Как да избера палто от норка: 5 критерии за добро изделия

Каква палто да изберете? Разбира се, норки! Тази луксозна, мека, лъскава кожа, днес се смята за може би най-важният аксесоар на жените. Качеството на норки палто вярно да ви служи в продължение на много години. Но как да изберете палто от норка — въпросът е сериозен, защото толкова покупка на скъпи можете да си позволите да не е често. Така че преди да отидете на палто на мечтите си, научете основните критерии за правилния избор!

How to choose a mink coat: 5 criteria for a good product
Днес кожени палта от норка се отнася до кожа елит продукти. История на създаването им започва през XVIII век в Европа, от местната дупки. През XIX век започват да използват кожи на по-големите американски животни. И точно в този период американските производственниками са били положени основите на качествена престижна пушнины. Сега, означава, изброени по-горе-това е американската, а не, например, китайски кожени палта от норки. Въпреки че европейските продукти са също добри.

Как да изберете норки палто

Внимателно огледайте продукт. Показатели за качество на добра палта следните.

Брилянтен, струящийся, переливающийся кожа. Ако козината изглежда мрачна и скучна, козината е бил неправилно третиран или са били съхранявани в неподходящи условия. Еластични влакна. Между дрямка кожа на норка съдържа голямо количество въздух, който прави палто изглежда като пухкава. За изглаждат косъма трябва бързо да се върне в първоначалното си положение. Добри косата еластична, покорни, еднакви по дължина и густоте, не пада, когато се опитва клъцни скрап. Ако на куп понякога засяда или изглежда смели, това е лошо направено. Между другото, именно благодарение на наличието на въздушна слой под тъканта на палтото ще топлина в най-силен студ. Така че въпросът, че е по-топло палто или дубленка, специалисти ще отговорят: „разбира се, палто! Способността на козината да задържат топлината много по-ниски. Устойчив на цвета на боядисаната кожа. Ако планирате покупка на крашенной норковой кожени палта, прекарайте по продукт влажна бяла кърпа. Тя не трябва да променят цвета си. Качеството на дъбилни плът (страна на кожата). Я се отличава с мекота, твърдост, липса на пукнатини и скърца или при натискане. Обикновено признати производители не използват в своите продукти, за подплата — това показва, че те нямат какво да крият от купувача. Ако лигавицата има, да поиска от продавача отпороть я краешек, за да намерите качеството на кожата. В тази искане не бъде отказан достъп във всеки уважающем себе си салон. Минимум шевове. Колкото по-малко шевове на гърба на продукта, толкова по-дълго ще изглежда като нова. Ако сте забелязали, че шубка сшита от много малки парчета, по-добре се откажете от покупката, тъй като тя „прорезывается“ през няколко сезона. How to choose a mink coat: 5 criteria for a good product

Как да избера палто от норка: цвят, дължина, стил

Цената на норковой козината зависи не само от качеството на шалове кожа, но и неговия цвят:

    Най-достъпни палто, от светло до тъмно кафяви тонове (по-тъмен, толкова по-скъпо); вълна средна ценова категория — от боядисана кожа червени, бежов, сив, син цвят; палто висока ценова категория — „турмалин“, я отличава опушен цвят, ефект който се формира в резултат на прехода бежов тон грунд в тъмен външен кожа; скъпа норковая палто е изработена от бял некрашеного кожа; изключителна луксозни норки — черна, с блясък, син или лилав тонове, наподобяващи кадифе. Тези продукти са изработени от северноамериканската дупки.

При избора на дължина козина, се фокусираме върху вашите предпочитания в облеклото. Ако сте свикнали да носят поли и рокли, зимата ще бъде по-топло в палто „на пода“. Ако често носят панталони, костюми и палта.

Фасоны за палта от норка могат да бъдат различни, и изборът не си заслужава да се ориентирате за модни тенденции. Палто в края на краищата купувате повече от една година (качествено продукт ще изглежда като ново, след 5 години чорапи). Толкова дълго, колкото е за вас да се изправи. Сложете си палтото си, вдигнете и спуснете ръцете си, разходете се. Да ви е комфортно и нищо не ограничава движението? Тогава това е вашия вариант!

Аксесоари за норковой палто

Норковая палто — абсолютно самодостаточное продукт, който не изисква допълнителни декорации. Никакви начини за връзване на шалове и стилен колан не подчертават неговото благородство и Чар. Носят норки палто може да:

    Със златни бижута. Норки и златото е класика в луксозен стил. Поставяне на няколко златни пръстени, един голям пръстен или гривна от благороден метал. И не се съхранява на злато и сребро, за това как ще изглежда вкус; с ботуши и ботуши за вашия вкус. Обувки могат да бъдат от кожа или велур, цвят трябва да бъде в хармония с козината. Така, за червено кадифе костюм, кафяви обувки и син — и-бял; с чанта в тон към сапогам; с препълнена от норка, шапка или стилен беретом. Ако сте избрали вземем това космато шапка, цвят-не е задължително да съвпада с цвета на козината, но да се комбинират с него на терена. Шапки трябва да бъдат твърди, можете да ги вземете на цвят чанта и обувки.

Използвайте нашите съвети как да изберете норки палто. И восхищайте си великолепие познати и приятелки!