грим

Грим: как да се удължи устойчивост червило (преглед на инструменти)

Makeup: how to extend the durability of the lipstick (the review of tools)

Грим на устните може да се превърне в ярък акцент или основен елемент на вашия грим. Ние решихме да ви разкажа за най-интересните червила, които аз трябва да добавите във вашия списък!

Матова, гланцова, сметана, лак или на прах? И всичко това е за средства за устни. Те са толкова много, че не знам, че трябва да се спре. Първо, нека поговорим за основните тенденции този сезон. Сред тях са: мокри, метални и ефект „зацелованный устни“. За всеки от тези методи да изберете определена консистенцията на продукта.

За да червило остава по-добре да се използва леко търкане. Това можете да направите у дома или да закупите готов инструмент. Моля, обърнете внимание, че частиците не трябва да бъдат големи. Не забравяйте да използвате подхранващи маски за устни. Някои текстури, особено матиран подчертае всички лющене и пукнатини. Така че подготвителния етап ще помогне за удължаване на живота на инструмента и осигурява гладкост на нанасяне.

Грунд за устни

Има някои тайни, които ще удължи трайността на всички инструменти. Първата е-нанасяне на грунд или специални фондации. Този продукт ще бъде на студа устни. Малък буркан ще продължи дълго време!

Матирующие кърпички

Използвайте матирующие кърпички. След това, като всеки слой трябва да се „намокри“ на устните и на ноктите пигмент с върха на пръстите. Вашата червило ще остане за няколко часа по-дълго!

За да се предотврати разпространението на средства могат да бъдат приложени към външния ръб на устните коректор.

Използвайте молив за устни

Начини много, използвайте молив. Най-лесният: кръг контур. Можете да изберете цветен или прозрачен начин. Друг вариант: очертанието на устните и след това нанесете червило.

Прозрачен прах

Прозрачна компактна пудра-това е не само летен мачта хэв, но универсален продукт за всяко време на годината. Просто нанесете малко пари за първия слой червило. След това прокрасьте туш втори път!

Не трябва да се прилага повече от три слоя червило!

Устойчиви червила

Дълготрайност на устните зависи от състава и структурата. Ние избрахме пет червила, които трябва да се обърне внимание.

Цвят От Maybelline Сензационно

Makeup: how to extend the durability of the lipstick (the review of tools)

Стил грим в стил гол подчертае естествената червило светло кафяво. Мека текстура и крем в основата на добре отива и стяга кожата. Единственият минус — матово червило подчертае белене, така че по-добре първо програмировании устните. Цена от 180 евро.

Държач за Руж издание кадифе червило суфле де

Makeup: how to extend the durability of the lipstick (the review of tools)

Течна червило на Bourjois идеални за драматични погледи. Консистенция на мус, която е леко палта устните. Удобна щеточка позволява удобно прокрашивать устните без молив. Устойчивост до 8 часа! Цена от 200 usd.

Ив Сен Лоран Pur Couture Вернис на Мери повдигащ

Makeup: how to extend the durability of the lipstick (the review of tools)

Лак за устни — една от тенденциите на този сезон и е една чудесна алтернатива на матова консистенция. С негова помощ вие лесно можете да създадете „мокър ефект“ върху устните си. Плътна текстура, светъл пигмент и съблазнителен блясък в една бутилка! Цена от 600 евро.

Мери Кей В Играта

Makeup: how to extend the durability of the lipstick (the review of tools)

Течна червило с метален блясък ще добави богатство на вашият празничен грим. Нова тенденция е гъвкавост, опитайте се да използвате това лекарство, тъй като сянка. Цена от 300 долара.

Лак за устни, за разлика от червило не трябва да съдържа восък.

Гланц за устни с лаково ефект лаковой l ‘ absolu от Lancome

Makeup: how to extend the durability of the lipstick (the review of tools)

Емулсия от масло и вода, който променя наситеността на цветовете в зависимост от приложението. Много лека формула, почти не се усеща на устните си. В състава има овлажняващи съставки, които подхранват кожата ни през лятото. Цена от 1 100 евро.

Най-важното-знае кога да спре. В края на краищата, понякога проблемът е в това, че поради много слоеве червило просто се плъзга.

Theme by Anders Norén