прически

Как да изберете мъжки прически с выбритыми висками

Мъжки прически с выбритыми висками – елемент на индивидуалния стил на всеки, който не приема еднообразието. Само майстор разказват за техните видове и ще даде препоръки как да изберете прическа в зависимост от формата на главата, тип на лицето и на качеството на косата.

Тази прическа е свързана с удебелен, ексцентричен начин на гангстер. И през 20 години на миналия век и днес. Тя предпочитани от мъже, балансиране между елегантност и агресивност.

How to choose a mens haircut with shaved temples

Класически видове

Много е трудно да се каже със сигурност колко разновидности прически с ръка обръсна машина съществува. В ръцете на креативни артисти класическа прическа бокс или полубокс получава чисто нови, подходящи модни тенденции и съвременните схващания за красота момчета тълкуване.

How to choose a mens haircut with shaved temples

Класическа прическа — тази прическа е бокс, това е обръсна главата и тила. Лесен на външен вид и от гледна точка на техника, той дава на човек наглост на ръба на жестокостта, но и му позволява да изглежда спретнато и ухоженно. Фиксиране на кутията косата не се нуждаят от специални грижи и не създават проблеми при инсталиране. Корекцията е необходима на всеки три-пет седмици, в зависимост от скоростта на растеж на косата.

How to choose a mens haircut with shaved temples

    Мъжка прическа полубокс се различава от предходната версия на постепенен преход от доста дълга коса на върха на главата (5-8 см) накратко тила. Тя също има обръсна страна. Изглежда интересно полубокс с бретон или къдрава коса. Полубокс разнообразни по стил, той да се изправи, мода, един студент, който ще бъде удобно да се използват инструменти за оформяне на косата. Чист, с къси короната вариант прически изберете офис работниците и мениджърите на средно ниво. Полубокс любов и холивудски звезди. – Популярните прически отстрани побрили машината англичани, Боб, таралеж, плуване и други.

Изберете своя вариант

За да прическа е до човек, заслужава да се обмисли:

Формата на главата. Выбритые уиски отваряне на лицето и ушите на човека, което вижда очертанията на черепа. Ако челото е твърде висок, трябва да изберете полубокс с бретон. Титуляр квадратна глава е противопоказан британската прическа.Вид на човек. Бокс и полубокс обикалят мярка добре нахранени мъже. Тънък, с дълго лице се препоръчва да се опитате мъжки вариант на прическа боб.Вид на косата. Выбритые ленти в храмовете е подходяща за мъже с всякакъв тип коса. Важно е да се следват правилото: „колкото по-тънка коса, по-къса прическа“.

How to choose a mens haircut with shaved temples

За да изберете правилно прическа заедно с учителя в салона или в специална онлайн програма.

Theme by Anders Norén