стил

Изглежда красиво, или как да връзвам орар

Look beautiful, or how to tie tippetОрар-незаменим аксесоар от гардероба на жените. Той дойде на мода през седемнадесети век. Жена първоначално го носи като шал, шал за защита от лоши атмосферни условия. Модата в него, са въвели принцеса Палатинской. Именно в нейна чест, и е име на орар. Тогава орар мода се разпространява из цяла Европа, много мода в гардероба присъства „красив шал“. Модерни тайна-това е много привлекателно. Те са надарени с ресни, кожа, мъниста, изработени от красиви материали. И сега нося ги най-вече за красота, де всякакви брошками и фиби.

Как да вземем орар за палто?

В това правилно да вземете орар към палто, трябва да имате предвид някои правила:

Бъдете сигурни, да следват заедно. Орар ще бъде много грозно изглежда на сутулой гърба. Добър яка на палтото, което ще бъде идеално да седне орар-това е втулка. Стоящ яка (малък) е доста популярна. Също така е отличен избор ще палто с класически яка. Но ако сте голям любител на експериментите, можете да се впуснете се облича орар герб, извършени в сложни форми (воланы за яката и други подобни). Въпреки това, трябва да се мисли – важното е правилно и изгодно връзвам на орар, за да не смотрелся pretentiously. Ако яка кожа, орар може да се носи на главата си. [Забележка]най-важното тук е да изберете правилния цвят на орар.[/Забележка] орар трябва да се подчертае своето достойнство и да се скрият недостатъците. Обикновено всичко е тайна-това е един стандартен размер. Голямо значение има текстура е откраднал. Тайна от кожи и кожи на животни е по-добре да се носят на раменете си. Но други сортове могат да бъдат използвани по различен начин (носеше на главата, и т.н.). Избор красив оттенък на орар. С помощта на правилно оразмерени цвят можете да украсите палто, за да го „богатство“. Можете да получите някои тайна и да ги използвате, за да промените външния си вид. Често нюанс на този шал избрали за съответния слой. Можете да си купите орар, цвят близък до вашата кожа. Това е печеливша. Не е много хубаво блато нюанси, ярко зелено. Особено ако те се намират в близост до лицето. Блондинки по-добре да не се купуват тайна бежово или кафяво. Burning брюнеты се препоръчва да се използват ярки, наситени цветове шалове.

Като връзване на орар, че добре се грижат за козината?

Look beautiful, or how to tie tippetВ днешно време жените са измислили много интересни начини за връзване на палантина герб. Най-популярните начини:

Хвърли орар на врата, за да краищата на вися надолу може подоткнуть под колана си. Просто го увийте около шията. Този метод увеличава плещите на жените. И ако жената е с тесни рамене и широки бедра, то този метод ще изглежда перфектно. Прехвърлете орар през 1 рамото, а след това завържете краищата на възел на бедрото си. Свържете заедно ресни в двата края и да се обърне орар в средата. А след това да се носят на врата. Получава се „двоен пръстен“. При този метод на ликвидация на орар, вие ще бъдете много по-топло в студено време. Създаване на цветята палатинални. Ще ви трябва достатъчно лек орар, с ресни по краищата. Трябва да се огъват краищата открадна, за да се създаде събрание и го връзвам с ресни. Тогава ще трябва да се облича си палтото, облече епитрахиль. Край, където сте създали Роса, трябва да бъдат повече. Контакта трябва да бъде прикрепена на рамото с красива брошки. Това бижу да изглежда толкова романтично и празнично. Създаване на пеперуди от Палатина. Шал трябва да се хвърли на врата му. След това трябва да се обърне на 2 пъти в гърдите. Закрепете краищата на раменете си с помощта на възглавница. След това изправете шал и той пада на красиви гънки. И материал, който е усукана, може лесно да се украсяват красивата брошью. Хвърли орар на едното рамо. След това го закрепете към смежному рамо с брошками. Увийте орар около врата няколко пъти. Завършва оставя да виси или скрита под яката. Хвърли орар на едното рамо и затегнете колана се намира на талията. Можете да се оправям орар, тогава ще бъде много по-топло. А орар под слой ще бъде невидим. Най-популярен метод сред френските жени: да се носят шал на врата. Краищата на трябва да са увиснали на гърба си. Ако тънък шал, а след това завържете краищата на възел, а ако орар здраво, да оставите краищата свободни. Орар могат свободно да висят на врата или, напротив, плътно до нея да легне. [Забележка]има функция орар трябва да бъде в тон палто. След това визуално увеличава гърдите.[/Забележка] обличат го като качулка. Висящи краища прехвърли на гърба си.

Как да връзвам орар на главата с палто?

Look beautiful, or how to tie tippet

    Хвърли орар на главата, връзвам на възел под брадичката, а свободните краища се постави обратно или ляво на гърдите. При този метод на обличане палантина, не замерзнете в студено време. Най-добре да закупи топла зима орар. Например, трикотажни, от вълна или отороченный кожа. Хвърли вязаный орар на главата. Единият край се увива около лицето, а след това около врата. След това трябва да се дръпне част от орар на дъното. Ще трябва да вървят в посока на гръдния кош. Формира се припокриват. Този край трябва да се тълпят, за да се скрие. Остава един свободен край. Трябва да са останали висящи. Хвърли орар на главата. Неговите краища трябва да бъдат с еднаква дължина. След това трябва да се завърже на възел в задната част на главата и дръпна шал в стегнат турникет. На нивото На главата трябва да се свържат, за да впрегне възел и отпуснете края на шал. Отново хвърля орар на главата, като възел в задната част на главата и валцовани колан. И след това увийте около главата си. За да закачите орар, трябва да се отдава под колан. Трябва да се хвърли орар в края на главата напред. На челото си я огъвате и го тегли, увийте около главата си. Краища за уплътняване под турникет или да използвате фиби.

Има много допълнителни възможности за обвързване на палантина. Всички те са доста разнообразни. В гардероба трябва да има няколко слоя различни осогово и текстури. Това гарантира, че една жена винаги ще изглежда подходящо и красиво.

Как да носят орар?

Look beautiful, or how to tie tippetНосят орар с палто съвсем не е трудно, важното е – правилно да вземете орар и научава оригинално повязывать му. Просто се хвърли орар на рамото това миналия век. Ще трябва да отделят свободно време и добре се научи да вържеш орар герб. Не забравяйте, че ако ви е малко, то купете си големи тайна не трябва в никакъв случай! Така ще изглеждате още по-малко. Повече късмет на жените с по-висок растеж. Те ще използват всички тайни.

В това правилно да вземете орар към палто, трябва да се обърне внимание на материала, от който те са изработени. Например:

    До равна палто идеална кожа, вълна, възли тайна. Страхотно кашмир тайна на фона на козината, палта, дубленок. Есенни палта смесени с коприна тайна.

Орар-това е универсален аксесоар в женския гардероб. Експериментират, измислят нови начини за използване и обвързване на закупуване на орар!

От няколко снимки, Като носи орар герб.
Look beautiful, or how to tie tippet
Look beautiful, or how to tie tippet

Theme by Anders Norén