грим

Грим-2019: топ тенденция тази година

С първите дни стана ясно, че 2019 г. ще бъде година на естественост, женственост и лека небрежност, където те ще поставят. Този девиз ще се проведе с помощта на упражнения за цяла година и ще се произнесе не само в грима и се грижи, но и са на мода, прически и маникюр. Така че модницам трябва внимателно да се отнасят към външния си вид и се опита да доведе эпатажа до минимум. За щастие, днес това не е трудно. Тези, които не може да мине и съвсем без грим, дайте предимство на голи и светлина. И така, ето списък на тренда 2019:

1. Вежди

Makeup-2019: the main antitrend this year

През 2018 вежди бяха високи и дебели, 2019 продължава тази тенденция. Вежди е все още голямо и мазнини, освен това малко рошав – а това означава, че е време да забравите за татуировка и моливи. Да, красила вежди с добре закръглени ръбове и неестествено рязък чупка, която винаги изглеждаше странно, сега те изглеждат странно на два пъти. Но не мисля, че сегашните широки и гъсти вежди и красиви вежди са едни и същи.

2. Графично, контрастен модел сенки в комбинация с ясна стрелка

Makeup-2019: the main antitrend this year

Натуральность и още веднъж натуральность! Използването на сенки може и трябва да бъде, нощ и ден. Но ефектът от примката на последния век с контрастни помрачи външния ъгъл на очите и внезапното преминаване в по-светъл тон на вътрешен ъгъл, с добре накрашенными миглите безнадеждно остарели. Дори и за вечерта грим.

3. „Маска“ от тонове на лицето

Makeup-2019: the main antitrend this year

Гъсти кремове, сухи руж и на изобилието не съвпадат с модерното понятие „грим без грим“. Лицето не трябва да бъде изкуствено Steyn, тя трябва да свети. Въпреки това, не путай сияние с удебелен блясък, новата мода не отменя ухоженность и здравето на кожата и подчертава им!

4. „Жесток контур“ с тъмни продукти ваят

Makeup-2019: the main antitrend this year

2019 отказва от скулптура, но предлага да се подчертае, форма на лицето и по други начини. Ключовата дума тук-за печалба, а не за създаване на нов контур. Помощта на руж и hilitary, за предпочитане кремави или гелевых текстури. С тях е по-лесно да се работи, и ефекта, който те дават е светла, прозрачна, леко влажен най-добре отговаря на съвременните тенденции.

5. Плетки

Makeup-2019: the main antitrend this year

И тази тенденция? Удивително е, че някой така си мислех…

6. Бледи устни бежови нюанси на а ла Джей Ло в началото на двухтысячных

Makeup-2019: the main antitrend this year

Theme by Anders Norén