грим

Грим на очите за червена коса: 19 страхотни идеи

Рыжеволосой момичета-това е невероятно ефектен вид на жени, които не трябва да положат много усилия, за да се открояват от тълпата. Но независимо от яркостта на изображението, много жени просто не могат да се появят на рублата без грим. Ето защо ние решихме да ви разкажа по-подробно за грима на очите за червена очите, тъй като тя има своите особености и правила. Но преди да пристъпи към създаването на грим, предлагам да се определи вашия цветови тип, който ще бъде различен в зависимост от цвета на косата, цвета на кожата и очите.

Грим за зелени очи

Ако имате зелени очи и червена коса, съветвам ви да обърнете внимание на нюанси на кафяво, светло синьо и тъмно синьо, графитово-сив. Освен това, не се пренебрегват зелени сенки, но главното условие тук е, че те не са в хармония с вашия естествен цвят на очите. При създаването на дневния грим рыжеволосым момичета със зелени очи ограничиха със стрелките или опушен грим, който е направен в най-естествени нюанси сенки за очи. Но при създаването на вечерта грим може да се прилага по-смели комбинации, например, тук добре ще изглеждат блестящо блато-кафяв опушен грим или графичен сиви стрелки с червено червило.

Eye makeup for red hair: 19 amazing ideasEye makeup for red hair: 19 amazing ideasEye makeup for red hair: 19 amazing ideas

Eye makeup for red hair: 19 amazing ideas

Грим за кафяви очи

Грим с кафяви очи се радвам, следват ха, така че в нея преобладават „топлите“ цветове. Вие перфектните нюанси крем за кафе, бронзов и кафяв, и цветове, като тъмно-зелен с топло подтоном, блато, кестеняво, медно. Рыжеволосых жени с кафяви очи предлагам да се съсредоточи върху грима на очите, като използвате най-популярните техники, като, опушен грим, Котешко око и така нататък.

Eye makeup for red hair: 19 amazing ideas

Eye makeup for red hair: 19 amazing ideas

Eye makeup for red hair: 19 amazing ideas

Eye makeup for red hair: 19 amazing ideas Eye makeup for red hair: 19 amazing ideas

Грим за сини очи

Червенокоса момиче със сини очи, красиви, дори и с гол на лицето, но ако все пак искате да направите външния си вид още по-привлекателен, след експеримент с контрастни стрелки „електрическа“ нюанс на синьо, изумрудено мъгла, мед дымчатые очи и светли устни.

Eye makeup for red hair: 19 amazing ideasEye makeup for red hair: 19 amazing ideas

Грим за сиви очи

Червенокоса момиче със сиви очи са много разносторонние възгледите, които ще да работят перфектно на английски с „топло“ и „студено“ нюанси на козметиката. Еднакво добре момичета с такъв външен вид е подходящ кафява ръка, се допълват с червено червило, дымчатые очи и с прехода от зелено до златисто. Така че не се колебайте да експериментирате!

Eye makeup for red hair: 19 amazing ideasEye makeup for red hair: 19 amazing ideasEye makeup for red hair: 19 amazing ideasEye makeup for red hair: 19 amazing ideasEye makeup for red hair: 19 amazing ideas

Theme by Anders Norén