грим

Избирайте мъдро, сенки за вежди

Choose eye shadow eyebrow wisely

Вежди е онази част от лицето, чрез което ние можем цялостно да възприемат нейните. Правилно накрашенные вежди могат да се отклони вниманието от тези дефекти, които тя се опитва да скрие – например от голям носа. Те също подчертават красотата на очите и да ги направите визуално по-голяма. Компактна пудра за вежди придава бровям по-красива форма и за да ги промените оттенък. Именно благодарение на сянка, има възможност за намаляване или свеждане заедно вежди визуално и да ги разпредели по лицето. Научи боядисване на вежди с помощта на сенки за очи, можете да от тази статия.

Като боядисване на вежди сенки

Срешете веждите с четка. Като цяло, можете да го закупите отделно, за вежди, но ако имате такива няма, използвайте специална щеточку за мигли. Ако сте нов маркер, молив, линия, по която ще се прилага сянка. Тогава лесно ще бъде в сянка по това време като ще ви бъде по-лесно да се придържате към определен начин. Нанесете малко количество от сенки по линията на веждите, а след това да се направи сянка пера. Не прекалявайте: на пръв поглед може да изглежда, като сте нанесли няколко сенки, защото някои от тях уреждане на косата. В процеса на заливане ще може да се определи, ако сянката е била първоначално. Срешете веждите, за премахване на излишната сенки. Така сянката не намери подходящо място върху кожата, а след това ги останки трябва да се измиват, да рискуват да си развалят основния грим, място на памучен тампон. За усилване на контраста, салфетки под линията на веждите светли сенки. Това може да бъде теракота цвят, ако имате червена коса, или цвят на тъмен шоколад, ако сте брюнетка, или просто в по-тъмен нюанс. Ако е необходимо, затегнете ефект гел или восък.

Choose eye shadow eyebrow wisely

Как да изберете грим на вежди

Има едно златно правило: светли вежди под ярък грим, бледи вежди за ежедневния грим. Но блед, не означава почти невидим, подкрасить техните сенки все още ще трябва. Най-ефективният начин да изберете цвят под червило. Ярък, наситен червен оттенък е подходящ ясен контур на веждите с наситен цвят. Ако червило или естествен цвят е доста бледа, изберете нюанс на повече от един тон по-тъмна, отколкото си вежди.

Сенки или молив

Ако имате от природата на редки вежди, молив ще създаде неестествено въздействие, тъй като той е много ясен отпечатък. Сянката е по-мек и ще отговарят на всякакви вежди. Освен това, те могат да се комбинират с молив, създаване на контраст. Още един аргумент в полза на сенки е, че молива е предназначен за рисуване на тънки ивици, а именно в отделна нишка. Сенките също покрива по-голяма площ, което позволява по-бързо приключване на процедурата за оцветяване.Choose eye shadow eyebrow wisely

Как да изберете сенките

Има няколко вида сенки за очи:

Течни сенки – най-устойчивите. Да помогне за моделиране на формата, че лесно исправляется, когато е необходимо. Суха четка. Нанася се с четка, което е много удобно, сравнително евтини, можете да ги намерите във всеки магазин за красота. Дебел молив с кола маска. Подходящ за суха и нормална кожа.

Сенки за трасиране на лъчи се избира от съображения за удобство. За боядисване на вежди сенки са по-подходящи, отколкото молив с кола маска, така че трябва да остане на сухи или течни сенки.

Choose eye shadow eyebrow wisely

Добър прах, веждите не трябва да се рушат – в противен случай има риск, че те ще са силно намазана. За проверка се прилага върху ръцете на сянката на сондата и се опита да се смила.

Избор на цвят

Нюанс сенки за очи трябва да подчертая веждите, но не се открояват. Вдигнете го на 1-2 тона по-тъмен от веждите. Опитайте се да цветови нюанси в съчетание с цвят на косата: черни веждите изглеждат нелепо с кестенява коса. Брюнетки са изключение от правилото: тъмни коси, с тъмни вежди изглеждат тежки, така че сянката трябва да изберете цвят на тъмен шоколад.

При избора на цветове, сенки за очи, обърнете внимание на цвета на кожата. Ако сте щастлив собственик на бронзов тен, но имате светли вежди, можете да изберете по-тъмен цвят сенки за очи, за да веждите не терялись на фона на кожата.

Choose eye shadow eyebrow wisely

Що се отнася до обувките, тя се вписва в вечернему заедно, ако ще сте на някакво събитие. Всекидневен стил е несъвместим с пайети, така че не се опитвайте да се открояват.

Ако искате ярки цветове, използвайте контраст. Сенки за вежди, и сянка, се предлагат в различни цветове. Оригинално изглеждат сини сенки, но да им е доста трудно – естествени нюанси са много по-разпространени.

Choose eye shadow eyebrow wisely

Ако правите ярък грим на очите, с акцент върху стрелките, можете да ясно веждите, така че те да не се губят на фона на толкова на грим. Докато не си струва да ги правя дебели – просто изберете по-тъмен нюанс.

Интензивността на оцветяване

Момичета, чудя се, как е правилно да се боядисват веждите със сянката, често се сблъскват с проблема на неестествено вид на лицето след боядисване. Това се дължи на факта, че интензивността на цвета на сенките за вежди неравномерно се разпределя по веждите. За да се избегне това, трябва да следвате няколко прости правила:

Ако имате широк нос, визуално стесняване на носа ще помогне постепенно да отивате акцент в основата на веждите. На върха на веждите трябва да бъде лесно. Направи носа си по-широк помага да се концентрира на върха на веждите, основата трябва да высветлить. Не да се направи цвят однотонным! Това дава на човек повече грубост, какво пречи да вижда.

Choose eye shadow eyebrow wisely

Сивата татуаж веждите

Добра алтернатива за рисуване сенки сивата татуаж вежди. Понякога тази техника се използва за отстраняване на дефекти погрешно е направила татуаж: ако оригиналната татуировка е прекалено ярко или неестествено върху него да се нанесе нов слой. Сянката на татуировка има редица предимства:

    добре имитира обикновен грим на вежди; измиват, безуходно; е подходящ за всички видове веждите, придава естествен ефект, тъй като капитанът на „обръща“ вежди „в ниточку“; елиминира необходимостта от честа корекция на веждите.

Въпреки това, ние не трябва да забравяме, че татуаж-това е много важна стъпка. Достатъчно Квалифициран специалист може да развали цялата красота на вашите вежди. За да се намали татуировка, а след това, разбира се, може, но последствията ще са лоши: вероятно е, че информацията за местоположението ще дубить на кожата.

Компактна пудра за вежди: класация на най-добрите

Разбира се, можете да използвате вашият опит, за да знаете, какви сянката на качествени и кои не, но не трябва да се пренебрегва мнението на експерти. По този начин, класация на най-добрите сенки главата си вежди:

Сенки за вежди не използвам, компактна пудра за вежди, които имат рейтинг 4.9 от 5. Сенки за вежди Лореаль вежди художник с кола маска, набра 4,8 точки от 5. Сенки за вежди Алиэкспресс RIHAO, експерти оценява на 4,7 точки от 5. Сенки за вежди Орифлейм с резултат 4.6 от 5.

Choose eye shadow eyebrow wisely

Съвети за грижа за вежди и сянка

Космите на веждите, разбира се, са по-малко чувствителни от коса на главата си, тъй като те са по-дебели и по-къси. Обаче веждите също се нуждаят от специални грижи, особено ако използвате специална козметика. Грим за суха кожа под веждите и истончают сами косата си, така че трябва да се спазват някои правила, които ще помогнат да запазите кожата си и косата си здрава и мека:

Използването на грижа за кожата овлажняващи гелове и кремове. Те ефективно подхранват увредените корекция на кожата и допринасят за нейното възстановяване. Изберете най-травматичный пинсети. Възпаление след корекцията може да допринесе за образуването на акне. Използвайте скраб, за да почистите кожата около веждите. Със същата цел може ефективно да се прилагат овлажняващи и подхранващи маски за лице. Веднъж в седмицата да правите подхранващи маски за веждите използвайте рициново, маслиново и растително масло. Те се смесват в равни пропорции, топлина и нанесете на веждите, на 5-10 минути. Не пребоядисване на вежди – той запушва порите и пречи на нормалното им функциониране, да не говорим вулгарно и неестествено вида на самите вежди. Прави компрес от бадемово масло – то помага на растежа на косата.

Choose eye shadow eyebrow wisely

Восък за вежди: как да се ползват

Заедно с сянка се препоръчва да се използва такова средство, тъй като восък за вежди. Малко восък подобрява цвета и подхранва на космите на веждите. Освен това, тя ви позволява да направите вид стайлинг на коса, изправяне на коса и натрупването им в повече или по-малко права линия. Ако вашите вежди са усукани, преди да нанесете грим се препоръчва отрежете ги. В този случай, восъкът ще спи по-добре, ще има по-малко проблеми с инсталацията, а самите вежди ще изглежда спретнат.

Choose eye shadow eyebrow wisely

Компактна пудра за вежди: препоръки

Прах вежди-това е много индивидуално, козметика, защото нейният избор зависи от тона на кожата и цвят на косата избор. Въпреки това, някои момичета са готови да споделят своя опит и препоръки помагат да изберете сенки за вежди, за да си типажа.

Така, Ketiki_msk направих преглед на сенки за вежди пъпа Комплект за вежди. Мнения за светло кафяви вежди и светла кожа, тя е била внимателни, за да рисува веждите, което успя да направи! Ketiki_msk причинява набор от пъпа за вежди комплект „помощник начинаещи“, защото красив грим успява да направи това за първи път. Така че едно момиче казва, че този комплект със сигурност ще бъде „да“.

Choose eye shadow eyebrow wisely

Собственик DANGER666 придоби оттенък на RIHAO на Алиэкспресс и им даде определено 5 от 5. Природата момиче има красиви синьо-зелени очи, но са много светли и редки вежди, които желаят да се подчертае. На опаковката пише DANGER666, доста привлекателен, колкото и самия пакет, изпълнен в тъмни цветове. Четката е просто ужасно, но сянката се отплаща: тя получи заветната гъсти вежди, които почти невъзможно да се разграничи от естествен. DANGER666 също така отбелязва, че този комплект е предназначен за боядисване на ресничной област и създаване на стрели.

Theme by Anders Norén