грим

Грим за лице крем и пудра на прах

Всички момичета мечтаят за перфектно гладка кожа на лицето, която е с плътен цвят, като на снимката в лъскавите списания. Някои късметлии от природата имате перфектна кожа, им се завижда на приятелката си и се възхищават на мъжете. Само че не всички са толкова щастливи, много от нас се нуждаят от някои инструменти, за да се доближи до идеала за красота.

Например, Photoshop, тази програма днес помага на милиони момичета! Но не един Photoshop може да постигне красотата на лицето, момичетата, има и други приятели, а именно, модерен грим. Те ретуш на петна, бръчките, подпухналостта, акне не е по-лошо, отколкото Photoshop.

Какви са тонални средства и как да изберете…
Има няколко вида храни фонд за лице. На първо място, това е коректор различна степен на течността, тя има добра плътност и достатъчно стабилни.

Дебел коректор – камуфлаж
Дебел коректор перфектно прикрива всички недостатъци на кожата, в това число и сериозни козметични дефекти – трайни белези, родилни белези. Тя включва в себе си голямо количество влага, мазнини, восъци, плътни, водоустойчива силиконы, хранителни добавки и витамини, което го прави много подходящ за суха кожа.

Крем-стик се използва като коректор за видими дефекти по лицето, но това трябва да бъде коригирано с прах, а поради големия брой на мазнини се образува естествен блясък на лицето си.

Дневен крем – нещо средно между дневен и нощен крем съдържа малко оцветяване пигмент, а, следователно, не може да скрие очевидните дефекти на кожата. Дневен крем само леко изглажда неравностите, за което лицето е равномерен тон и матовость. Идеален за тен момичета.

Коректор течност
Това е много фина течна основа, тя е идеална за жени, които имат суха кожа. В крайна сметка основната задача на крем освежава кожата ви и му придават естествен нюанс. Обаче течност, течност за укриване на значителни дефекти на кожата, за това трябва по-дебел инструменти.

Смъртността крем се определя от броя на старчески средства. Така че, по – „тежката“ версия и в сравнение с предишните-това е течна основа. Тя е достъпна в няколко интерпретации. Обикновено, такава основа е много влага и има светлоотразителни частици, които ще ви помогнат да направите добър дневен грим.

Тонален пяна
Във връзка с малко съдържание на багрилни пигменти, тази рамка е с най-прозрачен слой и изглежда естествено. Пяна основа е подходящ за всички типове кожа, но забележими дефекти на кожата и тя не може да се скрие.

Как да изберете цвят тонален крем?
При избора на нов крем, за да се провери цвета на кожата. По-добре да се прилага на основата на долната част на скулите, а не на четката, като това обикновено се прави. Тонален крем не трябва изцяло да се повтаря цвета на кожата. Например, собствениците на Росавтодора цвят на кожата трябва да се предпочитат бежово, жълтеникав, бежови и розови цветове. В по-тъмен цвят на кожата идеален тъмно бежово или бежово-кайсии оттенък.

Твърде тъмни нюанси изглеждат изкуствени, въпреки, че прекалено светлина може да се предостави на лицето болезнен вид.

Лицето на прах Фонд
Прах съдържа по-малък процент мазнини. Трябва да се прилага върху основния крем може да бъде в обикновен крем за лице. Вие не трябва да използват пудра на прах за суха кожа.

Как да използвате прах?
Уникална цветова схема е прозрачна (безцветна) пудра на прах, може да се използва при всякакви случаи. Ако използвате тонированную захар, а нейният цвят трябва да бъде възможно най-близо до цвета на основата. Преди припудрить лице с напълно завършен грим или само покрити с крем, задължително отстраняване на мазен блясък, промокнув лицето на хартиена салфетка. Прах, образувана равномерно, го приемайте на малки порции, леко разклащане пуховку четка или почти хоризонтално. Особено внимателно трябва да припудрить Т-зона — челото, носа и брадичката.

Крем-пудра на прах
Този крем и пудра на прах едновременно. След употреба се препоръчва припудрить лицето. Това е средство прекрасни маски за кожата, само трябва да се вземе предвид крем-пудра на прах не е подходящ за порести и набръчкана кожа, тъй като съставът е достатъчно дебел.

За чувствителна, лесно се възпалява, склонна към высыпаниям кожата има специални прах с противовъзпалителни добавки. По-добре в такива случаи да се използват пуховкой или четка, а за еднократна употреба памук тампони.

Грим за мазна кожа
Някои проблеми с кожата не може да бъде прикрито по никакъв начин. Затова, преди да изберете тонално средство за прикриване на кожата, да се вземе решение за евентуална диагноза. Никога не силикон възпаления и обриви по лицето си, ако природата им не е известно, в противен случай рискувате да усложни началото на болестта, отколкото снасяне на лечение в дългосрочен план и могат сериозно да навредят на кожата.

Колко е полезна или вредна за грижа за кожата?
Някои момичета се притесняват за вредите, които може да донесе на грим. Милитта може да успокои – ако използвате качествена козметика от известни марки, никаква вреда, напротив, тя е добра защита за кожата от въздействието на външната среда. Добри кремове за защита на кожата от въздействието на замърсяването на липиди и силиконы.

Theme by Anders Norén