грим

Грим с лилави сенки 2018-2019 снимка идеи, нови възможности

В стилистическом отношение на модните тенденции в грима 2018-2019 г., обещава да смае въображението си необикновени комбинации на цветове и форми. Такава прямота в грима може да бъде по рамото само най-смелите и дръзко представители на слабата половина. Казано по-просто, през 2018-2019 грим, модни тенденции могат да бъдат драстично: от почти бяло до ярко червено, от грим натюрель – изразителен стрелките и Смоуки айс.

  

Грим с лилави сенки за кафяви очи 2018-2019 снимка идеи

Модерен нюанс в грима през 2018-2019 г. ще бъде очарователно лилаво. В тенденции на грима 2018-2019 г., без съмнение, да се съсредоточи върху лилаво, розово и всичките им производни нюанси. Така премахване на любимите си червени и нюанси на бордо до следващия сезон. Не по-малко популярни през 2018-2019 грим в комбинация с лилави сенки, заедно с тъмно сиво (графит) и цвят. Така че, за да кафяви очи: червило, сенки, руж – всички с приятен лилав оттенък. И, което е много важно в състава мода 2018-2019 не се препоръчва използването на тези цветове с седеф – ще тенденция тази година само матова текстура.

Тази пролет 2018-2019 също е популярен драматичен грим на устните си. Можете да изберете цвят голи, между другото, са в тенденция сега, или тъмно лилаво или дори черен цвят. Най-важното-да се подчертае-задълбочен начин за грим за кафяви очи 2018-2019.

Много известни дизайнери модни тенденции грим за кафяви очи 2018-2019 каза своето категорично „да“ – широки вежди. Е епохата, тънки, леко повдигната вежда – вече в тенденция, изразителни очи, подчертани драматични вежди. Модни гримьори препоръчват въвеждането на специална четка за вежди и депилация.

Грим с лилави сенки, за зелените очи 2018-2019 снимка

Някои се опитват да стоят далеч от наситени лилаво и лилаво нюанси, но тази година тези цветове са на върха на популярността. Лилави нюанси са много подходящи за декоративна козметика-сенки за очи, лак за нокти, защото те са подходящи за всеки оттенку на кожата и да се създаде драматическую, но е изключително красива и женствена.

Нанесете с четка за растеж на миглите нюанс на лилаво, и те ottenete външния ъгъл на очите. За да помогне на сянката се държат цял ден, използвайте тъмно лилав молив за очи. Лилави нюанси сенки за очи са просто създадени за създаване на дымчатых очите. Не забравяйте, че подчертаване на очите, устните трябва да оставя неутрален оттенък — това може да бъде като безцветен блясък и нюанси близки до вашия естествен цвят на устните.

Лилав, люляк и нюанси на слива молив или очна линия са подходящи за жените с по-тъмна кожа. Притежателите на светла кожа трябва да избягват прекалено ярки цветове – те могат да дадат тъп и дребни. Червило в лилави тонове са винаги прави зъбите по-бели, отколкото са в действителност. В началото, нанесете червилото на устните си с пръст или с четка. Това ще помогне да се създаде един цвят, който искате, и ще ви избави от Дебел слой червило.

Грим с лилави сенки за сини очи, 2018-2019 снимка

Сини очи-истински дар на природата. В тези безкрайно красиви очи, перевитые ясно небе, бездънно морските дълбини, нежност Васильков, магически свойства на сините топазов. Момичета, които природата е овластена очи и сини нюанси, много късмет, тъй като те използват огромно разнообразие от нюанси сенки за очи. Но сред цялото това разнообразие, най-печеливши може да се счита лилаво.

Сини очи просто идеално комбинирани със сребро, бледо розово, златно и лилаво нюанси. За да придадат на виждането эффектность, можете да използвате козметика ярко син цвят, които ще синеоки очите максимално изразителен и дълбок. За походи в шумен и весел нощен клуб може да се прибегне до въглеродни сенки, които могат да се комбинират с всеки друг подходящ нюанс.

За сините очи, много добър тъмно-синьо, тъмно-зелено, кафяво или тъмно сив молив за очи. Гримьори препоръчват да се нанесе на върха на молив слой прах, защото в този случай тя не „плува“. Трябва да се помни, че в ежедневния грим за сини очи, не трябва да присъстват всеки вид ясни граници, затова след нанасяне на очна линия, му трябва малко време, за да се смесят.

Грим с лилава сянка 2018-2019 снимка идеи стрелка

Има много възможности за рисуване на стрелки с различна форма. С тяхна помощ можете да дадете на бадемовидни очи. Това преобразяване с помощта на очна линия и молив, ще кръгли очи се превърне в елегантно изпънати и тесни – изглеждат по-големи.

Mindalevidne разрез на очите се смята за класика, така че при използването на грим можете да използвате класически (за всеки ден) и творчески (на страна) на стрелката. Стрелките, за дясното око, получени в този случай, ако ги рисува строго по линията на миглите. За да направите добри стрелките, за да миндалевидных на очите, линията може да бъде по-дълъг и по-широк. За тематичния празник или външната страна на стрелките може да се превърне в елегантен и атрактивен фигура.

  

За тесни очи, веднага подгответе подводкой или молив, бежово или бяло. Чертане на стрелките по контура на горния и долния клепач тънка линия. Дебели стрелки могат да направят поглед тежко, да не се допуска такава грешка. Стрелките за кръгли очи се извършва от средата на горния клепач до външния край, малко за него да се говори. Външен ъгъл може да се разшири малко, създаване на изкуствен форма на бадем разрез. Долния клепач подчертават, рисуващи стрелката над линията на растеж на миглите.

  

За да се определи липсата на задаващата възраст — ароматните нотки нарисува и двете век, но за да го направи по следната схема: да се подчертае горната част на клепачите от вътрешния ъгъл на окото до средата, а долната – от средата на века към външния ъгъл.

  

Нов грим в лилаво цветове, фото 2018 новости

През настъпващия зимен сезон, в навечерието на Нова година, за да се отклони от обичайните тенденции кожа и кости, призоваваща и да отиде в земята на тези преживявания, ние сме в състояние да превърне вашият празничен грим в произведение на изкуството! Днес ние говорим за смели, провокативни и абсолютно зашеметяващ стилове грим Нова година в сочни, свежи и тропически цветове. Тези снимки ще ви отведе далеч от епицентъра на зимните вьюг в приказка от Рая, където топлия Бриз и слънчев истоме галят тялото и душата все още да върне ентусиазма

     

В тези празнични дни ще бъде окончателно ще отстъпи своето творчество, оставяйки настрана всички тези традиционни Златни акценти в грима за нещо наистина смело и специални. Вашият празничен грим трябва да бъде толкова ефективен, колкото облекло – чудесен вариант за тънки нюанси в стила на едемската градина( например, лилаво, смесени със синьо).

  

Женствена и бляскав стил опушен грим може да подчертае красотата на различни нюанси на очите и кожата. Освен това, сладък цвят лилав грим може да се превърне в чудесно допълват елемент за вечерно излизане, особено ако предпочитате черно-бели изображения в черно и бяло, които никога не излизат от мода.

  

Smokey очи с лилави сенки 2018-2019 стилни примери

Грим 2018-2019 продължи да се обърне особено внимание на очите. Всички обичаше очите на Смоуки отново в тенденция в грима за пролетта 2018-2019. С лека промяна на контурите и усложняват форми, водещи гримьори и модни дизайнери са решили, че това е чудесен начин да се направи изразителен поглед, а начин на по-строг и спокоен. В същото време, се препоръчва да се съсредоточи само върху очите, то останалата част от грима трябва да бъде естествен, в това число и цвета на червилото.

     

Естествен блясък е бил популярен през миналия сезон модерен грим пролетта – лятото, но все още са на мода и през 2018-2019 година. Сега, за няколко гримьори използват го и до века. Ако правилно да блестящо блясък, могат да се разграничат и да подчертае индивидуалността.

  

Вечерен грим в лилаво цветове 2018-2019 снимка идеи опции

Комбинация от сладостна лилаво цветове със сини оттенъци може значително да се омекоти приторную сладостта на изображението: той се формира тихо метален блясък, който е идеален за празничния сезон. Един от най-популярните цветове за грим на очите е лилаво и неговите нюанси. Ние трябва да помним, че пурпурният цвят е доста мрачна и в грима, но при умелото използване на очите лилав грим ще блесне специален светло. Умение да се направи грим с лилави сенки за очи-важен етап в овладяването на изкуството на грима.

  

Ярък нюанс на лилаво, прилича на бунт на пролетното цъфтене на природата, създава празнично настроение дори и в хмурый ден. Да покори сърцето на своята уговорено с блестящи очи, сочни устни, искрящаяся енергия на неговия образ – отново, използвайки лилав цвят. Лилав грим на кожата трябва да светят отвътре, като чистота, чистота и нежност.

  

За вечерно излизане може да си позволи по-смел грим. Нанесете лилави сенки върху горния и долния клепач и областта под веждите покриваме Златен тон. Съответните черен молив. По-долу изглеждаше дълбок и съблазнителен, изсветлява вътрешните ъгли на очите светли pearlescent сенки за очи, мигли и прокрасьте мастило черно или лилаво мастило. Кафяви очи soblaznitelnye можете да използвате нюанси на зелени тонове, които много ефектно се съчетават с рокля в лилаво, като поглед, особено страстен и приказно.

  

Theme by Anders Norén