В гардероба на съвременния човек е трудно да си представим без този незаменим неща, като джинси. Важен аксесоар за дънки ще колан. Красив и правилно подбран аксесоар ще ви позволи да добавите „жар“ във вашия всекидневен имидж.

Препоръки за избор на

Освен, че той трябва, като също така трябва да се вземе предвид качеството на продукта, цвят дънки, които трябва да се носят и още много други.

1. Размер

Обикновено, колани за дънки, които са по-дебели, отколкото техните колеги, които се използват в конвенционалните панталони. В средната му ширина може да бъде четири инча. Има колеги, с малко по-малък размер (около три и половина сантиметра), които могат да бъдат използвани за носене както с дънки, така и за носенето на панталони. Също така при избора трябва да се обърне внимание за които той е предназначен. Тя може да бъде размерной мрежата (M, L и т.н.) или настройки на талията. Вторият вариант е за предпочитане. Ако изберете правилния размер вече не е у дома, а се оказа, че той е твърде дълъг, може да го скъсите.

Колани в стил „кэжуал“ – това винаги е широк (от четири до пет сантиметра) и имат масивно ключалката.

How to choose the right belt for jeans

2. Материал

За да пояс, изглеждаше добре и може да продължи дълго време, трябва да изберете изделия от естествена кожа. Важно е да се гарантира, че материалът е твърд, но еластичен. Тези свойства, като цяло, не може да се похвали бретельки са изработени от изкуствен материал.

Освен кожени ремъци в магазините можете да намерите много продукти от найлонов плат, нитове, всички видове закопчалки и т.н. Те могат да бъдат добро допълнение не само към джинсам, но и брюкам в стила casual.

3. Качество

Важен момент при избора на колан за оценка на качеството му. Ако продуктът е изработена по краищата, вие трябва внимателно да проверява шевовете и се уверете, че те не се спира. Странични планки трябва да бъдат боядисани, както и останалата част от повърхността.

How to choose the right belt for jeans

4. Цвят

За дънки могат да отговарят на класически цветови варианти, така и всички други. Под класика заложен в черно, кафяво и ръжда. Тъмни ленти не трябва да се комбинира със светли дънки, и светлината на тъмно. При носенето на цветни ленти се препоръчва да вземем обувки в цвят.