прически

Кафявите нюанси на косата

Цвят на косата зависи от различни фактори, основният от които е генетичен.

Въпреки това, много от съвременните хора предпочитат да сменят цвета на косата, което им придава характер в полза на по-модерни и популярни цветове.

В някои случаи естествения цвят на косата може да предизвика дисхармония в общ образ, просто казано, не се съчетава с цвета на кожата и очите. В този случай, идеално решение ще оцветяване на косата. Една от най-популярните цвят на косата светло кафяв цвят, който отдавна се смята за по-сива и невыразительным. Днес това е един от най-популярните цветове, които се стремят почти всяка жена. За най-популярните нюанси на кафяво на цвят коса ще говорим в днешната статия.

Кафяв цвят на косата и неговите характеристики

Колкото и да е парадоксално звучи, кафяво, цвят на косата и неговите нюанси се отнасят към категорията на блондинки. Ако става въпрос за по-тъмен нюанс се нарича Тъмна блондин или много тъмно кафяво. Ето защо понякога ние бъркаме тези понятия, когато подбираме боя за коса. Наистина, в нашето разбиране, блондин означава светъл, бял.

Brown shades of hair

Но тъмно кафяво цвят на косата се отнася към категорията на светло-кестенява коса (от светло кафяв до тъмно-кафяв). В речника кафяв цвят на косата светло кафяв цвят на косата, който може да има най-разнообразни нюанси от блондинка до кафяв цвят. Смята се, че светло кафяв цвят-това е нещо средно между blond и кафяво. Най-често този цвят на косата се среща в Източна Европа и Русия.

Нюанси на светло-кестенява коса

Официално има само три нюанса-кафяв цвят на косата: светло кафяво, средно кафяво и тъмно кафяво на цвят.

Светло кафяв цвят на косата

Кафяво цвят на косата това е нюанс, който визуално е малко по-тъмен блондинки. Може да се предположи, че по-светъл кафяво цвят на косата е един и същ blond само с тъмни нотки. Например, в тъмното той изглежда по-тъмен, и слънцето грееше пепеляв блясък.

Brown shades of hair

Пепеляво кафяв цвят на косата снимка

Пепеляв кафяво цвят на косата може да бъде както тъмни, така и светли тонове. Например, ако става въпрос за светли коси, след това основния цвят ще кафяво с пепеляв бележки. Но ако нюанс е по-интензивен, тъй като това се основава на средно кафяв цвят на косата.

Brown shades of hair Боя: Лореаль кастинг крем Глосс — 801 пепеляв blond Крем-боя от Лореаль Экселанс — 7.1 пепеляв блондин

Меден блондин

Днес смесване на топъл и студен цветове-това е норма, а не изключение. Разбира се, в природата, такава комбинация се случва рядко. Медно кафяв цвят на косата-това е по-студено, тъмно-червен цвят на косата.

Brown shades of hair Боя: Лореаль кастинг крем Глосс — 834 Амбър Русе

Средно-кафяв цвят на косата

Средно кафяво цвят на косата се отнася до основните нюанси. Това се нарича естествен нюанс на блонда. Това е истински светло кафяв цвят, има тъмна база и ярки нотки. Резултатът не е на тъмно и няма светли сенки, а нещо средно.

Brown shades of hair

Цвят с по-тъмни нотки се нарича студено кафяво или студен кафяво цвят на косата. Крем-боя Экселанс от l ‘Oreal — 7 кафяво боя: Лореаль кастинг крем Глосс — 700 Рус Крем-боя Экселанс от l’ Oreal — 6.13 светло кафяво, бежово

Калин blond цвят на косата

Калин blond цвят на косата-това е изкуствен цвят, който е отразен в много бои за коса. Това е студен тъмен цвят с бриллиантовым блясък, който създава ефект на седеф.

Brown shades of hair Боя: Лореаль кастинг крем Глосс — 810 перла кафяво.

Тъмно кафяво цвят на косата

Тъмно кафяв цвят на косата-това е най-тъмен нюанс на този цвят. В тъмното той изглежда абсолютно черен, и слънцето играе пепеляв мелирование.

Brown shades of hair Боя: Лореаль кастинг крем Глосс — 600 светло кафяв преферанс от L ‘ Ореаль Париж — 6 Мадрид тъмно кафяво

Шоколадово-кафяв цвят на косата

Шоколадов цвят на косата днес е на мода. В крайна сметка, в комбинация с кафяв цвят на косата, шоколад играе необичайно студено отбелязва този ефект и привлича вниманието към себе си. В палитрата на бои за коса тя е представена като „горчив шоколад“ или „студен кестен“.

Brown shades of hair Крем-боя Экселанс от l ‘ Oreal — 5.15 матиран кестен

Кафяв цвят на косата изглежда много стилно на английски с колорирование, тонизиране и мелирование на косата. Такова боядисване освежаване начин и да го направи по-ярки. Трябва да се отбележи, че за боядисване на рус цвят на косата трябва да се използват бои студени нюанси, като пепеляв blond, черен, тъмно сив цвят, etc. Ако искате да получите по-светъл цвят на косата, опитайте френски, плетене, която прави косата по-ярка и визуално наподобява слънчеви отблясъци, но без Златен бележки. Кафяво цвят на косата по-характерен сребрист блясък.

Руси нюанси на цвета на косата е много разнообразен, изберете уникален цвят, обърнете внимание на това много добре се съчетава с цвета на кожата и очите. Това е важно, за да се създаде хармонично и смислени път.

Brown shades of hair

Brown shades of hair

Brown shades of hair

Brown shades of hair

Brown shades of hair

Brown shades of hair

Theme by Anders Norén