прически

Как да bouffant на къса коса

Всяка жена, особено обладательницам рядка и тънка коса, Искат да имат пищни коси. Това може да се постигне с помощта на вълната, която променя формата, добавяне на елемент на тържественост. Този начин на монтаж е подходящ за собственици на тънки и редки кичура коса. Но това трябва да се внимава да не се повреди структурата на косата. Лесно и естествено руно добави дама особен чар и нестандартен начин.

Предимства на прически с начесом на базата на къса коса

Ако косата ви е дълга, а след това да направите обемна коса-това не е проблем, но често жените носят къси прически. Причините са много: сплит или суха в краищата, направления, отслабена боя или просто смяна на имиджа. Но носителка на къса коса смятат, че косата е доста достъпно. За да добавите възможен обем в тези случаи.

Полагане на къса коса обикновено се свежда до изсушаване и след като малко на брой със сешоар, както и дизайна за кърлинг. Но ако останете повече bouffant, косата ще ви изненада.

Трябва да се вземе предвид един важен момент и това е начин да оформите косата си? Всичко зависи от спазването на правилата и усилия. Твърде голямо усърдие в изпълнението на такава подреждане могат да навредят на своите направления. Също така инструмент.

Главата прически за къса коса са идеални:

    за ежедневната работа; бизнес-вечеря, отидете на театър или на концерт; романтичен; празнични мероприятия.

При изпълнението на подреждане не навреди на кичура да се подчинява на правилата:

    Косата трябва да бъде чиста и суха. Дори леко мокри кичури могат да се повредят механично действие, защото в този момент косата мащаб открития, които прави къдрици са най-уязвими. Средства за полагане на тегло къдрици, защо да не се злоупотребява. По-добре да не вземе дрямка всеки ден, това ще доведе до обламыванию на косата, загуба на блясък. Руно не работи по върховете на направления, в противен случай, те разобьются. Освобождава 5-7 см от ръба. Движение, когато necesitaria направления-добре да се направи плавно, без друсане, къдрици силно за да не се забави.

Поредица от руното: стъпка по стъпка ръководство с бретон нагоре

Как да bouffant? Направи прическа на базата на руно всяка жена в домашни условия. Косата предварително се измива, това ще даде прядям необходимата лекота. На влажни къдрици нанесете средство за полагане (мус или пяна). Вятър малък кичур коса кръгла четка (брашинг) и се изсушава със сешоар. По този начин, приподнимайте къдрици в корените. Изсушените кичура коса в краищата на електрически пинсети. Ако косата ви е гъста, на кичури в горната част на закопчава с хомутом. Първо завейте косата отдолу, а после тези, които са защитени. Но ако капитанът-Боб, това не е необходимо.

Пристъпи директно към изпълнението на НПД. Бретон да се направи в края, толкова дълго, колкото той е бил изолиран и, при необходимост, да се определи.

Да започнем от самия връх. По-добре да оставите горната част, тя по-късно ще обхване вържете на къдрици, което ще даде полагане на естествен вид. С помощта на гребени непрекъснато се правят bouffant на отделни малки кичури. Двигатели се постига от върха на кичура коса в корените. Избягвайте резки движения, това ще доведе до увреждане на люспи в косата. Не се опитвайте да направите bouffant по цялата дължина на кичура. Мислено разделете косата на три зони. Да започнем със Съвети, а след това да се премине към средната част и в края на necesite в корените. Ако косата е прекалено дебели, разумно начесывать само короната.

След това преминете към времеви част. Полагане на всички над главата си, оправи лак. Четка внимателно изглаждане на повърхностния слой, постигане на желания обем и форма. Но не се опитвайте гребен къдрици, можете да навреди на тяхната структура. Сега можете да направите бретон. Приготвят го по желание и се поръсва с лак. Прическата е готова, може да се добави лента или панел, за формиране на стила на 60-те години.

Модни съвети: за права и къдрава коса

Начесов даде своя подем коса и обем, но трябва да го използвате правилно.

    Дамите с кръгло лице най-добре вържете къдрици в корените. Това ще позволи визуално удължават овал на лицето. Собствениците на квадратен лице стилисти препоръчват се вдигне цялата коса. Жените с триъгълна форма на лицето е по-добре да се направи bouffant само на връхчетата, което визуално разширяване на долната част на лицето. И собствениците на овал на лицето е подходяща за всеки тип руно. Случайно е руно не е подходящ за всяка дама, но и придава някакъв чар. Никога не си лягам с начесом, това ще доведе до обламыванию на косата. Ако темата не закрепляются лак, достатъчно гребен. Използван лак е най-добре да се измие. Като полагане, със сигурност ще оцени състоянието на направления. Ако те са отслабени, достатъчно, за да вдигне и да къдрици в корените.

Theme by Anders Norén