грим

Грим за зелени очи: 34 нов начин в своя касичка!

Зелени очите на всички народи в продължение на векове е бил свързан с тайни и мистерии. Нищо чудно, че в древни времена, техният собственик, са били признати за вещици и магьосници. Много рядък и красив цвят! Никой не може да устои срещу чар зелени очи. И мъжа на мечтите си-може би сте забелязали — прочетете материала и вижте това! Тук са събрани най-добрите варианти за нов грим за зеленоглазых красавици. За красота и много други!

Характеристики на грим за зелени очи

Заслужава да се отбележи, че изкуството на грима зелени очи не търпи шаблонности и конкурентоспособност. И в естествения свят, и цвят за човешкото око, зелен цвят има богата палитра от собствени цветове. Спецификата на зелени грим на очите до голяма степен зависи от естествен пигмент в радужке. Може би, най-често може да се счита за светли, тъмни, а очите са сиво-зелени и синьо-зелено, напомнящ цвета на морските вълни. Тъмно-зелено на цвят радужки по-малко придирчиви в избора на подходящите сенки към него. Като цяло, ще отговарят на почти всеки цвят, макар че тъмно-зелени все още е най-изгоден.

Сенки за зелени очи

В печеливша комбинация за грим за зелени очи – лилаво и лилаво сянка. Но ако радужке се намират жълт оттенък, трябва да се избегне лилаво, защото това само ще засили неговото. Зелени очи могат да бъдат в хармония с тези нюанси на кремаво, шампанско, золотистое. Това е най-лесният възможности сянка, затова е добре да се използват при създаването на дневния грим. Но те също са подходящи за сложни продукти, като междинни нюанси rastushevok. Emerald пигмент е по-изгодно да предаде на всички, теракота и тъмно-сини акценти.

Собствениците на зелени очи, на първо място, струва си да се откаже макияжи, които се основават на син или сребърен пигмент, като те ще представят очи в неприглядном светлина. Също зеленоглазым жените не винаги е розово. Но, както и всички други цветове, той е с различни нюанси, така че ако трябва да се намери подходящият все пак е възможно.

Трябва да се отхвърли твърдението, че целият зелен спектър за всички нюанси на зелено око – печеливша позиция. Това е перфектната заблуда, защото някои нюанси на зелено може да убие напълно пигмент или превръщането на най-загадъчен и дълбок зелен невзрачен и незабележим светло сиво.

Ежедневния грим за зелени очи

Ежедневния грим за зелени очи има своите тънкости, включително и някои забрани:


Например, използването на сини или сини нюанси не се препоръчва. С помощта на тези цветове ще направят вашите очи разбърква нещата и ги развалят. Що се отнася до розовите нюанси, трудно е да се каже точно. Розов цвят, по принцип, трябва да изберете само на проби и грешки, а за зелени очи да се предвиди резултатът е невъзможно. Но ако наистина искате да постигнете нежност на изображението, преди да направите дневен грим за зелени очи в розови цветове, не забравяйте да закупите няколко различни цвята. Това се случва така, че дори и малка разлика в нюанси на розово, за да промени радикално преобразяване.

Theme by Anders Norén