грим

Грим мода есен-зима 2018-2019 снимка мода

Добър грим е един вид визитна картичка за всяка жена. Той подчертава основните моменти на лицето, допълва избрания образ и, по принцип, е още едно доказателство за това, че дамата знае много за модните тенденции. Най-популярни функции на грима се сменят почти всеки сезон, а за есен-зима 2018-2019 също са подготвили собствен списък. Фокусирайки се върху него, можете да изберете идеалния вариант за всеки повод и изглежда на 100%. И така, какво ще бъде актуално в близко бъдеще?

Модерен грим есен-зима 2018-2019

Стоим на върха на популярността, опушен ефект още изисква внимателно изпълнение. По съвет на гримьори, този формат е много подходящ за притежателите на сиви и сини очи. Но зашеметяващ ефект може да бъде постигнат, и кареглазые дами, ако съм избрал подходящия нюанс. Шоколад или метален цвят е идеален за ясни линии и плавни цветови преходи, така че Смоуки айс-това е едно практично допълнение към класическата вечерния образ.

Дълги мигли

Максимум натуральности, но акцентът е върху дълги мигли – ето какво диктува модата в грима идващия сезон. Освен това, тук не става въпрос за разширяването на Греди или режийни аналози, а за качеството на кланичните трупове. Акцент на очите и без ярки цветове, затова тази схема е особено любители на момичета, които обичат голи гледам. Това на първо място е подходящо за тези, с руса коса и бледа кожа: малък контраст не може да навреди дори и в делничните дни, но само акцентират на естествената красота.

Грим мода есен-зима 2018-2019: нежни устни

Ярки червила ще бъде дълго време в сянка, а в периода есен-зима 2018-2019 година и предлага да заложите на по-прости признаци. Прозрачен гланц и светло матови нюанси, като светло розово, праскова, телесен цвят или дори обикновен безцветен балсам. Важно е да се отървете от лющене и овлажняват кожата и изглежда привлекателна. И жените, които имат пълни устни, защото той има безспорно предимство – в техния случай само трябва да се изравни тена на лицето.

Преливащи сенки

Всички видове цветове също не са забравени: в близко бъдеще, ние ще работят ефективно, за да подчертая, изразителни очи. Блондинки се препоръчва да се обърне внимание на сини, тюркоазени и лавандулови сенки, а брюнеткам са длъжни да се доверите на лилави и пурпурни възможности. Този оригинален подход-това е много стилно решение за хора, които не страдат от обичайните рамки. Той изглежда необичайно и добавя цвят, независимо от вида и изображения в екипировки.

Модни стрелките

Вечният тенденция отново напомня за себе си и се превръща в задължителен елемент в съвременния грима. Възможност за показване на чисти линии, разбира се, ще се играе в плюс. Тъмната рамка за очи вече отдавна се считат за модерен начин е добре като сам по себе си, заедно с подходящ фон. Но гримьори подчертават, че прекомерната употреба на нюанси неприемливо и ако гримът включва в себе си ръце, по-добре да се откаже от други мерки, за да добавите контраст. Телесна основа ще се създаде един прекрасен фон във всеки случай.

Ярки устни

Комбинация от матирана повърхност и градиент – още една новост в навечерието на сезон есен-зима 2018-2019. По-насищане в центъра и постепенно сечението на „не“ по-близо до контура ви позволява да прехвърляте естествената форма и дори визуално увеличаване на размера на устните. Ако ти дам тази опция и блясък, това ще бъде отделен акцент, след което не ви е нужно, за да подчертае очите. Мария, малина, розов и червило цвят Бардо ще оценят последният коментар за избора на козметика.

Широки вежди

Дебели дъги за първата година са на върха на популярността. Те също се нуждаят от грижа и поддържане, която е подходяща за типа на лицето. Може би това е най-простор начин да получите своя изолиране на един и същ цвят на косата, същността на цветен контур и точно огъване. Продължаваме с темата за натуральности, този акцент в комбинация с по-рано посочени сладки устни и дълги мигли, на финала, обещавайки изискан външен вид.

Формата на очите

Ефект поглед на котката е много красива с кафяв замъци и зелени ириси – така че линията, очертанието ще изглежда много мистериозно. Техника перушина ви позволява да използвате черна сянка на максимум. Освен това, можете да дублирате лесен аналог стрелецът визуално да променят формата на очите и изобщо частично копират стила на жена-вамп. Но си заслужава да се помни, че е важно да се спазват мерки, за да не се получи прекалено тъмен грим, но за дами със светла кожа трябва да се внимава.

Класически избор между акцент върху устните или очите, ви дава възможност да експериментирате с романтичен образ, и нежен начин за ежедневния грим мода есен-зима 2018-2019 отчита всеки вид външен вид.

Theme by Anders Norén