грим

Как да изберете правилния цвят червило

Един от най-важните елементи на красивото, хармоничното и качествен грим е правилно подбрани по цвят и текстура на червилото. В края на краищата, той не само е отлично, „разходка“ по устните, като жена, и да бъде най-моден и популярен „през този сезон“, той трябва да съответстват на избрания стил.

Как да се избере цвета на червилото и задължително отговарят на всички горепосочени условия.

ПОМИСЛЕТЕ ЗА ВАШИЯ ЕСТЕСТВЕН ЦВЯТ

Първото нещо, на което трябва да се обърне внимание при избора на цвят е цветът на кожата. Ако кожата е светла и дори бледа, са най-подходящи за студени естествени тонове в диапазона от розово до слива. Ако цветът на кожата някъде по средата между бледо и тъмно, т.е. кожата не е съвсем бледа, но и тен на Смуглянки още далеч, можете спокойно да използвате червено червило и всички златисти нюанси.

Тъмна кожа момичета повече късмет всички те могат да се използват наситени и ярки цветове, и колкото по-тъмен и адррес tagarela на кожата, като по насыщеннее трябва да бъде цвят. Специално внимание обладательницам тъмна кожа трябва да се търси топли нюанси, вариращи от светло прасковено до кафе-кафяв.

Цвят на косата също играе важна роля. Така, белокурых красавици са най-подходящи за нежни прасковени, розово, лилаво, дори и коралови нюанси на горски плодове. Рыжеволосым момичета отлично теракота и кафяви нюанси, а обладательницам тъмна коса, както винаги, повече късмет на всички, те могат да изберат различни нюанси, с изключение на твърде ярки.

Не забравяйте за цвят на очите, защото без оглед на техния цвят и нюанс, да се направи избор на червило правилно е доста трудно. Кафяви очи са перфектно съчетани с червен и кафяв цвят, сини и сиви очи бежово и черешов цвят, но зелени очи са по-експресивни на фона на теракота и оранжеви нюанси.

Формата на устните също оказва влияние върху избора на цвят. Ако от природата, устните не много дебели, от цвят матово-добре да се даде, е било по-подходящо, ярки цветове с добавянето на седеф. Също така трябва да се помни за блясък за устни, който придава обем.

И собствениците подпухнали устни за това средство, тогава по-добре да забравите, и бъдете много внимателни при използването на светли цветове, защото струва само малко се прекалява“ и целият образ се превръща от атрактивни вулгарно.

ПРЕПОРЪКИ ЗА ЦЕЛЕСЪОБРАЗНОСТТА НА

Следват модните тенденции и се опитваме да се придържаме към съвета стилисти и гримьори всяка жена, но „мода“ трябва да бъде подходящ в дадена ситуация.

За ежедневен грим най-добре е да използвате светли цветове, близки до естествените, например, бледо розово и топло бежово. Но за вечерта грим можете да изберете цвят по-наситен, можете да използвате червено и тъмно череша червило.

Най-важното, за да се съсредоточи върху нещо един, или на устните или очите. Всички светли и лъскави, лесно можете да направите грим в „бойна оцветяване на индианците“.

Как да изберете цвят червено червило и как да го носи, трябва да се говори отделно и за предпочитане с професионален гримьор. Червено червило добре се комбинира с вечерна рокля и ежедневните бизнес костюм, ако едно момиче се намира контрастен външен вид.

Ако външния вид не е особено контраст, червено червило е по-добре да се използват само в празнични мероприятия и партита.

ИЗБЕРЕТЕ ЦВЯТ В МАГАЗИНА

Дори и да знаете всичко за това, как да изберете правилния цвят червило вид и цвят на лицето, устните и т.н., винаги помнете, че цветът в епруветка и на устните може да се различават. Не всички жени и не винаги в магазина има възможност и желание да тестер на устните.

Ето защо повечето жени предпочитат да „рисуват“ с ръцете си различни нюанси червила, докато не намерите „един“. Освен това, за да виждат по-добре нюанс на червило или допълнителен цвят чрез прилагане на малко количество върху бял лист хартия.

Излишно е да казвам, че по време на изпитването на червило трябва да се обърне внимание на гладкост на неговата структура и миризмата. Дори и най-красивите и добре подбрани червило не ще ви даде възможност да се чувстват неустоими, ако му аромат ще напомня на миризма на стария гранясало масло. Така че не се колебайте да се помиришат, за да знае срок на годност.

Устните са един от най-атрактивните части на лицето, както и червило – това е инструмент, който помага да ги направи секси и привлекателна или отталкивающе-грозно. Така че да знае, как да се избере цвета на червилото, трябва на всяка жена.

Theme by Anders Norén