грим

Грим за дълбоко засадени на очите: основни техники на грим

Дълбоко поставени очи? Проблемът е в теб? Както показва практиката, не. И дори с такъв характерен външен вид може да създаде просто невероятно красив грим.

Просто погледнете тези звездни красавици, като Кейт Мос, Кийра Найтли, Клаудия Шифър, Кейт бланшет, казах и Ева Грийн. Питам, защо ние сме включили всички тези имена? Оказва се, че тези световно известни жени твърде дълбоко поставени очи. Но защо в повечето случаи при тях е дори незабележим? Защото те се появяват в обществото винаги отлично изградена грим. Основната задача на последната „разочаровам“ очите на преден план. В никакъв случай не следва да се добави тъмните оттенъци на сенки в гънката на клепача, това само ще влоши ситуацията. Предлагам да се следват основни техники на грим, за дълбоко посаженными очи, които внимателно са подготвили тази статия по-долу.

Makeup for deep-set eyes: basic techniques of make-up

План за действие:

Първо, използва лек нюанс сенки за очи с блясък и нанесете ги на всички мобилни клепач, дори и зоната под веждите. След като вземете сянка мидълуер оттенък и смес в зоната на гънката на клепача и по протежение на орбиталната линия. След като приемете нежни нюанси и нанесете ги по горните миглите и на външния ъгъл на очите. В този случай, не забравяйте да помрачи долната противопоказан клепач.

Makeup for deep-set eyes: basic techniques of make-up

Theme by Anders Norén