грим

Грим на очите стъпка по стъпка

Очите-огледало на душата, точно така, защото при създаването на перфектен начин, важно е да се обърне специално внимание на грима на очите. Правят грим на очите на етапи, защото само така можете да постигнете идеални резултати. По-долу са някои съвети за макияжу очите, следвайки които ще прекарват време пред огледалото, за грим и изглеждат страхотно.
1. Преди да нанесете грима се грижи за предварителна подготовка на очите, и на нежната кожа около очите оправи, на лицето се поставя обикновен тонален крем.
2. Експертите препоръчват да се започне грим на очите и с перфектна форма на веждите – за това visivite излишни косъмчета, използвайте по-светъл молив и прикриване на нежеланото окосмяване. Моделът вежди, само след като се уверите, че тази форма на веждите ви е идеален. Ако имате макар и най-малкото съмнение – посетете някой салон за красота, където веждите отведат в реда на бързо и не толкова болезнено.
3. Ако имате натоварен ден, и сте загрижени за устойчивостта на грим на очите – нанесете върху клепачите основите малко, за да се слее с пръстите си.
4. Избор на сенки за очи зависи от цвета на косата, очите и кожата, както и вида грим. Изпълнение на грим на очите на етапи, обикновено се използват три основни цвята сенки – основна, по-светъл и по-тъмен. Светъл нюанс се прилага в ъгъла на окото си, основният цвят на всички клепач и по-тъмен нюанс на външен ъгъл век. Сместа, за да се направи плавен преход от цвят на цвят. Да му виждането на откритост, можете да използвате сенки за очи перла – малко от вътрешния ъгъл на окото и малко под веждите – да не се прекалява, за да не развалят грима.
5. Ако използвате молив, не забравяйте, че на този етап грим изисква специално внимание и точност, защото линии трябва да бъдат тънки и симетрични. Моля, обърнете внимание, че ярките цветове лайнер са уместни само в нощта грима.
6. Изпълнение на грим на очите, обърнете специално внимание на мигли – спирала, леко се нанася на няколко слоя от външния към вътрешния ъгъл на окото. Уверете се, че миглите разделят от излишък на спирала и срешете ги специална момичета, ако това е необходимо.
7. Използвайте само качествена козметика, на които имате доверие, следете за срока на годност на козметичните средства за очите, и преди първото използване трябва непременно направи алергичен тест, за да се избегнат евентуални алергични или възпалителни процеси и други проблеми.
И не забравяйте, добра козметика, има няколко тайни, ефективно, компетентно подбрани козметика и липсата на бързане – така очите ви ще изглеждат безупречно и грим е много устойчив.

 

Theme by Anders Norén