стил

Идеалната сватба: 7 правила за булки

Perfect wedding: 7 rules for brides

На Кого да покани на сватбата? Че аз трябва да бъдат облечени като булки. Къде да поръчам торта? Колкото по-рано вие знаете отговорите на тези въпроси, толкова по-лесно му е да направи този празник идеално.

Ние сме събрали 7 важни съвети за бъдещите булки (и много искам да изпитат проблеми).

По-скоро, за да отидете в списъка и ще се уверите, че сте направили всичко, за да сватбата мина чудесно.

План

Perfect wedding: 7 rules for brides

Две години или две седмици. Важно е колко бързо можете да се вземат решения и да контролират процесите. При вас до минути да разчита време и да планират до най-малките подробности. Като се започне от грим и завършва с точна на подаване на топли ястия на угощението. Това ще ви предпази от преживявания.

Искам нощното шкафче от Икеи: хотелки подаръци

Perfect wedding: 7 rules for brides

Защо ние не се изисква етикет и мярка за благоприличие — обяви за работа. Например, вие с бъдещия си съпруг переезжаем в нов апартамент и имате нужда от чаршафи, чинии, лампи и други практични и необходими неща за дома. Пригответе си хотелки и отърви се от туризъм в магазини. Ако зададете конкретен въпрос „Какво да даде?“ отговор! Това, повярвайте ми, това опростява живота.

Горд съм увреждания

Ако сватбата е тема, например в стил лавандула, не забравяйте да разкажете на гостите как да се облича. Всички ние сме вкус красиво и стилно парти и с помощта на облекло, което може да направи вашата сватба незабравимо.

Perfect wedding: 7 rules for brides

Вие не искате да се разстрои от юница, която дойде в бяла рокля?

Удобството е приоритет

Разбира се, ние разбираме, че сватбени рокли трябва да бъде трудно да се ходи, да диша и дори да целуне съпруга си (да, възползвай се!).

Но много булки дълго избират втория облекло за неформална част. Оставете булчински воал и поставяне на бял гащеризон с туфлями или кедами. Виждате ли, да танцува, да яде и да слушате препечени филийки от леля Зины Днепър ще бъде много по-приятно. Виж, ще ти бъде супер стилен.

Perfect wedding: 7 rules for brides

Като говорим за леля Ралица

Поканете на сватба само тези хора, които искат да прекарат един ден. Повярвайте ми, ако вие и вашият годеник е на път „да“ на убеждаване на родителите, вашата сватба ще се развали. Ако знаете как да пиете твоят най-добър приятел на Мариан, как се танцува троюродный брат (който виждате веднъж на 17 години), е много трудно да се предскаже. За да се избегне нервност и недоволство — да се обадя на хората, които искрено се радваме на вашия съюз. Не просто идват да се хранят.

Музикално и въоръжените

Да се намери добра група и cool dj. Посветен на темата празник (не можеш да слуша хип-хоп на сватба в стил прованс) и си мисля за моите родители. Никой не трябва да бъде скучно.

Perfect wedding: 7 rules for brides

Ако музикантите са правилно подбрани — не трябва да бъде тъжно.

Лайфхак: много барове сега големи групи. Може да дойде днес привечер и да вземе контактни музиканти, ако те са достатъчно добри за теб!

Не прекалявайте с храна

Желе от три вида месо, три вида риби, един милион салати и много други неща, които дори не докосва гости. Добър вариант-изготвяне на меню от пет точки, за да даде на гостите на избор. Това ще е страхотно да се спестят и да не дават храна се губи.

Каквото и да яде, каквото и да облече — това ще бъде един прекрасен ден! Изберете добра videographer и да спи осем часа в продължение на две седмици преди сватбата.

Theme by Anders Norén