стил

Изберете красиви гривни на рамото

С всяка изминала година стават все по-популярни гривни на рамото. Но те са дълги, и в ръцете на мъжете. Носи гърци, Индонезийци, римляни, индийци и много от африканските страни. Украса постепенно се разпространява по различни краища на планетата, не само подчертава смелостта и храбростта на мъжете, но и красиви жени. Дами в Европа са оценени на елегантност гривни на рамото му.

В момента в много страни, например, в Индонезия, на островите Ява, Бали, Судан, Шри Ланка, народни носии на жените и мъжете немислимо без маншети на рамото му. Индийските жени могат да си облекло ще бъде непълна, ако няма изобилие от орнаменти. Обстановката трябва да бъде навсякъде – на ръцете, краката, ушите, носа, устните, веждите, разбира се, на шията и корема. Шум и блестящи колиета, гривни, пръстени трябва да бъдат много, много…

Choose beautiful bracelets shoulder

В Европа гривни на рамото предимно жени. Въпреки, че тези накити са повече от десет хиляди години, и на търсенето за тях остава, тези гривни могат да бъдат доста рядко аксесоар за продажба, не може просто да отнеме обема на рамото му. Но, може би, има един плюс, за да изглеждат ефектно и уникално гривна авторската работа.

Тези орнаменти често се използват в сватбени тържества и светски партита. Те са изработени от метали – злато, сребро и стомана, могат да бъдат платина, както и медни гривни. Всичко зависи от вашето облекло и място на празника.

За да съответства на гривна за рамо?

Гривната е много симпатичен аксесоар, но в края на краищата, вашите ръце трябва да бъдат безупречни, с подтянутой гладка кожа и равномерен тен. Възрастта не е от значение. Най-важното нещо е красотата на ръцете и съответната гривна със стила на облекло и вашия вътрешен свят. Помислете само едно нещо – колкото повече сила, толкова масивна, трябва да бъдат гривна.

Гривна забележима за декорация на рамото. А модата покажете на всички това. Така че този гривна е по-добре да носите с рокля без ръкави или с къси ръкави, главно през лятото, когато ръцете ви са голи. Гривни на рамото се изпълняват в различен стил.

Гривната може да се носи не само с коктейлни и вечерни рокли без ръкави. Изглеждат тези гривни на плажа с лятна sundresses, Сари или бански. Тази гривна, както вече беше казано, красив Булчински аксесоар.

Choose beautiful bracelets shoulder

Как да изберем гривна?

Злато и широка гривна на горната част на ръката е твърда конструкция, което ви позволява да украсят така, за да държи под ръка, не се движат. Този орнамент е по-лесно да се намери място на ръката си, за да не му се плъзна надолу. Но в същото време не трябва да се окаже натиск върху ръката си гривна. Това може да изглежда unaesthetic и неприятно за ръце.

Сватбени рокли-добре е да изберете нежни и елегантни бижута, скъпоценни камъни, перли, кристали. Те могат да бъдат във вид на пръстен или спирала, с цветя или с висулки. Красива гривна с тънък плетением. Луксозно изглеждат гривни с кристали Сваровски.

Какви гривни изберете за всекидневна употреба? Избор на материал в този случай е неограничен – подходящи гривни от кожа, пластмаса, дърво, мъниста. Фантазията на дизайнерите няма граници. Там може да бъде и абстракция, и геометрични фигури, цветя, въображение, и, разбира се, любима тема дизайнери – змия. Най-любим мотив гривни от всякакъв материал-това е в природата.

Винаги актуални остават етнически мотиви, които могат да бъдат украсени със седеф, цветно стъкло, полускъпоценни камъни, бирюзу, корали, перли. Класически гривни на рамото в гръцки стил.

Choose beautiful bracelets shoulder

Къде да купя гривни на рамото?

Най-добре е тази гривна по поръчка. Дизайнерско бижу е един от най-добрите, и в един-единствен екземпляр. В интернет магазините, където се продават Индийски бижута, също могат да се намерят интересни екземпляри.

Изключителна работа е винаги по-скъпо масово. Истинската стойност на бижута в един екземпляр, се изразява не само в рядкост материал, но в виртуозности майсторство на художника. При поръчка на собствен дизайн, уверете се, че той отразява на вашите желания и вярвания.

Известни дизайнери отдавна оценявам този вид на бижута, така че в модерните модни все по-често могат да се видят модели с гривната на рамото му.

Choose beautiful bracelets shoulder
Choose beautiful bracelets shoulder
Choose beautiful bracelets shoulder
Choose beautiful bracelets shoulder
Choose beautiful bracelets shoulder
Choose beautiful bracelets shoulder

Theme by Anders Norén