Как да изберем истински сребърни обеци

How to choose real silver earrings

Среброто е един от най-достъпните на благородни метали. Обаче, качество и красота не отстъпва на злато и диаманти. Освен това, създава по-деликатен ефект, а също така добре работи в тандем с естествени камъни, като изумруд, нефрит, аметист и т.н.

Злато или сребро?

Точно този въпрос често се задава момичета, преди да закупят. Проблемът е, че златото е често се разглежда като по-престижна от метал, с надпис, която отговаря на тяхната цена. Ето защо злато често се използва като материал за годежни пръстени.

How to choose real silver earrings

Въпреки това, през последните години, злато, сребро измества от този пазар. Има няколко причини:

Среброто, по-рядко предизвикват неприятни реакции, като обрив или дразнене на кожата, ако тя е с високо качество. Също така среброто е по-достоверна, тъй като дезинфекция свойство: ако се постави във вода сребърна монета, той за дълго време ще остане незамутненным (вода). Среброто е по-евтино. Каквото и да се говори за „за нищо не съжалявам“, се харчат пари за златни бижута е много скъпо. Повечето млади хора, които искат да направят подарък на близките си, на такива средства просто не съществува. Сребро подходящ за блондинки и блондинки, брюнетки, като подчертава качествата на всеки, независимо от цвета на кожата. В същото време златото може да изглежда странно на твърде светлата кожа. Сребро изглежда по-ярък и изискан, подходящ за всяка възраст. Злато често се предпочита дами на възраст.

По принцип, има хора, които наистина са подходящи злато, но те са изключително редки. Златото е метал, който е предназначен за истинските дама за светски тържества и празнични вечери. В ежедневието, златни бижута може да е рядко отговаря: малки обеци или тънка гривна. Сребро може да се използва всеки ден, и че той е носен и се използва от момичетата по-често.

Как да разпознаем, дали или сребърни бижута?

Ако сте решили да закупите сребърни накити, не се скъпя, избор на извадка. Високо качество на 925 сребро със съдържание на сребро 92,5 на сто. Ако пробата е по-малко метал, вероятно преди залез. За да го изчисти от себе си или че ще бъде трудно, или дори без.

How to choose real silver earrings

В същото време ниското съдържание на сребро, показва присъствие на голям брой примеси. Най-опасно е цинкът, който може да предизвика алергични реакции. Някои декорации има специален надпис „цинк безплатно“, което показва липса на вредни метали в продукта.

Декорация на оригинала от фалшифициране

Среброто е с отличителен звук. Избор на продукт, направете свой собствен бижута от сребро. Да ги хвърлят последователно на тезгяха. Ако закупения продукт е по-малка звучность, отколкото на вашата, най-вероятно, той е по-качествен. ОНД рядко се продават фалшиви бижута, така че можете да различи оригинала от прекия път, който обикновено се поставя в близост до пробата. От направени в Русия продукти на марката-това е прическа, Украйна – тризъбец. Вземете игла и внимателно почеса продукт от вътрешната страна. Ако дяволът не дава същия цвят, като украшение, той просто със сребърно покритие, т.е. по-ниско качество. Вземете малко парче тебешир. Да докосвате този сребро и тебешир, тъмно, така че този метод също така и ясни и ефективни. Проверка с помощта на магнита също може да помогне. Истинското сребро не е магнитен, ако магнит ще привлича стока, то е фалшива.

История на сребро и неговите магически свойства

Среброто е известно от древни времена. Археолози са открили накити от сребро, които датират от III в. пр. хр Интересното е, че древните хора са използвали среброто като амулети.

How to choose real silver earrings

Още тогава хората забелязали свойства на среброто за почистване на храна и течности, а именно, че на храна и вода и не се повреждат при контакт с метал в продължение на дълго време. Среброто се превърна в символ на экзорцизма. Вероятно сте чували за сребърни куршуми, които се предполага, че могат да убиват върколаци? Че има тази легенда.

Сребро езотерика-това е метал, да изчистите енергията на човека. Ако държите сребърен амулет на място с голям куп отрицателни, които ще се разсее.

Среброто се смята за символ на Луната, поради своята студена и ярка светлина. За разлика от сребро, злато, с топли слънчеви лъчи. Луната отдавна се смята за покровителка на тайните сили на магията. Затова повечето ритуали се провеждат на пълната луна или просто за една нощ. На лунна светлина като сребро, е мистериозен и магически.

Сребро смята метал алхимици, които го считат за един от компонентите на философски камък, защото от неговите магически свойства и влияние върху света. До наши дни се е стигнало множество сребърни висулки с нерасшифрованными символи и гравирани с боговете.

В 17-21 век сребро активно се използва като материал за съдове. Тук роля играе още и почистване на свойства на метала. В този период е било доста много войни. Войниците поставени сребърни монети в банката, или банката незабавно от сребро. „Dv“ По този начин, е било възможно да направите болотную вода: сребро се очисти, и след известно време, тя може да се пие без страх.

С какво се носят сребро?

В наши дни магически свойства на среброто са обичали само, че хората са суеверни.

How to choose real silver earrings

Повечето момичета предпочитат именно този материал заради красотата, но че той напълно се проявява, трябва да бъде в състояние да се носят.

По-добре да не се смесват в една премяна на златни и сребърни. Разбира се, много бижутери експериментират с тази ръка, но много може да видите на такава стъпка, като лош вкус. Сребро е студен блясък, така че тя съчетава добре с топли нюанси, а именно синьо, синьо, лилаво, бледо розово. Червеният цвят върви добре както със сребро и диаманти. Въпреки това, в този случай, като украсата трябва да бъде масивна (огърлица), за да не се изгубят на фона на цветя. Ако искате да носите сребро в съчетание с ежедневни облекла, играе на контраст. Малък сребърен медальон добре изглежда с черна блузой, точно както и обеци в сребро. Сребърен глиттер отлично се съчетава с метални вложки за обувки или сребърни детайли. Да Не забравяме, че такива комбинации трябва да бъде една и съща „вълна“ и да не перебивать помежду си, тоест, ако сте приели по-малки бижута, уверете се, че акцентът е поставен с всички тях, а не на обувки.

Как да се чисти сребро?

Да речем, че вече сте си купили, и дори успя да се носят сребърни бижута. Не трябва да забравяме, че среброто с течение на времето губи своята мистика, яркост и красота, ако не почистват. Да, метал може да го върне на мистериозния блясък, не е просто украса, а монети, особено купа. Ако сте използвали сребърна посуда, за провеждане на такава чистка трябва не по-рядко от веднъж на 2-3 месеца.

How to choose real silver earrings

Украса-това е деликатна работа, която изисква специално внимание и грижи. С помощта на стандартен метод за почистване за вашия прибори за хранене, рискувате да оставят драскотини и дори пукнатини. За да се избегне това, купете си специална течност за сребро. Те могат да бъдат закупени онлайн или в бижутериен магазин.

Среброто е много по-лесно. Има два вида почистване на трапезно сребро:

Бърз, но по-малко ефективен. Смес от амоняк и вода в съотношение 1:10, разбърква се и се избършете, прибори за хранене. Бавно, но по-ефективен. Най-подходящ за монети. Вземете зъбен прах и четка за зъби, го търка в засегнатата област. Ефектът може да се появят веднага, но при правилното упорстве скоро ще видим един стар сребърен блясък.

Сребърни обеци

Сребро в последно време набира популярност като подарък хубав дами, по-специално – сребърни обеци.

How to choose real silver earrings

Обеци – това не е пръстен, който погрешно може да бъде взето за намек за брак, това не колие, което може да се изправи в „доста пари“.

Обеци-това е нещо универсално, че можете да вземете под всякакъв вид и може да присъства на всяко значително събитие.

Сребърни обеци с камъни

Обици с гранат и сребро подходящ изгаряне брюнеткам с тъмно-кафяви очи. Зачервяване на камък ще помогне да се подчертае характерът на всяко момиче, и среброто ще покаже своята изтънченост и женственост.

Сребърни обеци със сапфир – това е украса, като блондинки и брюнетки. Тъмно синьо Обеци Сребърни с сапфир създават трайно впечатление. Камък голубоглазых, както и на собствениците на сини рокли. В тези случаи той е подходящ и английски език.

Сребърни обеци с аметистом добре се съчетават с лилави рокли в различни нюанси, а също и момиче със светло русыми коса. Цвят на аметист, ненаситени, а защото момичето не е необходимо да носите нещо светло или да бъде собственик на изразителни очи.

Обеци и пръстен от сребро

Обеци и пръстени от сребро, за разлика от златни аналози, изглеждат по-сложни и затова млади момичета. Особено това се отнася за миниатюрни обеци, които почти се доближава плътно до ухото лоб.

Сребърни обеци с перли

Перли е по-скъпият компонент от камъни, като аметист. Ако сте решили да си купите перлени обеци сребърни, бъдете готови за това, че за ежедневието те не са подходящи, но в много случаи – напълно.

Сребърни обеци Соколов

Соколов е един от водещите фирми бижута за продажба на сребро. Занаятчии като класически комбинации и да експериментират с добавянето на различни камъни. Ако купувате сребро, по-добре да попитам в тази фирма. В този случай вероятността от фалшифициране по-малко, въпреки че цената може да бъде по-висока, отколкото сте очаквали.