Как да изберем бельо за дебели жени

How to choose underwear for fat women

Бельо-това е основата за изграждане на всеки образ. Неправилно, тя може да съсипе най-красивите дрехи, но в противен случай не е добра печеливша комбинация. И дамско бельо на пълна, подбор, които трябва да се отнасят много внимателно, защото са красиви и удобни модели ще ви положителни емоции и благоденствие, и по този начин, на доверие.

Правила за избора на дамско бельо за пълни дами

    Най-важното-бъдете честни със себе си. Да ви е ясно, в собствения си размер, а не на един-два размера по-малко, защото единственото нещо, което ще е малък, причинява дискомфорт и образува гънки, видими под всяка дреха. Но не си струва да се вземат голям размер, тъй като този вариант ще ви помогне визуално да добавите по-голям обем. Опитайте се да изберете бельо, което е малко да се коригират недостатъците на фигурата, като подчерта достойнство. Препоръчва бельо за пълните дами е поддържащи бикини, корсети, бельо, камизола вложки. Всичко това ще ви позволи да създадете красив силует и хармоничен начин. Не забравяйте, че бельото трябва да съответства на случая. Този, който е идеален за фитнес, в никакъв случай не е подходящ за романтична дата. Вземете комплекти за всеки повод. Още едно важно правило: колкото повече гърдите, толкова по-широк трябва да бъде бретельки. Може би такъв вариант не може да се нарече секси, но за ежедневно носене пищна дама заслужава да го изберете. За специални или празнични вечери просто изберете сутиен друга форма. Бельо за пълен младите жени трябва да бъде с камъни, защото този модел е най-добре държи формата. Разбира се, впивается в кожата, костите, не е забавно, така че вие трябва да изберете такова нещо, да не мисля за дискомфорте. Ако сте собственик на големи гърди, а след това не забравяйте, че тя трябва да се поддържа и отдолу, и отстрани. Не, изберете вариант от плат, в който гърдите изглежда като палачинка, и впоследствие се слива с корема. Бихте предпочели сутиен с вертикални камъни, корсети и corsages. Последните ще изглади гънките на гърба, ако има такива. За ежедневието изберете най-закрити варианти, защото те са по-добре държи формата. Дори не гледа в посока на чаши с един шев по средата, тъй като те ще придадат на гърдите странни конусообразни форми. Най-добре е да отделите време на избор на този вариант, който ще бъде добре да запазите гърдите, а в бъдеще ще остане да се придържат към него.

How to choose underwear for fat women

Повечето момичета и жени не знаят си размера на гърдите, затова, преди да купите си струва да разбера. В някои магазини продавачите лесно да ви осигури такава услуга и мярка, и да ви помогне да изберете най-подходящия модел за вас; но това не се случва навсякъде. Има по-лесен начин – да се измери себе си. Първо, измерете обиколката под гърдите, теглене на сантиметровую лента като може да съща, за да не се получи грешен резултат. Не забравяйте, че дори и при еднакво на гърдата при всяка жена има своя собствена форма, така че не забравяйте да се измери сутиен са много скъпи. Купуват само тези модели, които са ви харесали, защото съветите на продавачите не винаги може да бъде вярна.

И на всеки представител на нежния пол трябва да знаете, че бикините прашка и тангото не е най-добрият вариант за всеки ден. Разбира се, един мъж може да се отдадете такъв открит и сексуална нещо, както в случая с бюстгальтером, който трябва да избере специално за такива случаи. За ежедневието е по-добре да изберем бельо с висока талия, и обърнете внимание на това, че ръбовете са изсечени в плисета.

Ако бикини, изработени от синтетика, а след това внимателно и се убедете в наличието на подплата от памучен плат. Горната част на сутиена да се каже абсолютно всяка варианти, но ако пред вас стои избор – синтетични или коприна, по-добре изберете последното. Ако стана на душата модел с двойно чаши, вътрешната част също трябва да бъде памучна, в противен случай това може да доведе до неприятно дразнене на кожата.
How to choose underwear for fat women

Коригиращо бельо

Бельо за жените, както и всичко останало, се произвежда от синтетични и естествени материали с добро качество. Такива модели на бързо коригиране на талията и бюста, стяга бедрата, както pozvolyayet всяка жена, за да се чувстват възможно най-комфортно. Проблемни зони са добре загладени, ако под дрехите можете да сложите коригиращо бельо.

Както показва практиката, коригиращи модели нужда от всяка секунда на едно момиче или една жена. Всеки има своите недостатъци, всички те са различни: някой иска нещо да се увеличи, а другият е да се намали, трета скрие няколко сантиметра към талията, а четвъртата – скриване на целулита, за да си позволи да се носят тесни дрехи.

Днес производителите предлагат на нашето внимание бельо различна степен на корекция: слаба, средна и силна. Бельо слаба корекция на по-добре разпределя натоварването на проблемните зони и позволява на теглича на корема и бедрата. Освен това, той постоянно масажи за кожата, веднага с решаването на проблема с целулита.

Средна степен на корекция може да се нарече златен междинна между обикновените утягивающее бельо и твърди структури. Коригиращи функции на такова бельо се регулира чрез тъкани с различна плътност. Това създава множество натиск върху всички зони, с което осигурява добра корекция на фигурата.

Съответно бельо силна корекция е създаден за жени с работещ недостатъци на фигурата. За производството му се използват твърда поставяне, която като спра проблемни зони, а дори спомагат за правилната стойка. Не забравяйте: правилно подбрано бельо-това е първата и най-важна стъпка към успешното подаване на фигурата.