грим

Грим, който ще освежи лицето и придава блясък

Makeup that will refresh the face and gives radiance

Грим-това е „спасителен кръг“ за всеки ден. С един взмаха четка, за да придадат на лицето лек блясък и подчертават яркостта на очите. Ще проведе майсторски клас?

Различните обстоятелства влияят върху кожата на лицето ни. Прекаленото използване на вода увеличава подпухналостта, липсата на сън предизвиква появата на тъмни кръгове под очите, и „глезотии“ със захар — на акне. За това, за да скриете и почистване на някои проблеми — достатъчно, за да натурален грим, който придава блясък, изравнява тена тон и прикриване на недостатъците.

Първата стъпка, както винаги, са предварителни. Използвайте любимата си препарат за почистване. Мнозина смятат, че е сутрин, може да пропуснете тази стъпка, но това не е така. Тази нощ прекарахме много процеси в тялото, който елиминира токсините и ускорява регенерацията.

Като премахване на отоци и тъмни кръгове под очите

След почистване на лицето може да се направи маска. За да презареждате кожата с енергия, можете да си купите инструмент плодове или витамин C освежаване на зоната под очите ще ви помогне петна или охлаждане пръчка. Съхранение на козметика в хладилника по-добре!

Makeup that will refresh the face and gives radiance

Стик за кожата около очите Тони Молци, на цена от 250 евро.

Добавяне на яркостта на кожата

Капки-капки-това са не само удобни, но е доста ефективно. Използвайте ги в ежедневната грима. Нанесете върху лицето и леко „чук“ една ръка разстояние. С помощта на активни компоненти, инструмент ще добавите яркост и малки искрящи частици фин блясък.

Makeup that will refresh the face and gives radiance

За скриване на недостатъците на кожата

За да скриете зачервяване, пъпки или други недостатъци на прах. Не е необходимо да използвате удебелен коректор. За да направите равен тон, трябва правилно да изберете четка, която ще определи необходимата интензивност на приложение.

Дария редактор Мищенкоbeauty

За създаване на дневен грим, аз избирам компактна захар (от а-Ла-Рош-Позэ). Ако тонът трябва да бъде светъл (като було) — бояджийски инструмент гъба, която е в пакет. Освен това, можете да използвате четка, за ронлива текстура. Това позволява добавяне на плътност и интензивност!

За да подчертае бузите

Отпечатване на руж или бронзант. И двата продукта позволяват да изберете областта на скулите. Всеки ден Можете да използвате нормалния и най-простата схема на приложение са: горната част на бузите (ябълка) нарисува надолу и встрани. Бъдете внимателни с кухненски около носа. Той не ще се актуализира, и, напротив, ще даде болезнен вид.

Добавете модерен тенденция 2018

Не забравяйте за хайлайтер? Мек отблеск е една от модните тенденции 2018 година. Марки се произвеждат в различни формати и текстурах. Изберете универсални, които могат да добавите блясък върху бузите и ги замени сянка. Защо? Това е удобно и просто. Нанесете малко под вежди „отваряне“ поглед и освежават зоната около очите.

Makeup that will refresh the face and gives radiance

Боже течен хайлайтер, на цена от 288 евро.

Изразителни очи

Спирала за очи-една от най-популярните козметични продукти. И не напразно! Нанесете я в два слоя и очна линия не е необходимо. Забележка: когато купувате, вие трябва да се обърне внимание на четки. Това зависи от основния ефект. Как да изберем идеалната спирала за мигли, ние говорихме по-рано.

Оттеночный балсам за устни

Хидратират, придават секси блясък и естествен размер, можете да използвате балсам за устни. Този инструмент трябва винаги да бъде в чантата си, тъй като тази област е най-деликатна и тънка. Изменението на климата може да доведе до сухота, лющене и бръчки, които е много трудно да се премахне. Удължаване на младостта?

Makeup that will refresh the face and gives radiance

Цялостна грижа за устните Novexpert, цена: от 644.

Този грим ще ви отнеме не повече от 10-15 минути. Допустимото време за сутрешните си задължения. Да се опита?

Гласуват, колко време прекарвате на дневния грим?
Гласувайте! Не повече от 10 минути.16 аз ставам рано. До 30 минути. 16 10-15 минути. Докато кафето се охлажда!21 3 не повече от 10 минути. Аз ставам рано. До 30 минути. 10-15 минути. Докато кафето се охлажда! квадратчето

Theme by Anders Norén