Как да изберем слънчеви очила?

Слънчеви очила са чудесно допълнение към гардероб.
Много от нас не могат да си представят гардероба си и без такива очила, които даваме доверието, скриване на умора и понякога не са много млади или не толкова щастливи очи. И не само. Те дават на нашия път за малко мистика. Очила, като щит, и да помогне за преодоляване на срамежливостта. Независимо от това, как сме били облечени богато, или дори, ние не можем без тях.

How to choose sunglasses?

Как да изберем слънчеви очила?

Всичко зависи от пропорциите на лицето си. Има седем вида форми на лицето.

Кръгло лице – лице, и широчината и дължината са еднакви. Ако имате кръгло лице, по-добре опитайте в очила с правоъгълна форма. Тези очила ще направи лицето ви по-вытянутым.

Овално лице – това е човек, в когото всички пропорции балансирани с брадичката и височината на седлото. Брадичката на лицето на малко по-вече, отколкото челото. Опитайте овал Размер на очила е малко по-широк, отколкото най-широката част на лицето си.

Квадратно лице. Имате широка брадичка, широко чело, широки скули. Опитвам очила с овална или хоризонтални форми. За лице изглежда по-дълъг, Размерът на рамката трябва да бъде по-широк, отколкото най-широката част на лицето си.

Продълговати лицето. Имате доста дълги и тесни лицето, може да бъде нос, малко по-дълъг. Опитайте се да се създаде кръг или странично оттичане, който трябва да се разшири визуално лицето.

В сърцето форма на лицето или треугольное широко чело, високите скули, но тясна брадичка. Най-вероятно са подходящи рамки с заобляне на върха, а в дъното леко разширени, или квадрат.

Диамант границите. В лицето можете да забележите малки челото и брадичката е малка, а скулите широковаты. Опитайте се да пробвам очила с директен горната част и с извита долна част. Има още рамки за очила, тези също могат да бъдат подходящи.

Треугольное лицето. Лицето, на което челото тесен и бузите са по-големи, а на брадичката може да бъде голяма. Опитайте квадратна рамка, която е в горната част на малко утяжеленные, че ще създаде визуално увеличение на челото.

How to choose sunglasses?

Както виждате, та не са еднакви за всички. Така че, за да балансира пропорциите на лицето ви ще помогне за правилната рамка.