грим

Грим за изпъкнали очи, като начин да ги направя по-изразителна

За бадемовидни очи, в които можете спокойно да експериментирате с различни видове грим, уви, някои могат само да мечтаят. Обладательницам кръгли выпученных очите ви трябва да е трик, за да използвате спирала, очна линия и сенки за очи подходящ цвят визуално задълбочаване на очите и да ги направи по-малки, отколкото са в действителност.

Грим за выпученных на очите, свързани с някои особености, за което ще споменем по-долу.

ОБЩИ ПРЕПОРЪКИ И СЪВЕТИ

Трябва да се каже, че при избора на грим, не само формата на око, но цветът им, цвета на кожата на жената, нейната възраст, време на деня, стила на обличане и цвета му. Така че гримьори могат да дадат само общи насоки за грим на очите, както и всички други нюансите, жената трябва да работят самостоятелно. Експериментирането с цветове, той може да избере в крайна сметка вашият универсален цвят и да го използвате постоянно.

Красиви големи очи, че те не трябва да се увеличава, но само с изящно рамкирана и да даде така е достатъчно задълбочено. Това означава, че е допустимо да залагате само най-фини, изчистени линии по контура. За тази цел можете да използвате течна молив или меки, добре заточени молив.

Чертеж на контура от вътрешния ъгъл на окото към външния, това е необходимо, за да се избегне ефект, при който очите са отворени повече, и, следователно, не се нуждае от боядисване на външната част на миглите, и вътрешни. Тя се отнася до долния клепач, а на върха трябва да се движи в интер ресничного пространство, така че за тези цели, не е подходяща течна очна линия – молив.

Въпреки това, за да нарисувате с молив долния клепач не е позволено всичко. Този начин на нанасяне на грим е подходящ само за по-младите момичета: жени след 40 от този метод трябва да се откаже. За да придадат дълбочина на очите ви помогне сянката на тъмните нюанси, но тук важното е да не се прекалява, иначе момичето с изцяло черни сенки през деня може да бъде представител на субкултурата.

Дневен грим трябва да се извършва с използване на нюанси на бежово и сиво тонове. Когато отидете на парти, можете да си позволите да използвате тъмно сив, кафяв, лилав и черен цвят.

Когато говорим за грим за големи выпученных очи, аз трябва да кажа, че, имайки нюанси на един цвят с радужкой очите, може визуално да го направи по-слабо, отколкото е в действителност. Въпреки, че това се отнася за всички форми, без изключение.

За да се избегне това, трябва внимателно да изберете нюанси, за да отговарят на свой собствен цвят на очите, така че трябва да се работи в контраст, като изберете за зелени очи всички нюанси на кафяво, мед, слива и розов цвят.

Собствениците на кафяви очи, за да се съсредоточи върху синьо, тюркоаз и лилаво нюанси. Синеоки дами могат да използват почти всички нюанси, с изключение на сините, но най-общо те се вписват сив, седеф, слива, праскова и розов.

РАБОТА С ГРИМ ЗА ОЧИ

Ето някои тайни, с помощта на които ще можете да постигнете желания резултат:

    като грим за кръгли, леко изпъкнали очи, трябва да се опитаме да откъсне очи и леко ги повдигнете нагоре, и с тази задача лесно се справят течна очна линия. Не е забранено леко разшири своята пътека към външния ъгъл, тъй като това е визуално тесни очи, което е необходимо в този случай. Като дневен грим, край на стрелките може да се растушевать четка. За да го превърне за една вечер е много просто – просто трябва да се изготви ясна линия очна линия или молив; за да се справят с цялата подвижното част на горния клепач студени нюанси на сиво, кафяво или бежово на цвят, нанесете по-тъмен тон на стърчащи части век, и писалката настрана и нагоре, в посока на веждите; Ако очите му са изпъкнали, а освен това, широко разположени, след това визуално стесняване на пространството между тях ще помогне тъмни сенки същия оттенък на вътрешния ъгъл на окото и добре растушеваны.

НЮАНСИ ЗА НАНАСЯНЕ НА ГРИМ

Това означава, че в идеалния случай една жена трябва да направите грим, в който тонове средна интензивност от вътрешния ъгъл на окото, преминават в по-тъмните и наситени, по-близо до външния ъгъл. С тази форма на очите, трябва да се избягва перлени нюанси, тъй като те сведут на нула целият ефект на дълбочина, привличане на мнение ненужната внимание.

Известно е, че обемна спирала, нанесенная в няколко слоя, визуално увеличава очи и засилва ефекта на широко отворено духовно сърце. Това в никакъв случай не може да бъде толерирана. Това означава, спирала, трябва да използвате най-обикновени и се прилага в един слой. Освен това, е позволено да прокрасить мигли на външните ръбове, за да се извади очите визуално още повече.

Тъмно момичета се препоръчва да се използва черна боя, blond – кафяв. Добре завършите грим молив за вежди. От тесните, силно выщипанные вежди собствениците на очи такива форми, трябва да бъде изоставен, тъй като това може да направи само им още повече.

Сега на мода натуральность, така че е доста лесно да рисува с молив по-тъмно, отколкото в един тон оттенък на косата. Не се срамувам от тези възможности, които днес предлага модерна козметика и приеме на сесия на съвета на професионални гримьори.

Правилно и фино направен грим ще ви помогне да скриете недостатъците и да подчертае достойнство. Освен това, безупречна дама всичко трябва да бъде безупречно.

Theme by Anders Norén