стил

Как да изберете часовник на човек

Статус на съвременния човек до голяма степен е отразено в неговия стил, по-специално, в аксесоари, които той носи. Един от тези състояния елементи са ръчен часовникотдавна изпълняват функция не само на време, а понякога и стана пълноправен бижута.

Внимание към детайла

Положение в обществото, успехът и предпочитания стил – всичко това може да каже само един малък аксесоар под формата на часа. Ето защо, при избора, „часовник“, трябва да се обърне внимание на всеки детайл от цвета на каишка и завършва с форма на циферблата.

How to choose a watch man

Съвременният човек трябва да има две или три двойки часа: за ежедневието и за вечерно излизане. Универсален модел са часовници с метална гривната, и те са подходящи както за ежедневието така и за по-официално. Часовник с кожена каишка, не много отдавна се е смятало елемент на стила за специални случаи, но също така се прилагат в ежедневни дрехи.

Метална или кожена

Часовници с метална гривната избират мъже, които предпочитат активния начин на живот и движение. Тази гривна е по-траен в сравнение с кожена каишка, а също и по-малко податливи на въздействието на външната среда и влага. Най-популярни са гривни от сплав от титан, мед и неръждаема стомана, която издържа на собственика до 15 години. Този аксесоар ще даде човек здравина, докато часовници с wsop гривна от сребро или злато, ще добави начин да се докоснат до лукса и изключителност. Към недостатъците на метални гривни, може да се отнася само до невъзможността да се регулира големината на китката. Метална гривна може да бъде намален в магазина, където сте закупили часовници, или при бижутера.

How to choose a watch man

Фаворити сред ръчни часовници с днешните мъже са модели с кожени джапанки. Обикновено са изработени от свинска или телешка кожа. Любителите на екзотични предпочитат по-скъпите модели са изработени от кожата скат, крокодил или акула.

How to choose a watch man

Стил и хармония

За да се гарантира, че вашият образ е хармоничен, внимателно изберете часовник, помислете за цвета и формата на часа. Мъжете са склонни да избират класически кръгли или правоъгълни скали. За ежедневието са подходящи модели без излишни декорации, докато вечер изглежда ефектно подчертават, часовници, украсени със скъпоценни камъни.

How to choose a watch man

Да се обърне внимание директно на цвят часове, особено гривна. Се гарантира, вашите изображения не повече от един-два ярки детайли. Часовници трябва да съответстват на стила На дрехите. Ще се съгласите, че златните часовници с камъни ще изглежда неподходящо, ако сте облечени в спортен стил или по пътя си, има и други живи детайли. Желателно е да цвета на кожата колан съответства на цвят и текстура с кожен колан, чанта и обувки. Цвят метален корпус трябва да бъде съвместима с други метални детайли от вашия гардероб: копчета, катарами на колан или скоба за вратовръзка. Ако метален обков жълт метал, корпус часа трябва да бъде изработен от жълт метал, и обратното.

How to choose a watch man

Спортните часовници са подходящи за мъже, които водят активен начин на живот или просто да се придържаме към спортен стил на обличане предпочита дънки панталони. Тези часовници, с изключение на подходящ дизайн, за да имат много видове специални функции-от обикновен таймер и хронометър, хронограф и завършва с дори по-солидна.

How to choose a watch man

Качество и цена

Най-здрав и издръжлив часовници, произведени в Швейцария. Известни марки, които произвеждат най-добрите часовник Patek Филип, Бреге, Ролекс и т.н. Известни европейски модни къщи, производители на парфюми, дрехи и козметика — Шанел, Диор, Армани, Гучи и т.н., също така се стремят да заемат своята ниша на пазара часа. Любителите на автомобили ще оценят часовници, произведени под марките на Ферари, Порше Дизайн, както и в резултат на сътрудничество на Aston Martin и Jaeger LeCoultre завод.

How to choose a watch man

Цени на часовници варират на стойност от 100 евро и достигат до няколко милиона за изключителни модели. Често часовници са предмет на колекционерска стойност, или да инвестират в лукс. Смята се, че стойността на часа трябва да бъде равна на бизнесмен на два месеца доход, обаче, ако не се обърне внимание на такива подробности, а след това той може да изберете часовник на демократична цена, която в този случай ще бъде във вреда на външния си вид и елегантен дизайн. Въпреки това, за да спаси този важен аксесоар, по-добре не трябва. Днес избора на часовници е толкова богата и обширна, че всеки човек ще намери подходящ вариант, подходящ я статус, стил и бюджет.

Theme by Anders Norén