прически

Как да изглеждате по-млади: 9 съвета от фризьори

Всеки човек иска да изглежда млад, нали? Има много съвети в Интернет, съвети за грижа за себе си, коса и фигура, но всичко е индивидуално и няма точна гаранция, че тези съвети ще ви помогнат. Нека си го кажем: в живота, вие получавате това, което плащате, и перфектен грешка може да ви струва сериозни последствия. Прочетете нашата статия по-долу, където сме представили няколко съвета от фризьор за това, как да изглеждате по-млади.

#1: Къса коса

Все по-често жените не желаят да се разделят със своите дълги коси, дори и ако те са в лошо състояние. Нека да видим, тъй като жените стават по-стар, косата може да започне да се счупи и да падне. Косата, които не получават подходящи грижи, могат да станат тънки, чупливи и сухи. Въпреки факта, че расте дълга коса, може би са отишли на години, е време за промяна! Ако вашият стилист препоръчва да я подстрижа, не изпадайте в паника. Прическа боб или pixie, например, освежава вашия поглед. Къса прическа не само ще ви начин на стилен и ярък, но също така ще ви спести време на неговото полагане. Джейми Лий Къртис е прекрасен пример за това как прическа pixie перфектно подчертава нейната възраст.

#2: Цветът играе важна роля

Ако вашият цвят на косата ви не е подходящ, изглеждаш много по-големи. Цвят може да не се слее с кожата си, ако той е твърде тъмен или прекалено светъл. Винаги се консултирайте с вашия стилист за цвят на косата и разглежда всички налични възможности.

#3: основни моменти

Вярвате или не, обаче, подчертава, изисква много по-малко грижи, отколкото цвета на косата.

#4: Използвайте продукти за увеличаване обема на косата

Ако използвате правилните продукти, можете да постигнете прекрасен ефект на обем на косата. Освен това, за създаване на обем на косата си, имате нужда от кръгла четка и сешоар.

#5: по-малко-това е вече!

Един от най-добрите начини да изглеждат по-млади, да се следват съвременните тенденции. Днешна стил може да бъде описан като стил, който не изисква много усилия. Направите помия, лесна за полагане на сутринта, като че ли току-що стана от леглото — това е тенденцията за тази година! Идеална за стайлинг на коса може да изглежда доста остаряла тенденция. Знаменитости като Мадона, Чарлийз Терон, Сара Джесика Паркър е привърженик на този подход.

#6: Вземете вашата възраст

Няма нищо по-добро, отколкото да остарее красиво. Прически, които преди са били считани за остарели, станали са по-модерни и стилно обзаведени. Има много варианти за прически за жените от всички възрасти, който ще подчертае всички достойнства.

#7: експеримент

Някои жени просто не могат да се раздели с косата си. Звуци
познато? Може да е време да променят нещо? Внимателно да се запознаете с всички новомодными тенденции и не се страхувайте да експериментирате. Сега има огромно количество различни продукти и инструменти, с помощта на които ще можете да поддържате косата си в добро състояние, без влиянието на околната среда. Ново-това е винаги нещо светло и позитивно!

#8: доверете се на стилист

Индустрията за красота са непостоянни и колебливи. Достатъчно трудно е да се определи своя стил и се отрази на своя вътрешен свят. Стилисти-професионалисти, които избират професията си заради страстта към красота и творчество! Отношения на доверие със своя стилист и редовни посещения в козметичен ще играе решаваща роля за вашата коса. Посъветвайте се с вашия фризьор да изберете стил, който ще ви и подчертават вашата индивидуалност. Независимо дали това е нова прическа, или цвят на косата — стилист винаги ще кажа, в каква посока да се движим.

#9: да се излезе извън

Все повече и повече жени, които твърдят, че те са твърде стари за определен стил в прическите и дрехите. Въпреки това, не се страхувайте от тези стереотипи. Да излезете от своята зона на комфорт, да експериментират със собствен стил, и тогава вие ще се почувствате уверени и спокойни. Да наглее, по-смели, и да се обърне внимание на косата и стил на обличане!

Theme by Anders Norén