стил

Как да изберем сутиен-съвети и трикове

Известен специалист бельо от Rebecca Apsan се качват на бельо героини „Сексът и града“. В магазините за рокля на Анджелина Джоли, Мерил Стрийп и Линда Евангелист. И тя е автор на книга за сутиен-страна — индивидуален подбор на дрехи.

Ребека твърди, че е правилния сутиен променя тялото ни и живота и ни прави щастливи.

AyeLinta. com в подробности ще ви покаже как да изберете бельо, което е в него перфектно съчетание на комфорт и красота.

Как да се определи размера и размера на таблицата

Ако вие не знаете как да изберете размера на сутиена запознайте се с нашите насоки.

Преди всичко, трябва да се изчисли си размера на гърдите, която обикновено се посочва на етикета, 70, 75, 80 и така нататък.
За да направите това, вземете инча и да го прилага под гърдите. Полученият обем може да се разчете така: в сантиметри: 67-72 = rv 70, 73-77 = rv 75, 78-82 = rv 80, 83-87 = Rv 85.

Сега ние трябва да се определи пълнотата на гърдите, която обикновено се обозначава с главни букви A, B, C, D.
За това измерете количеството на гърдите выпирающие.

How to choose the right bra tips and advice

След това се изважда обем, обслужващи област обем под гърдите и се фокусира върху следните измерване.
В инчове: от 10 до 11 = AA от 12 до 13 = а, от 14 до 15 = Б, от 16 до 17 = С, от 18 до 19 = Д, 20 и 21 = ДД.

Видио да се определи размера на гърдите

Пример: ако дължина под бюста около 70 см, а дължината на гърди – 80 см, а разликата между тях е 10 см, а след това си размер 70 АА

How to choose the right bra tips and advice

Защо сутиени все така трудно

How to choose the right bra tips and advice

    Няма единна система размери. Искам да кажа, че при стандартен символа — особено витамин е и повече — различните производители се крие различен обем на коляното, и когато се сравни, например, „еднакъв“ размер на 75 D от двама производители, например, Саймън Семейство и Ла Мистери, и е много близо до такива модели, визуално се вижда, че размерът и обемите там са поставени различно. Дори в рамките на една марка на всеки от моделите може да има свой собствен обем и прилепване-това очевидно не прави избора по-достъпни. Можете да се размножават още на разликите, приети в различните страни и напълно объркана. Колебанията в теглото. Ние постоянно правим промени в теглото някой тегло е в пряка зависимост от менструалния цикъл, някой веднага се отразява допълнително парче торта, бременност и раждане като важен етап в живота на всяка жена, също не може да се пренебрегне. В същото време, ние, като правило, се „привързват“ към онези размери, които ние вземаме и в магазина, и смятат това за даденост — аз не мисля, че някой, отпадане на няколко килограма, ще купи ново бельо. Специалистите съветват да се замислят за промяна на размера на сутиена при промяна на отслабване от 3-5 килограма. И професионално се измерва всяка година, за да не се „заби“ в своя нормален размер. Не е ясно, тъй като той трябва да седне на перфектния сутиен. Не само това, ние сме в плен на стереотипите – „не, размер на F-изобщо пъпеш, имам D“, а „прави този скрин още три?“ и подценява размера на своята чашка (най-често срещана, като установиха изследователите, грешка на всички жени при избора на сутиен), така че все още няма кой да ни помогне с този сложен избор. Мисля така, защото те не отговарят на продавачи, които са в състояние да предоставя качествена услуга в Русия. Те просто въвеждат някакъв размер-и по-нататъшната реакция варира от пълно пренебрежение след като ти даде сутиен за лятото, до (уви) одобрението на тези варианти, че разбираш чувствата си, вие знаете, че не са доволни от гърдите си стегнат, кръста виси на боята и така нататък. Може, аз просто не съм имал късмет? (и в скъпите бутици за една и съща услуга — направи ми впечатление, че цената на спалното бельо се това не зависи). Не искам да ви обидя, ще кажа, че моя съвет — моля, споделете вашите коментари. Проблеми с обхвата. Аз мисля, че това отговаря обладательницам големи гърди — с малка или средна като гама от нормален? (или не като вашите впечатления?). Отново, това е моето мнение, но за мен това се случва постоянно. Не само, че, когато аз отивам в магазин за бельо, самият вид на сутиени в големи размери мен депресиращо — защо-това винаги е мрачно, напълно затворени на мека чашка парашути в скучни цветове (т. нар. „баба“), така че, когато аз започвам да се питам своя размер (75 F) често не е достатъчно — и тогава аз предложих да провери 85 Д (да откаже учтиво — Не, благодаря) или 80-те (свиване на рамене). В този случай консултант мотивирани от факта, че е „същото количество, те са взаимозаменяеми“.

Въпреки това, моята логика ми подсказва, че:

(= прозореца adsbygoogle. adsbygoogle || []).поштовх({}); това не е един и същ обем и в двата случая „излишните“ обема се създава чрез „ядене“ на размера на чаши с размер на колан. Това означава, удължен колан и Купа umanista. Това е погрешно — в такъв случай колан не е в състояние да поддържа отличен (90% подкрепа в поотделно сутиен трябва да бъдат приведени към колана си, а не пагони), а просто чаша малък (това е неудобно — дори и да боли! и грозно под дрехите се вижда, че на гърдите в този поотделно сутиен е разделена на четири части, две части поотделно сутиен и още две висящи от сутиен); те не са взаимозаменяеми. Тогава ще производител maracide за производство на два размера, ако те са взаимозаменяеми?

How to choose the right bra tips and advice

Искам да изясня едно важно нещо. Всъщност, размера на чашката е пряко свързано с размера на колан, който е в размер на 75 С, количеството, вшита чаша, по-малко от 80 А. с други думи, обемът на пояса се отразява на „простор“ (буквата) на коляното. Но това не означава, че можете да се движите в посока „голям колан — малка чаша“! Аз вярвам, че в повечето случаи това ще е провал и сутиена няма да изпълни тези задачи, които на него са възложени. Въпреки, че съм виждала съвети, които можете да направите така, и им даде специалисти, и като цяло, трябва да се измери, измерване, измерване, но за мен това не работи.

Още една забележка. Има марки, които предлагат „вързани“ за първенството на обеми — нещо, в размер фигурира само чаша, а обемът на колан автоматично зависи от чаша (ако чаша на колан 70, ако чашка B — 75). От марката Intimissimi, например, такава система. В крайна сметка, в размер на петия те предлагат плат, натянутую с две назъбвания, която нищо да не е в състояние. Това е закономерен резултат, тъй като размерът на гърба не зависи пряко от размера на гърдите си, и обратно. Има жени с широк гръб и малки гърди, а има жени с големи гърди и тесни, гръдната клетка. Тази система изисква на всички. Аз не знам дали тя е оптимална за малки гърди, аз вече подхвърли съмненията, — но аз със сигурност мога да ви уверя, че за по-големи гърди не е подходящ.

Така че въпреки факта, че в нормалния живот на всички (в това число, за съжаление, консултанти в магазините) да се ориентират в размер от типа „две“, „три“, „Пятерочка“, при избора на дрехи трябва да се съсредоточи имено на две части, а не една — а именно, в размер чашка (буква) и размера на колана (цифра).

Как да се реши проблема с бельо

How to choose the right bra tips and advice
1. Костите по ръбовете, покриващи целия обем на гърдите. Ако гърдите норовит уползти надолу, „вырвавшись“ от семките, чаша е твърде малка или зона е твърде голям. В съблекалнята вдигнете ръцете си и се уверете, че сутиен е точно за вас размер колан ще останат на мястото си.

2. Гърдите на „село“ по отношение на обема във всички посоки: няма „сморщенных“ чаши, сочещи на това, което размер е твърде голям, тя пада настрани в посока на ръката си (това е знак, че има нужда от друг модел на сутиен), не се формира „на гърдите, кръстосани на купата“ (знак за малка чашка).

3. Скокът на сутиена е плоска, така, че отгоре да не я видя — тя привидно „вдавленными“ в тялото. Ако от моста към каросерията, а след това сутиен качват наред и си струва да опитате по-малък обем на колан. Сутиен трябва да бъде здраво при примерке — той неизбежно се разтяга при чорап. Ако soblaznenii „свободата“ да избират дълъг колан, отколкото трябва — например, 80 вместо 75, вашият сутиен не ще бъде в състояние да изпълнява основната си функция — подкрепа за гърдите си.

4. Лентата не падат (е знак, че размерът е твърде голям). Опитайте следния тест: скиньте сами бретельки на раменете си и вижте, какво се случва с колан, когато е правилно подбран размерът на сутиена зона ще остане на място, но чаши провиснуть, това е нормално.

5. Колани комфортно да се отпуснете, не дълбоко в раменете си, когато те не са стегнати в най-кратък ниво. Ако проблемът не е решен, отслабване колани, тогава може би трябва да се вземете чаша повече, а колана-малко — това е от $ 75, за да отида с 70 Ад

Видио как да изберете перфектния сутиен

Колко често трябва да се актуализира сутиени?

Хубав сутиен, според оценки на специалисти, с подходящи грижи, служи от половин година до година, обаче, има мнения на експерти, че това не е без значение и трябва да се съсредоточи само върху собствените си усещания — например, Ребека Apsan казва, че е добър сутиен ще продължи и по-дълго, а лошото качество продължи след три месеца.

Theme by Anders Norén