грим

Грим мода есен-зима 2019-2020

Прожекции на есенно-зимни колекции отново гласуваха за естествеността в грима. Гримьори не съжалявам тонално и хайлайтеров, създавайки ефект на естествена, нежна красота. Довершали картина на спирала и бяла сянка в ъгъла. Тъмните цветове червила и изкуство са ръце, са по-скоро изключение, контраст отново подчертава господство естествен бежов тон. И така, какъв е той – модерен грим есен-зима 2019-2020?

Стил голи грим

Тази модни тенденции за красота , световната водят подаряват повечето гримьори. Включително и на капитана на грим на марката Ралф Лорена, скали и Джанбатиста Вали. Оказва се, че в арсенал е много по-голям от 50 нюанси на бежово: внимателно увлажненную кожата модели, които те поставят перфектния тон, почти не се разграничат от естествения цвят на кожата. С помощта на хайлайтеров и серум с седеф лицето придобива магическо сияние, което подчертава слабите нежен руж, удлиняющая спирала и бял вътрешния ъгъл на окото.

Ралф Лорън

Дерек Лам

Скали

Изабел Марант

Gucci

Джанбатиста Вали

Широки вежди

Стил голи грим е идеално, само естествени вежди. Следователно стремете се не да им даде форма – само малко да се оправя. Както това е направено от гримьори Келвин Клайн, Роберто Кавали и шефа.

Шеф

Ралф Лорън

От Proenza Скулер

Роберто Кавали

Бальман

Стрелките

На устните или очите? Както знаете, акцент трябва да бъде само един. Ако сте избрали очи, след това подгответе се с мек молив и да вървим напред, да се обучават! Опушен грим за очи, стрелките, а-ла-Клеопатра стил примери за модерен грим — фото Версаче, Оскар де ла Рента, Saint-Laurent.

Versace

Оскар де ла Рента

Сен-Лоран

Topshop Уникални

Détacher

Фенди

Кафяви нюанси

Есенен грим немислимо без цветове, нюанси, бронз и злато. И други нюанси на кафявото в тенденцията – това изглежда красива и естествено, и много „есен“. Това твърдение марки гримьори Даян фон Фюрстенберг, Givenchy, Каролина Ерера.

Каролина Ерера

Даян фон Фюрстенберг

Джил Сандер

Givenchy

Шеф

Тъмно червило

Най-популярните червило сезон – тъмно! И не просто тъмни, много тъмните нюанси на шоколад, сушени сини сливи, череши, Бордо и дори екстремни черно и тъмно зелен цвят! Дали знак на протест срещу голи, а напротив, желанието да се подчертае естествената красота е толкова шокиращ начин. Доказателства за противното разрешение Родарте, Марни, Кристиан Диор.

Кристиан Диор

Родарте

Марни

Мери Катранзу

Понятието Корея

Блясък

Само колкото е възможно по-скоро да започне подготовка за Нова година може да се обясни с популярността на есенно-зимните подиума пайети, страз и сусального сребро. С помощта на грим от Burberry, Холи Фултън и Джени Пэкхэм, не само празничен грим, но и демонстрира как да получите блестящи палави „лунички“, трогателна „сълзи“ или блясък на веждите и очите.

Burberry

Джанбатиста Вали

Антъни Gasiewski

Жулиета

Джени Пэкхэм

Markus Lupfer

Холи Фултън

Theme by Anders Norén