стил

Идеалната сватба: празник в стила на лавандула

The perfect wedding: a celebration in lavender style

Коя е булката да не мислиш да правиш сватба в моноцвет? Ние вече ви разказах за тенденциите на сватбени букети-2018 г., който, между другото, също спомени за моноцвет. Днес ще говорим за топли цветове — среща на лавандула.

Един от най – „лавандула“ сватба в последните години — сватба Дантеса и Дорофеевой. За това, за да разберат всички предимства на лавандула и да не се прекалява, ние сме подготвили за вас основните правила на празника.

Всички нюанси на люляк

Първо, запомнете — лавандула има много нюанси, но това е студен цвят. За да не внесеш поправка, трябва да опитате различни варианти. На второ място, моноцветной не включва плътни разводите в същия цвят, може да искате да се смесват няколко нюанси на люляк, от наситен до бледо. Това ще ви помогне да подредите акценти и да подчертае основните елементи на празника.

The perfect wedding: a celebration in lavender style

Лавандула в облеклото

Дрес-код, който вие сами определяте, трябва да бъде много строг. Ако сте решили, че вашата рокля, не бяло, и сиреневое, помолете гостите си да се облече в нещо светло и нежно. В този случай ще ви бъде от полза подчертават основния цвят на партията.

Между другото, страната, с обща бяло, дрес-код, сега на върха на популярността.

Не се страхувайте да поемате рискове и да не избират бяла рокля. Ето няколко варианта на булката рокли, които обичаме!!

The perfect wedding: a celebration in lavender style

The perfect wedding: a celebration in lavender style

Не забравяйте — обичай булката запомни.

Не толкова много, за да заслепяване на цвят, булката да изберете цвета на вашата рокля и поставят стрък лавандула от страна на якето. Самият костюм може да бъде, например, светло сиво.

The perfect wedding: a celebration in lavender style

Булчински Букет

Разбира се, това трябва да бъде букет от лавандула. Вратовръзка своята красива панделка и да се консултирате с цветар, може би искате да допълни нещо, букет от диви цветя и придаване на обем с помощта на памук, например.

The perfect wedding: a celebration in lavender style The perfect wedding: a celebration in lavender style

Декор на сватбени лавандула

Мирише на лавандула, той може да се използва чрез изпращане на покани. Можете да нарисувате на поканата, лавандула, или ароматизирани име тагове картата. Посочете ги в темата на сватбата и не позволите на гостите си за дрес-код.

Вземете тези идеи за декор за себе си

The perfect wedding: a celebration in lavender style The perfect wedding: a celebration in lavender style The perfect wedding: a celebration in lavender style The perfect wedding: a celebration in lavender style The perfect wedding: a celebration in lavender style

Не забравяйте, че цвета на лавандула предполага настроение Прованс и романтика. Изберете най-подходящия плейлиста, нека да е музика или влиянието на музиката върху винил. Това ескорт ще помогне да се подчертае настроението на сватбата. Да се забавляват и да се усмихва — уверете се, че този ден е най-добрият.

Theme by Anders Norén