грим

Как да изберете формата на веждите

How to choose eyebrow shape

Мода не стои на едно място, и това се отнася както за тенденциите в облеклото и промени във външния вид. Форма на веждите винаги е била начин за промяна на изражението на лицето-от тъжния и строг до приветливого и добродушного. Но как да изберете формата на веждите с непрекъснато променящата се мода?

How to choose eyebrow shape

Преди всичко, вие трябва да помисли за момент, че формата на веждите трябва винаги да се слее с черти на лицето. Подходяща за почти всеки човек е класическа форма, елегантен и плавна дъга. Но все пак, за всеки има свои собствени характеристики и затова изборът на формата на веждите трябва да се прилагат, като се започне с тях.

Така че, като се позовава на съвети от стилисти, в зависимост от вида на лицето Правилно подбрани форма на веждите може не само да се скрие недостатъците, но се подчертае предимствата. При наличието на кръгла форма на лицето, е желателно да се направи извити и остри форма на веждите. По този начин, лицето визуално по-вытянутым и по-близо до овална форма. Но тук трябва да се отбележи един момент — не правете веждите твърде извити, в противен случай да се предостави на лицето израз на изненада и големи очи, с еднакви по форма на веждите ви ще изглеждат още повече. Веждите трябва да бъде направено с остър връх и широка горна част.

How to choose eyebrow shape

За овална форма на лицето е много по-лесно, защото тя се смята за идеална. В този случай ви трябва само малко, за да премахнете нежелани косъмчета, като намалява дебелината на веждите. Когато дава по-деликатна форма бровям, може да се избегне даване на лицето на тежко израз.

Как да изберете формата на веждите за правоъгълен или имоти на физически лица? Основен приоритет в тази форма на организация е да се даде му закръгленост. Тук е място да има някаква промяна във формата или заточени от външния ъгъл или леко извити.

How to choose eyebrow shape

Като закръглени вежди ще коригира триъгълна форма на лицето. Само веждите не трябва да се дава на прекалено заоблени, в противен случай лицето ще изглежда неестествено. Перфектни вежди в този случай ще полукръг, близък до права линия. Въпреки това, твърде преки вежди именно за този тип човек не се препоръчва.

Вежди дома ще отговарят на квадратен тип човек. Важното тук е да се постигне на полето в средата на веждите и да ги направи колкото се може по-дълго. В наличност вид на обекта на изпитване, или диамант, веждите трябва да изглежда максимално естествено. Това е необходимо, за да се придаде по-голяма мекота и женственост.

How to choose eyebrow shape

Заслужава да се отбележи, че решение за промяна на формата на веждите по-добре се обърнете към професионалист, и допълнителни корекции на веждите ще се произвежда от себе си на мястото на главната форма.

Theme by Anders Norén