуси в малки саксии.

How to surprise the guests at the wedding 2018-2019 fashion ideas tips photoЗа лятна сватба може да се подготвят такива подаръци като:

    Чаша със забавни надписи или снимки на вашия сватбен ден; соли за вана. Релаксираща морска сол вечерно време може да помогне за облекчаване на стрес и умора след няколко състезания и танци в банкета; сладък мед в красиви малки буркани, перевязанные сатенени панделки. Торти, понички. На гостите си с това чудо не трябва да се мисли за закуска.

How to surprise the guests at the wedding 2018-2019 fashion ideas tips photo

За есента на сватбата ще бъдат такива подаръци като:

    • Ключодържател под формата на датата на сватбата ще бъде добър сувенир великолепие и напомняне, за да се забавляват на вашата сватба; необичаен комплимент за гостите на младоженците ще бъдат малки буркани с различни конфитюри. Капака и вратовръзка панделки в цвета на сватбата, а на етикета знак, който присъства;

How to surprise the guests at the wedding 2018-2019 fashion ideas tips photo

    Чай цедка. Всеки Гост, още дълго ще си спомнят за вашата сватба, варя чай, да се пекат на себе си или поръчате малък морков във формата на листа, да ги покрие мастика в цвета на сватбата — оригинален подарък ще се хареса на всички гости.

How to surprise the guests at the wedding 2018-2019 fashion ideas tips photoЗа зимни сватби ще бъдат подходящи като подаръци:

    Рамка за снимка – лесен и приятен; вратовръзка празнични ленти мандарини, да се постави до чинията си. Това ще бъде не само за декорация на масата, но и създаде специален празничен вкус; Ако в близост до (или малко повече) Коледни и новогодишни празници, е уместно да благодаря на гостите, давайки им коледни играчки. Можете да ги направите със собствените си ръце, а могат да бъдат закупени топки, за да гравиране с имената и датата на двойки на сватбата; малки пакетчета с вкусен чай и кифлички или сладкиши в цвета на сватбата. Торти могат да бъдат изпълнени във формата на сърце и да напише върху нея имената на булката и младоженеца.

How to surprise the guests at the wedding 2018-2019 fashion ideas tips photoСватбената песен на булката и младоженеца за гости 2018-2019 стилни идеи

Също така, ако един от младоженците пеят, и, може би, таланти, които сте заедно, ще се опитаме да даде песента. Но ако наистина искате да е изненада, но се страхувате да загубите или забравите думи, Ви препоръчваме да запише песен като подарък в студиото си, след това всичко минава без засечка.

How to surprise the guests at the wedding 2018-2019 fashion ideas tips photoЦветни кутии за сватба идеи 2018-2019 нови снимки

Жените със сигурност ще оценят цвете на стойка. Тук момичетата могат да украсяват косата си с венци или да получите в подарък букетик. И младите хора може да предложи бутониери. Подготви цветя в удобни тема вашия празник и красиви снимки и украса настроение е гарантирано!

How to surprise the guests at the wedding 2018-2019 fashion ideas tips photo Кенди бар за сватба 2018-2019 модни идеи нови снимки

Кэнди-бар е чудесно сладко допълнение към сватбено тържество. Тази Таблица банкет, красиво и стилно обзаведени, пълни с различни сладки лакомства за всички вкусове: шоколад и мармеладные фигурки, марципан, градинска ружа декорация, изпичане. Конструкцията на тези барове е от особено значение. Всички продукти могат да се разделят пързалки на различни нива, цветни тави или в кутии. На тази маса и публикувани в различни ярки бутилки за напитки, които ще се допълват украсата на тази област. Можете да украсите бар със стилни аксесоари и композиции. Красиво декорирани сладкиши са прекрасен акцент на фестивала. Можете да прекарате една фотосесия с гостите. На бонбони, за да се закача за маркиране на дата на сватбата под снимка припомни, където и когато това е направено.

How to surprise the guests at the wedding 2018-2019 fashion ideas tips photoПоле за стрелба 2018-2019 стилни сватбени идеи снимка

Чувствам герой ковбойского вестерна или безстрашен супергерой! Лазерно тир-това е забележителна атракция, която ще младоженците и гостите удоволствие и положителни емоции! От вашата почивка, Вие и вашите гости ще получат огромно удоволствие, вълнение, забавление и морето положителни, а след това ще се помни и разказва.

How to surprise the guests at the wedding 2018-2019 fashion ideas tips photoДецата на сватбата съвети стилни идеи 2018-2019

Ако на сватбата се предполага присъствие на децата си, или искате да поканите приятели, които имат малки деца, и те няма с кого да напусне. Наеме бавачка и ако е възможно да се организира за отделен детски кът с игри, закуски, DVD-плеър. Наличието на меки диванчиках и одеяла излишно, не ще, ако някой от децата иска да спи.

How to surprise the guests at the wedding 2018-2019 fashion ideas tips photoЦветни коктейли на сватбата 2018-2019 модни идеи нови снимки

Необичайни коктейли. Близо до дансинга, за организиране на бар или кафе с изключително пъстри коктейли. Можете да поканите барман, който ще покаже на производителността и бързо да подготви ярки индивидуални коктейли за всеки гост иска.

How to surprise the guests at the wedding 2018-2019 fashion ideas tips photoВидео за сватба 2018-2019 модни идеи за иновации

Разбира се, през годините на общуване с много от гостите, които са натрупали архив смешно видео. Защо не се подготвят за големия ден страхотно видео се състои от нарязан на видео с приятелите и семейството си? Добре подбрани фонова музика и поп субтитри ще направи видео докосва и запомнящо се. Ние уверяваме ви, такава неочаквана изненада в състояние да изненадате вашите близки.

How to surprise the guests at the wedding 2018-2019 fashion ideas tips photoСамо не се опитвайте да прехвърлите всички. Нека вашата сватба ще бъде цирковое представа с поредица от стаи. Няколко „highlights“ просто да направите оригинален и интересен. И не забравяйте: опитвайки се да впечатли, не забравяйте за тривиални неща. Например, леки закуски за гостите, които си отиват-фотографията. Гладни гости едва ли могат да се любуват на цялото внимание към детайла изкушения. Като цяло, много зависи от водещия за това, не забравяйте да отложи сключването на договор и обсъждане на сценария на сватбата с него в последния момент, ако ловът е, разбира се, добре, и нищо друго, за да изненадате гостите на сватбата!

Theme by Anders Norén