грим

Грим за кукли – лице и тяло

В допълнение към специални кукли – манекени за практикуване на грим и прически на някои кукли сами се нуждаят от грим. Това се случва, ако кукла на разстояние или той първоначално е закупен без грим.

Понякога грим-това просто не е правилно, ето какво се случва, когато си купи кукла чрез Интернет. Фотоапарати и компютърни монитори не винаги се предават всички нюанси с висока точност. По този начин Можете да бъдете разочаровани от външния вид на какавида, и за да се определи това трябва да се направи нов грим.

Грим за кукли и блашинг на тялото

За създаване на грим кукла не отговаря на обичайната козметика, кукли нужда от боя и специални лакове закрепители. Можете да използвате мистър супер прозрачен UV cut — ясен матиран лак спрей с UV защита, определени акварельных или акрилни бои, блестящи пигменти, гъби и четки с различни четина.

Още полезни мокри кърпички, за да изтрие лош грим, безцветен гланц лак за довършителни покриване на козметика и най-различни дреболии. Когато всичко е готово, може да се премине.

Ако кукла се купува без грим веднага да започне да рисува. Ако имате стар грим, трябва да бъде лакочистител. Трябва да се премахне не само грима, но лак на база.

След това, кукла покрити със слой лак, който служи като базов слой, така че боя не се смесва с полиуретан. Важно е да нанесете лака равномерно, без мехурчета или вените на идеално чиста повърхност, така че не една малка точица на прах хвана! Дръжте спрей на разстояние 25-35 см от кукли.

Преди да нанесете лак спрей се препоръчва да се провежда в продължение на 1-2 минути под хладка вода. Но бъдете внимателни, за да не перегреть, в противен случай са възможни деформации и дори спукване на съда! Отопление на цилиндъра допринася за по-равномерно нанасяне на лака.

След това изчакайте пълното изсъхване на лака и се пристъпи към нанасяне на грим. Оцветяване на кукли и е покрита с лак, а след това да се преработи до съвършенство, изготвяне на всички и най-малките детайли под лупа, и се завърши още един слой лак.

Опитен гримьор може да направи два слоя лак, а на начинаещите сложи слой лак, промяна на грим, след това още един слой лак и така до тогава, докато не сте доволни от работата. Така че понякога се получава много-много слоеве лак, което не е много добре.

С изключение на цвета на лицето, което прави тялото кукли blashing – тялото. В процеса на blashing подчерта релеф на тялото, така че куклата става още по-красива. Някой рисува дори и татуировки, боядисване на цялата кукла.

Всичко това изисква умения за рисуване или умение уверено да се прилага грим. Освен това, се изискват специални инструменти и най-важното грим за кукли много вредно занимание, тъй като дълго, колкото можете да научите, за да имат много време, за да диша по двойки лак и течност за премахване на лака. Но тогава вашите кукли винаги са прекрасни!

Theme by Anders Norén