Избор на най-добрия крем rastic

Choosing the best cream rastic

Бременността е най-щастливият период в живота на всяка жена, това е време, през който тя се превръща в красива по свой начин, излъчва тайнствен блясък и привлича вниманието. Въпреки това, по време на бременност, без никакви следи няма. Кошмар за всяка бременна е появата на специфични линии на тялото — стрии. Съществува голямо разнообразие от средства за масова информация, но трябва да изберете най-добрият крем за стрии поотделно.

Природата на стрии

Стрии (в медицинската терминология, стрии) — промяна на кожата, които се появяват в отговор на бързото увеличаване на обема на тялото на бременна жена. Фактори, които влияят върху образуването на стрии по време на бременност включват:

    • небалансирано хранене; пушене; възрастта на бременната жена (всяка година твърдост

Кожа

    намалява); твърде бързо увеличаване на обема на корема при бременни, особено в третия триместър; патология на метаболитните процеси (захарен диабет, затлъстяване).

Choosing the best cream rastic

По време на бременност, особено в късните стадии, се наблюдава силен растеж на закръгленост на корема. Кожата не може достойно да издържат на тези промени, поради своята еластичност винаги има една граница (индивидуално при всяка жена). Понякога това причинява перерастяжение и разликата в подкожната тъкан. В началния етап На пропуски в данните, наситен розов цвят, но с течение на времето те, изглежда, изчезват, изчезват в Бяло, станали като струни белесые ивици по кожата. По своята същност тези ленти не е нищо друго освен белези, появяващи се като защитен компенсаторен механизъм на увреждане целостта на кожата. Тези дефекти, тялото ни се замества плътна съединителна тъкан. В допълнение към кадри беременный корем, стрии при бременни жени могат да възникнат в областта на бедрата, хълбоците и гърдите. В местата на стрии не съдържа пигмент, затова те стават особено видими през лятото, когато една жена тен. На фона На тен на кожата те се открояват както и светли белезникави ивици.

Choosing the best cream rastic

Начини за справяне с проблема

Всяка бременна жена иска да се отърве от тези „клишета“ на бременност, активно да търсят начини за тяхното предотвратяване. Днес е актуален въпрос. За избягване на стрии при бременност е много трудно, но има начини, които са достатъчно ефективни. Един от лесните методи е постоянно масаж на проблемните зони чрез втриване на масла или кремове, постоянна носенето на скоба. Модерна косметология може значително да облекчи справят с този неприятен феномен. На пазара На козметични продукти-крем за стрии за бременни. В съчетание с редовни масажи, крем против стрии за бременни ефективно премахва дефекти, подобрява свойствата на кожата.

Съвети за избор на крем е специално за вас

Струва си да се забравя, че един крем от стрии при бременност трябва да съдържат само вещества с естествен произход. За постигане на максимален ефект, за премахване на „отпечатъци“ на бременност, по-рационално използване на крем, състоящ се от следните компоненти:

    ретинол, витамини е и С, са естествени антиоксиданти, които играят важна роля в синтеза на организма на такива важни вещества като колаген и еластин, които определят основните свойства на кожата; Алое Вера, който е отговорен за дълбокото подхранване на кожата; хиалуронова киселина — нормализира еластичността и тургора на кожата; пшеница, пшеничен екстракт — успокояващ, овлажняващ крем, тонизиращо, регенериращо, подмладяващ ефект, се препоръчва особено за възстановителни процедури за опъната кожата след бременност; колаген на растителна основа (соя, грах) — възстановяване на еластичността на кожата; масло от жожоба, авокадо интензивно хидратиране на кожата.

Choosing the best cream rastic

Крем против стрии трябва да се провежда интензивно и дълбоко овлажняване, подхранване на кожата, восстанавливая нейната еластичност и стимулира регенеративните процеси. Той трябва да бъде противоалергичен, така че да може да се използва в период на кърмене и по време на самата бременност.

Choosing the best cream rastic

Преди да се използва всяко средство, всяка жена, винаги ще се консултира с всезнающим Интернет. Чрез въвеждане на ключови думи „стрии крем-отзиви“ във форума, Жените, които са се сблъскали с този проблем ви препоръчвам тези средства, но винаги предупреждават, че в процеса на дълга борба. За постигане на максимален резултат е необходимо да се използват постоянно триене кръгови движения раздразнена кожа, стрии, втриване на масла, кремове, също така е важно да се използват удобни дрехи от естествени материи, връзки, която ще поддържа корема на бременна, а най-важното — търпение и желание, а резултатът ще се погрижат за вас.

Choosing the best cream rastic