стил

Каишка за старинни часовници

Най-накрая стигнахме ръцете си поръчат кожена каишка за моите стари зими. Ако няма такава възможност, щях да пропусна тези часове на дъното на чекмедже за дребни предмети в близост до Кости за яката и резервни копчета. Но те се без причина от време на този пост. Както и дрехата е подходяща и като часовник, но хубава кожа майстор не е под ръка. Така се случи, че отварянето на шоу-рум в Москва преди три месеца, сме били заобиколени от много интересни и талантливи съседи. Това Garin и ателиета и магазин за шапки ирландски туид шапка и магазин „Росен & Yakunin“. Последният шие страхотни чанти и аксесоари от кожа на старите технологии и работят с нас на един етаж — как да не попитам Иля и Катя, за да направи това, което ми трябва.

Колан е идеален за стила часовници: стоманена корпус съответства на цвета и обтегач метал (арматура американски), неокрашенная кожа (Дания) през половин година чорапи ще се превърне от светло кафяв до тъмно кафяв, като едновременно с придобиването на красива патина — задължителен елемент, по мое мнение, старинни часовници и каишка са едно цяло.


Първоначално кожата по-светло — бежов цвят и лек блясък се появява, след като капитанът на отполируйте го с кърпа. В Региона в процеса на полиране с дървена изсечени:


От вътрешната страна на колана остава непроменено. Там, където това е необходимо за фиксиране на части от кожата се използва много издръжлив американската дърворезба, че симулира сухожилие на животното. Ръбовете на лентата не прошиты — това не е технологично необходими в този случай, тъй като кожата е доста дебела и укрепване на шев нетрябва, и лично на мен този начин повече ми харесва.

В крайна сметка, това е страхотно, по мое мнение. На първата снимка, аз комбинирани с часовник зелен вельветовый яке и сини и бели бельо риза. Разбира се, възможности за комбинация може да измисли безброй много, и то не трябва да се някакви стари неща, честно казано.

Между другото, часовникът работи перфектно, независимо от факта, че те са около 60 години.

Осемнадесет месеца по-късно, след като не е прекалено интензивна работа, каишка е с приятен кафяв цвят.

Theme by Anders Norén