стил

Изберете правилния дамски дънки тип на купето

Вие очевидно знаете своя размер. Взимате ли някакви дънки, за да отиде с тях в съблекалнята и с ужас установи, че те са лоши! Или още по-лошо — те не са подходящи за вас! За да се избегне разочарование и пълна търговски добра покупка, вие трябва да знаете как да изберете дънки за жени.

Изберете стил дънки, като се има предвид характеристиките на фигурата.

Ако природата щедро е дарила с вас по-висок растеж и модельными параметри могат да се вземат в пробната светло сини, бели и други дънки от всички стилове и направления. На вас особено подходящи за тесни дънки и дамски дънки с висока талия.

The right choice of womens jeans by body type

Противопоказно ниските модели на дамски, с подвернутыми панталони, тесни и светли дънки-скинни. Предпочитате директен приятелка, които могат да бъдат леко зауженные долу, както и да се опита клеш в комбинация с висок ток или платформа.

The right choice of womens jeans by body type

Ако сте срамежлив тесен ханш и искате да им обем — опитайте дънки с ниска засаждане. Също така можете да експериментирате с по-малки модели светли нюанси, които ще направят задните части и бедрата с по-апетитни.

The right choice of womens jeans by body type

Ти не си много доволен от своята талия, която почти не се изрази? Да се притекат на помощ бойфренды и прави дънки, които са седнали на бедрата. На фона На обема на бедрата, талията ще стане визуално по-тънък.

The right choice of womens jeans by body type

В обратната ситуация, когато искате да скриете по-широки бедра, примерьте свободен модел, намаляване на тъмните цветове. Моля, обърнете внимание на дънки с ниска тапицерия, но с широки крака. Да се въздържат от ярки модели, и зауженные дънки с висока талия.

The right choice of womens jeans by body type

Жена с апетитни форми често се усмихва твърде обемни дънки, че грозно заломы. Идеален вариант за такъв тип фигури ще тъмни модели, малко зауженные към дъното. Пъхтя крака не трябва да бъдат твърде тесни или твърде широки. Не се колебайте техните количества — забрави лош вкус.

The right choice of womens jeans by body type

Как да се определи размерът на дънки

За да се определи размерът на женските дънки, вие трябва да знаят своите възможности и да се научите, как да разчитам на етикети. Отивате в търсене на идеалната двойка, можете да погледнете тримерно таблици в Интернет.

The right choice of womens jeans by body type

Трябва да запомните следните символи върху етикетите:

1.Вата — това писмо се определя от размера на кръста (талията). Обикновено той се измерва в сантиметри:

    26 (талия 60-62 см, бедрото 84-88 см); 28 (талия 63-65 см, бедрото 89-91 см); 30 (талия 66-70 см, бедрото 92-95 см); 32 (талия 71-75 см, бедрото 96-100 см); 34 (талия 76-81 см, бедрото 101-105 см).

2.Л — тази буква означава дължина (дължина), която се измерва по вътрешния шев на панталона. Има 3 дължини:

    30 (на растеж на 160-170 см); 32 (на ръст 170-180 см); 34 (на ръст 80-190 cm).

3. Ръст:

    High (висока); средно (с); ниска (твърде ниска).

Как да се различи женски от мъжки дънки

На пръв поглед е трудно да се разграничи от класически модели женски дънки от мъжките. Разбира се, разновидности на женски модели значително повече, но днес това не е изненадващо да се види човек в тесни или скъсани дънки.

The right choice of womens jeans by body type

За да се разбере, че можете да го дънки, може да бъде по мрежата размер: талия (W) започва с 29 и завършва 44 инча. Също така те са подходящи: дамски модел зауженный в талията и имат силно преход към бедрата. Най-често бутонът за мъжки дънки-това е ляво, както и на Змията, може да бъде заменен с бутон.

The right choice of womens jeans by body type

Все още можете да пресметнете линия: за дамски модели на 5 от тях, и мъжете — повече от два. Във връзка с много шлевок дънки, по-добре се държи на талията при мъжете.

Theme by Anders Norén